Φαήλος Κρανιδιώτης: “Συνεχίστε έτσι αδέρφια και θα κάνετε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διψήφια”.Ανάλυση -“φωτιά”!!!

Κοινοποίηση:
kranidiotis

Διαβάστε το άρθρο -“φωτιά” του Φαήλου Κρανιδιώτη και την ανάλυση που κάνει…

Αναλυτικά το κείμενο:

Όταν ξεκίνησε ο εσωκομματικός προεκλογικός αγώνας το 2009 δεν είχαμε τίποτα.Το χρήμα, τα κανάλια, οι μεγάλες εφημερίδες, η συντριπτική πλειοψηφία βουλευτών και στελεχών, ακόμη κι οι «αδέκαστοι» δημοσκόποι, ήταν απέναντι. Ο Αντώνης Σαμαράς κέρδισε αυτόν τον αγώνα, ενώ ξεκίνησε πολλά μήκη πίσω, γιατί κέρδισε την κοινωνία. Και την κέρδισε κυρίως υποσχόμενος την έπαρση των σημαιών των ιδεών μας, το τέλος της οικογενειοκρατίας, το τέλος της συνεχούς υποχώρησης μέσα στην κοινωνία εμπρός σε μια παρηκμασμένη αριστερά, βροντόσαυρο μιας άλλης εποχής. Εξήγγειλε το τέλος της «ενοχικής δεξιάς», το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Ενώ αντισυστημικά και κόντρα στο όλο σύστημα διαπλοκής και εξουσίας κέρδισε την Προεδρία της ΝΔ, στην πορεία συγκρούστηκαν γύρω του δυο αντιλήψεις. Από τη μια, αυτή που έλεγε πως εξίσου αντισυστημικά και ρηξικέλευθα θα γίνει Πρωθυπουργός και θα κερδίσει την θέση του στην Ιστορία επιλύοντας τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, μεταρρυθμίζοντας την, πάντοτε όμως με ένα εμφατικό πατριωτικό πρόσημο σε κάθε πράξη, σε κάθε πολιτική. Από την άλλη, ήταν η αντίληψη που του έλεγε, «θυμάσαι τότε που τα έβαλες με όλους και βρέθηκες στην έρημο για τόσα χρόνια; Τώρα λοιπόν να τα έχεις καλά με όλους, για να γίνεις Πρωθυπουργός». Μοιραίοι άνθρωποι, μοιραίες συμβουλές, στο τέλος όμως ταμείο κάνει αυτός που τις δέχεται. Διότι Πρωθυπουργός θα είχε γίνει και τότε, αλλά σαρωτικά αυτοδύναμος. Οι αρχιτέκτονες του παρά κάτι 19% του Μαΐου του 2009 ζαλίστηκαν με το αποτέλεσμα αλλά δεν έμαθαν τίποτε. Μας έσωσε ο μεγάλος μας κομματάρχης, ο Τσίπρας, που με τα παλαβά που έλεγε φόβισε τον λαό και τον Ιούνιο συσπείρωσε πάλι μέρος της βάσης μας. Να τον έχει καλά ο Γιαραμπής κι ο Ρεσούλης να κόβει δευτερόλεπτα από τον Σκουρλέτη και να του δίνει χρόνια. Έτσι, οι διαπραγματευτές κι εισηγητές των πολλών μικρών συμβιβασμών, που ως άθροισμα κάνουν συνήθως μια ολάκερη ήττα, ξέχασαν την σφαλιάρα του Μαΐου κι ανέλαβαν να διαπραγματευτούν την σχέση με το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ, με ρεσιτάλ νέων συμβιβασμών. Η σχέση συνοψίζεται στο λαϊκόν «τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας πάλι δικά τους».

