Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη-Ανατροπές από τις τοξικολογικές

Κοινοποίηση:
eirinni-lag

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Ειρήνης Λαγούδη, που είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, διαβιβάστηκαν στις αστυνομικές αρχές Αγρινίου και δημιουργούν προβληματισμούς.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι βρέθηκε ποσότητα ανθρακυλαιμοσφαιρίνης άνω του 60, ενώ εντοπίστηκε και ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από τα όρια.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, για να καταλήξουν σε οριστικά συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου της 44χρονης μητέρας. Οι συγγενείς της εξακολουθούν να μιλάνε για δολοφονία, εκδοχή που υποστηρίζει και ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, ο οποίος μίλησε στο Star.

«Φαίνεται ότι η φωτιά μπήκε από άτομο που γνώριζε πολύ καλά τον μηχανισμό καύσης. Ο άνθρωπος έβαλε τη φωτιά και δεν πρόκειται  για την Ειρήνη έτσι; Όταν πας να αυτοκτονήσεις η λογική δε λέει ότι οργανώνεσαι, κατεβάζεις ανεβάζεις τζάμια παίρνεις κάποια μέτρα» είπε.

Θυμίζουμε ότι η Ειρήνη Λαγούδη στις 11:40 πήγε στο Αγρίνιο για να παραλάβει το αυτοκίνητό της. Επέστρεψε στο σπίτι της στην Κατοχή και μια ώρα μετά στις 12:40 έφυγε και πάλι για Αγρίνιο για  πάρει καφέ, όπως δείχνουν οι κάμερες,  Στη συνέχεια πήρε το δρόμο της επιστροφής για το χωριό της αλλά τελευταία στιγμή, έστριψε αριστερά προς τη λίμνη Τριχωνίδα. Τι ήταν εκείνο που την οδήγησε να αλλάξει πορεία;

«Αφού είχε πάει στο Αγρίνιο ποιος ο λόγος να ξαναπάει και δεύτερη φορά και μάλιστα σε διάστημα μιας δυο ωρών; Υπάρχουν διάφορα ερωτήματα, τα οποία χρίζουν απάντησης» είπε ο Αναστάσιος Δέδες, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Μεγάλο ερωτηματικό όμως παραμένει και το ποιος έχει το χαμένο κινητό της Ειρήνης Λαγούδη, αλλά και γιατί δεν το παραδίδει στις αρχές.

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα  χέρια του το κινητό τηλέφωνο» είχε δηλώσει ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής.

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της, γνώριζε την 44χρονη γυναίκα. Πιστεύει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ενεργοποίησε το viber κι ότι είναι ο άνθρωπος-κλειδί, ο οποίος ενδεχομένως θα λύσει το γρίφο του θανάτου της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ειναι ενα ερωτικο εγκλημα με οικονομικα κινητρα

  2. Η εξελιξη πως ενα καθαρο εγκλημα το παιρναναι ως αυτοκτονια…..Τελικα οι δραστες εχουν πετυχοι το ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Τη πιωμενη την βγαζουν την μακαριτισα τη με αντικαταθληπτικα πως βρηκαν μεσα της τα παντα κανουν να κλεισει η υποθεση ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

  3. msn.gr διαβαστε εκει τα νεα,ειναι ολα ξεκαθαρα

Comments are closed.