Το σημαντικό όμως δεν είναι ο καταμερισμός στην πίτα της εξουσίας. Άλλωστε η εκβιάζουσα μειοψηφία πάντοτε τσιμπάει κάτι παραπάνω και δεν αμφισβητεί κανείς πως και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν ικανοί. Πχ η Φώφη Γεννηματά ή ο Μανιάτης, συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί τους, αποδείχθηκαν σοβαροί άνθρωποι, σε αντίθεση με το υπερφυσικό προβληματικό εγώ του κυρίου Αντιπροέδρου, που επέλεξε να περιφέρεται και να τον εκπροσωπεί μια μυαλοφυγόδικη που σιχαίνεται τη γη που πατάει και μια ηγετική ομάδα σκέτος κατιμάς. Ανδρουλάκης και άλλα χλωμά πρόσωπα, που η Ιστορία δεν θα σκουπίσει ούτε τα παπούτσια της πάνω τους. Το απόλυτο κενό στην πολιτική.

Εντάξει, λοιπόν, ο γέγονε, γέγονε. Κάναμε δυο εκλογές κι οι αριθμοί επέβαλαν αυτή τη συνεργασία. Η εξέλιξη της όμως και οι συνεχείς υποχωρήσεις ακόμη και στις λεπτομέρειες μπροστά στις εμμονές του Βενιζέλου κι ενός μηντιακού συστήματος, που κυριαρχείται από την ανακυκλωμένη κολωνακιώτικη αριστερά, βήμα – βήμα, αποσυσπειρώνει την βάση μας. Θα μας πάρει μαζί του.

Ο κόσμος λίγο πολύ αντιλαμβάνεται πως στην οικονομία τα περιθώρια δεν είναι μεγάλα, όμως πχ η επίδειξη «τσαμπουκά» στις καθαρίστριες, θα μπορούσε να λείπει. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν γράφει στην ούγια «Αριστερά» κι ο νόμος της ζούγκλας δεν είναι «δεξιά» επιλογή. Είναι ντροπή που ακόμη δεν έχει λυθεί το ζήτημα αυτών των γυναικών με κοινή λογική.

Στα άλλα ζητήματα όμως, που έχουν εθνική χροιά, και που μπορούν και πρέπει μα γίνουν άλλα, ο κόσμος μας απογοητεύεται κάθε μέρα.

Δείτε το γεφύρι της Άρτας, τον περίφημο αντιρατσιστικό νόμο. Το ΠΑΣΟΚ, τα ρέστα της ΔΗΜΑΡ, κάτι πυροβολημένοι συριζαίοι, όχι όλοι, και ότι πιο ξεπλυμένο υπάρχει στα ΜΜΕ και στις ανθελληνικές κλίκες των Πανεπιστημίων, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τιμωρείται η αμφισβήτηση του εβραϊκού Ολοκαυτώματος αλλά αρνούνται πεισματικά την πανηγυρική διατύπωση για την τιμωρία της αμφισβήτησης του Ολοκαυτώματος των Χριστιανών της Μικράς Ασίας, της Γενοκτονίας του Ελληνισμού από το τουρκικό καθεστώς! Κι αυτή την κατάπτυστη θέση την βαφτίζουν «προοδευτική» και «εθνικιστές» όσους αντιλέγουν. Λυπάσαι να χαραμίσεις και το σάλιο σου. Ο λόγος; Μην ενοχληθούν οι ισλαμοφασίστες της Άγκυρας!

Σε μια χώρα, που τουλάχιστον το 1/3 του πληθυσμού έχει προγόνους πρόσφυγες, επιζώντες αυτής της Γενοκτονίας, η υποτιθέμενη Δεξιά παίζει τις λίλιζες με τις ντροπιαστικές αυτές απόψεις, προσβολή στο αίμα των προπατόρων εκατομμυρίων Ελλήνων.

Συμπληρώθηκαν επίσης δυο χρόνια διακυβέρνησης κι ακόμη δεν βρέθηκε το μελάνι κι η μπογιά, για να επανατοποθετηθεί το «Εθνικής» στο Υπουργείο Παιδείας. Θα θιγεί άραγε η βαριά αριστεροσύνη του Λοβέρδου;

Η στάση μας απέναντι στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είναι κι αυτή ενδεικτική πως το σαράκι των απαξιωτικών και μηδενιστικών απόψεων έχει φτάσει και σε κάτι ημέτερους χαζοχαρούμενους «νεοφιλελεύθερους». Διπλές περικοπές, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις, απαξιωτική συμπεριφορά. Έπρεπε να φτάσουμε στο Συμβούλιο Επικρατείας για να ψάξουμε για λύσεις;

Και σε όσους κάνουν τους έξυπνους, θα το πω απλά: μαλώνουμε και χάνουμε μεγάλο μέρος των γιατρών, των φαρμακοποιών, των στρατιωτικών, των αστυνομικών κλπ. Κομμάτι κομμάτι παίζουμε ξύλο με την πλειοψηφία της κοινωνίας. Ποιος θα μας ψηφίζει, λεβέντες μου; Τα «μαθηματικά μοντέλα» σας, που, πχ για τον Μάϊο του 2012 προέβλεπαν νίκη με 32% – έπεσαν έξω μόλις 13% – προβλέπουν κι εξωγήϊνους δεξιούς ψηφοφόρους;

Η περίφημη ιστορία με τις ποινικές διώξεις των βουλευτών της ΧΑ εξελίσσεται σε τραγέλαφο με …κυνηγετικές καραμπίνες, που είναι καλές για να ληστέψεις βενζινάδικα αλλά πραξικόπημα δεν κάνεις, αλλά και σε κακό καυγά με τον εαυτό μας, τη βάση της παράταξης, που ούτε χιτλερική είναι, ούτε άρβυλα φοράει, ούτε θέλει μαχαιροβγάλτες. Της είναι όμως ακατανόητο γιατί η οργανωμένη βία της άλλης πλευράς αντιμετωπίζεται πολλά κλικ κάτω και ο υπερβάλλον ζήλος με επιχειρήματα που προκαλούν θυμηδία στους νομικούς κύκλους. Κι αυτή, το επαναλαμβάνω είναι μια κατεξοχήν φιλοχρυσαυγίτικη πολιτική, διότι αδικούμενοι ηρωοποιούνται. Κι επειδή πάλι δεν καταλαβαίνουν, όσοι υστερικά θα φωνάζουν πάλι, το κάνω ψιλά: με αυτά που γίνονται, τον τρόπο και το εύρος των διώξεων, με επικέντρωση σε στοιχεία της προσωπικότητας και των ιδεών (!!) των κατηγορουμένων, αυξάνεται σταθερά η δύναμη της ΧΑ. Συνεχίστε έτσι για να της δώσετε διψήφιο ποσοστό.

Οι ψηφοφόροι λοιπόν που περίμεναν τις σημαίες των εθνικών ιδεών να κυματίσουν, οι νοικοκυραίοι άνθρωποι που αγαπούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία και θέλουν τάξη και ασφάλεια και συντριβή της βίας και των δύο άκρων, τα εκατομμύρια των Ελλήνων που επιθυμούν μια πανηγυρική διατύπωση για την Γενοκτονία του Ελληνισμού από την Τουρκία, νοιώθουν ορφανοί.

Οι Έλληνες κι ανάμεσα τους, όχι μόνον νεοδημοκράτες αλλά και πολλοί που κάποτε ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, θεωρούν αδιανόητο να καταθέτει η Τουρκία επίσημο έγγραφο, όπου, όπως αποδείχθηκε, δεν αποκαλεί μόνο «εκλιπούσα» την Κυπριακή Δημοκρατία αλλά βάζει σειρά ζητημάτων, που προάγουν τις επεκτατικές βλέψεις της επί του όλου Ελληνισμού και να μην υπάρχει έγγραφη ξεκάθαρη απάντηση μας. Δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και δεν είναι πειστική κι αξιοπρεπής απάντηση να απαντάμε «ε, έκανε του κεφαλιού του ο ΥΠΕΞ».

Όλοι αυτοί οι «ορφανοί» πατριώτες, ήδη δεν περιμένουν. Φεύγουν. Κι αν συνεχίσουμε έτσι και τα εθνικά συμφέροντα θα υποστούν βλάβη και η παράταξη.

Η πολιτική είναι η διαχείριση των συμβόλων. Έστω και τώρα, ας τα διαχειριστούμε όπως πρέπει, συνολικά, δυναμικά. Αλλιώς μην κλαψουρίζει κανείς βλέποντας την ΧΑ να ανδρώνεται όλο και περισσότερο και ίσως να ανοίγει χώρος και για άλλα σχήματα.

Θα σας το πω όσο πιο εμφατικά γίνεται, για να το καταλάβουν κι οι σύμβουλοι κι οι παρακοιμώμενοι, που λένε «τζιζ τα εθνικοπατριωτικά, θα μας που ακροδεξιούς». Ήμουν νιος και γέρασα. Αδέρφια, ο Σαμαράς ακόμη κι αν αφήσει γένια διπλάσια από τα δικά μου, φορέσει τα φυσεκλίκια και το καλπάκι του Βελουχιώτη, βγαίνει κάθε απόγευμα σαν τον Άδωνι κι ωρυόμενος διαβάζει στον λαό Μαρξ και Λένιν κι εθνικοποιήσει τα πάντα, πάλι ακροδεξιό θα τον λένε. Γι’ αυτό λέω, γράψτους, κάνε την δουλειά με τόλμη, απευθύνσου με συνέπεια λόγων κι έργων στον λαό σου κι αυτός θα γράψει τους υβριστές εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος. Τα ίδια δεν λέγανε τον Νοέμβριο του 2009 κι είχαν το σύμπαν μαζί τους κι εμείς μόνο το διαδίκτυο; Ε, ψωνίσανε από σβέρκο. Συνεπείς πατριωτικές πράξεις και θα ηχούν εσαεί στα αυτιά των Ελλήνων σαν τις καμπάνες τις Αγιάς Σοφιάς. Αλλιώς το κενό θα το καλύψουν άλλοι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ο τρόφιμος της συγγρού ήθελε να πεί

    “Συνεχίστε έτσι αδερφές και θα κάνετε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διψήφια”.

  2. Μην αγχώνεσε Φαήλε όπου να είναι θα το ξαναρχίσετε το πατριωτικό σόου για να ξαναξεγελάσετε τους λοβοτομημένους και να σας ξανα ψηφίσουν .Κάνε τώρα τα μπανάκια σου .

  3. Η χρυσή αυγή είναι διψήφια.
    Αυτούς τώρα πια δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από το ξεπούλημα.
    Μετά θα φύγουν όλοι τους κι ας πάει η Ελλάδα στο διάλο.
    Την διατεταγμένη υπηρεσία τους να κάνουν.

  4. Ρε Φαήλο κράτα γερά,μην πουλήσεις τώρα την παράταξη!!
    Μην εγκαταλήψεις τώρα το κόμμα,τώρα είναι που σε έχει ανάγκη!!
    Μην αφήσεις το μαντρί και σε φανε οι λύκοι!!
    Εσύ μαζί με τους εναπομείναντες πατριώτες του χώρου..πρέπει να αναστήσετε την μεγάλη δεξιά πατριωτική παράταξη!!
    Να ανατρεψετε τον Σαμαρά και το συνάφι του και να ξεβρωμήσετε το κόμμα!!
    Nα βρείτε τον νέο ηγέτη που θα πάει την παράταξη στα ύψη!!
    Tον ηγέτη που θα δώσει νέο όραμα στην πατρίδα και στον Έλληνα πολίτη!!
    Π.χ τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!!!!
    αχαχαχαχα

    1. Βγάλε την φουστανέλα ορέ Έλλην της Βρετάνης

  5. Αμόρφωτος, ξεπεσμένος, παρακμιακός, αντικοινωνικός, φασίστας.. Σαν Έλληνας.

  6. Μήπως φοβάται ότι όταν αυτοκτονήσει ο Ηλίας θα βγουν στη φόρα τα βιντεάκια τους; Και τι έγινε μωρέ, επειδή έχεις μούσι, νομίζεις δεν φαίνονται τα γούστα σου; Άλλωστε όλοι οι ευτραφείς πισωγλέντηδες, έχουν προσεγμένο μουσάκι, κρατάει τα υγρά.

    ΟΥΣΤ ξετσίπωτε

  7. Ρε ‘σεις,είστε καλά;Με τι “λογική” λέτε να έρθει στην Χ.Α.,ο φαύλος;
    Την Χ.Α.,την ρωτήσατε;
    Εάν θέλετε η Χ.Α. να μετατραπεί σε ένα μόρφωμα ,στο οποίο ο καθένας θα λέει το δικό του και κανένας δεν θα βγάζει νόημα,τότε κάτι σκεφτήκατε λάθος…
    Υ.Γ. Απευθυνθείτε στον κ.γούδη και στους λοιπούς “patrioten” και κάντε μια πολιτική “παιδική χαρά”,για να περνάτε τον χρόνο σας!

  8. Φαηλο φυγε απο τους φιλελευθερους νενεκους,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ.
    Σε περιμενει ο εθνικιστικος αυθεντικος πατριωτικος χωρος

  9. Σε έπιασε ο πόνος για τα…εθνικά συμφέροντα Γαρούφαλε?
    Και …που τα τοποθετείς?
    Γιατί τα έχετε κάνει χαλί και τα πατάτε τα εθνικά συμφέροντα κι απο πάνω μιλάτε ενώ δεν δικαιούστε…διότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί …
    By the way…ο φίλος σου- και εργοδότης σου-προάγει τα εθνικά συμφέροντα?
    Τι διάλα…ομαδική παράκρουση έχει πέσει στου Μαξίμου τα μέρη?
    Ή είναι τόση η αλαζονεία σας που μας δουλεύετε πλέον φανερά?

  10. Δημήτρης 21/07/2014 at 3:26 pm Reply
    Φαήλιε σε περιμένουμε στη Χρυσή Αυγή. Εκεί πια είναι αυτό που ψάχνεις.

    ουτε απ’εξω να μην περασει
    κανεις απο τα πολιτικα τομαρια της μεταπολιτευσης τους

  11. Φαηλο, το κόψιμό σου απο το ευρωψηφοδελτιο της ΝουΔου, το προανήγγειλε η Αλ Σαλέχ, σε εκπομπη που ήσουν και εσυ εκει!!! Καταλαβαινεις σε τι πατο εχεις παει; Η ξεβρακωτη, σε εκοψε απο υποψηφιο, και εσυ ακομα κανεις οτι εχεις την παραμικρη απειχηση μεσα στο κομμα. Προσπαθεις να παρουσιασεις την κατασταση ωραιοποιημενη. Ο Σαμαρας με πληρη επιγνωση και εχων σωας τας φρενας εχει προβει σε εγκληματα κατα της Πατριδας, της Δημοκρατιας και της παραταξης φυσικα. Μονο Χ.Α. απο εδω και περα. Και ποτε ξανα ΝουΔΟυ ακομα και αν βγαλετε νομο να ειστε οι μονοι υποψηφιοι. Φυγε απο τους εφιαλτες.

    1. Ο/Η Αυτή που κάρφωσε και ότι ο Ηλίας γουστάρει αγγούρια λέει:

      Τελικά η κοπελιά έχει ένστικτο με τους ξεκλειδωμένους.

      1. Τα νακρωτικα κανουν κακο. Μην πιστευεις στην διακριση σκληρων – μαλακων. Και με τα μαλακά, μα…ας γινεσαι. Κοψτα να αισθανθεις καλυτερα. Στο σπιτι των καρατακηδων ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ δεν μιλανε για αγγουρια.

  12. Διαβάζοντας το κείμενο-έκθεση ιδεών του φαύλου,αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια μου ο λόγος της απεγνωσμένης κραυγής,προς τον φερόμενο ως πρωθυπουργό των Ελλήνων.
    Ως “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”,ο φαύλος,εκλιπαρεί έναν εβραίο να πράξει υπέρ της Ελλάδος!Έναν εβραίο,άξιο συνεχιστή της πορείας που χάραξαν,τα τελευταία χρόνια,οι προηγούμενοι εβραίοι,σημίτης και τζέφρυ.
    Αφού λοιπόν,είναι μάταιος κόπος,το να εκλιπαρείς έναν μη Έλληνα και δη εβραίο,να πράξει υπέρ της Ελλάδος,τότε ποίο το νόημα της προτροπής;
    Απροκάλυπτα και χωρίς ίχνος ντροπής(ποίος την έχασε για να την βρει αυτός;),μαρτυρώντας χωρίς ξύλο,μας λέει κατάμουτρα τον λόγο:Όσο ο εβραίος,πράττει ανθελληνικά,τόσο θα μειώνονται τα ποσοστά του κΏματός του και θα ανεβαίνει η Χ.Α.!
    Δηλαδή,αν πρόκειται για την εξουσία,γίνε και “εθνικιστής”,γίνε και “πολέμαρχος του Θεού”.Όπως,προ δυο ετών,πάλι για την εξουσία,έγινες(και παραμένεις,γιατί αυτό είσαι πραγματικά),ένα ανθελληνικό σκουπίδι!
    Εδώ αξίζει να αναφέρω,πως η γνώμη που έχω για τον μπενάκη,διαφέρει κατά πολύ από την γνώμη του καθηγητή,κ.γούδη.Δυστυχώς δεν μπορώ να συμφωνώ με όλους,ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ Η ΚΟΙΝΉ ΛΟΓΙΚΉ!
    Εάν το πρόβλημα του φαύλου,ήταν “εθνικό”,δεν θα τον ενοχλούσε το ποίος θα το λύσει,αλλά το ότι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί.Η λύση θα ήταν καλόδεχούμενη,απ’ όπου και αν προερχόταν…
    Τέλος,επειδή δεν είναι η πρώτη “κραυγή απόγνωσης” του φαύλου(και μάλλον ούτε η τελευταία),θα του πρότεινα να συλλέξει όλες τις γραπτές του “κραυγές απόγνωσης”,με σκοπό την έκδοση βιβλίου-οδηγού!Ο δε τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα να έχει ως γενικό τίτλο “ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”!Ως υπότιτλο “ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΙΩΝΙΩΣ”!!!
    Υ.Γ. Επειδή οι πτέρυγες των καταδρομών,πρέπει να τιμώνται και όχι το αντίθετο,νομίζω πως έφτασε ο καιρός να τις αφαιρέσεις από το πέτο σου…

  13. Εδώ κάνατε το Σύριζα διψήφιο δεν θα κάνετε την ΧΑ? ΝΔ = @@κια και τίποτε παραπάνω λαμογια της συμφοράς …

  14. Φαήλος Κρανιδιώτης: Η καρικατούρα της ακροδεξιάς μέσα στον νεοφιλελεύθερο-νεοταξίτικο χώρο της ΝΔ…Κοντεύει να ξεπεράσει ακόμα και τον Μπουμπούκο στην εκδήλωση του γραφικού πατριωτισμού…

  15. δικος σας ειναι και αυτός

    δεν στενοχορήθηκε και πολύ για τα μεγάλα ποσοστά

    νδ και χρυση αυγη κοινες ριζες

    1. “νδ και χρυσή αυγή κοινές ρίζες”…
      Σου μίλησε ποτέ κανείς για τον τσιριμώκο,οποίος το 1965,έγινε ο δεύτερος “κατεψυγμένος” πρωθυπουργός,αφού ακολούθησε τον μητσοτάκη και προσκύνησε την φρειδερίκη(κοινώς φρείκη);
      Σου μίλησε ποτέ κανείς για τον φλωράκη,ο οποίος το 1989 καταβρόχθισε χωρίς δεύτερη σκέψη,τα ντολμαδάκια της κουτσής μαρίκας;
      Σου μίλησε ποτέ κανείς για την επικείμενη συγκυβέρνηση νδ-συριζα;
      Υ.Γ. Ρώτησε εκεί στο κόμμα γι αυτά που σου αναφέρω.Μόνο να μην τα ρωτήσεις απότομα και σε διώξουν.Έμεινες που έμεινες ορφανός από στάλιν,τσαουσέσκου,μπεναρόγια κ.α,μην μείνεις ορφανός και από κόμμα.

  16. Φαήλιε σε περιμένουμε στη Χρυσή Αυγή. Εκεί πια είναι αυτό που ψάχνεις.

  17. Ημουν νουδουλα από τα γενοφάσκια μου. Προ δύο ετών, μετά τις εκλογές του Μαίου του 12, έγραψε το antinews “…μπράβο ελληνικέ λαέ που έστειλες τη ΧΑ στη βουλή…” Τους απήντησα, “…αντί να μέμφεσθε το λαό αναρωτηθήτε τι έκανε ο ένας και ένα κόμμα 40% το πήγε στο 19% και τι ο άλλος και ένα κόμμα 42% το έφθασε στο 13%…” ; αν θυμάμαι καλά τα ποσοστά. Μου έκοψαν το σχόλιο, σαν στρουθοκάμηλοι. Το Σεπτέμβριο του ιδίου έτους ο Φαήλος έγραψε ένα άρθρο “…Γιατί ανεβαίνει η ΧΑ…”, το επιδοκίμασα. Λογόκριναν πάλι το σχόλιο και το αφήρεσαν. Δύο τινά συμβαίνουν, ή οι άνθρωποι σκάβουν τον λάκκο του Σαμαρά και της παρατάξεως ή τους αρέσει να τους χαϊδεύουν τ’αυτιά. Φυσικά ψηφίζω ΧΑ καί δεν πρόκειται με τίποτα να ξαναγυρίσω στην νέα κλεπτοκρατία. Άλλωστε, εγώ ο παραδοσιακός δεξιός, αν ήθελα δεύτερο τη τάξει τον σαποκοιλιά, θα ψήφιζα κατευθείαν κλεφτοπασοκ. Λέτε ξαφνικά να ξύπνησα μιά μέρα και να είπα “…ας παίξουμε σήμερα τους ναζιστές…”; Κούνια πού τους κούναγε κι ακόμα τους κουνάει. Ρε θα ΄ρθει η ώρα που θα τρίβετε τα μάτια σας.

  18. καλα τα λες ρε φαηλο αλλα ποιος ακουει. κανε κι ενα βημα παρα περα ομως. ολοι το ιδιο κανετε εδω και πολλα χρονια. το παιζετε ανταρτες για λιγο στην αρχη, μετα φευγετε απο το κομμα, και μετα ξαναγυρνατε στο μαντρι με τους ψηφους των αγαθων και απελπισμενων ψηφοφορων, και η ιστορια διαιωνιζεται. ημουν νιος και γερασα.

  19. Φαήλο…ήδη αυτό έχει συμβεί η Χ.Α. το μοναδικό Κίνημα που αποτελείται απο ΓΝΗΣΙΟΥΣ (και όχι ελληνόφωνους) ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…ανεβαίνει σαν ατμομηχανή και θα διαλύσει το κλεπτοκρατικό αντισυνταγματικό τόξο των 40 χρόνων…

  20. Τα έχει ξαναπεί αλλά δεν τον ακούνε.
    Η Χ.Α. είναι πλέον παγιωμένη και δεν πρόκειται να υποχωρήσει δημοσκοπικά. Οι ψηφοφόροι της ψηφίζουν συνειδητά και φανατικά και δεν πρόκειται να την αφήσουν.
    Η Χ.Α. μόνον να ανεβεί μπορεί, δεν θα πέσει με τίποτε.

Comments are closed.