Υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου. Τα ματωμένα εκατ. της Energa και το μεγάλο όνομα. Κατά πληροφορίες τρεις φυλακισμένοι από τον Κορυδαλλό στο τμήμα Ανθρωποκτονιών

Κοινοποίηση:
Υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Καταιγιστικές-πάλι με διαρροές λένε στην αστυνομία λες και θέλουν να πείσουν ότι είναι έτσι- είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου(;)

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Και οι τρείς θεωρούνται ύποπτοι για ηθική αυτουργία(;) στην απόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που κατέληξε στην δολοφονία του.

Το θέμα βέβαια είναι άλλο(αφού ο ένας έχει σχέση με τον Πειραιά και τον υπόκοσμο και είχε συλληφθεί στου Γουδή): Ηθικοί αυτουργοί, λένε ότι είναι αυτοί. Εντολέας των ηθικών αυτουργών υπάρχει ή θα το πάρουν πάνω τους τα Αλμπάνια για να κλείσει μια καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ με πολιτικά και κομματικά συμφέροντα και με ανακατεμένη τη μισή Βουλή; Αυτό μας νοιάζει εμάς κι όχι όσοι πληρώθηκαν κ πήραν τα όπλα για να σκοτώσουν τον δικηγόρο.

Τι δεν καταλαβαίνετε; Ένας επιχειρηματικός βούρκος μεγάλος ονομάτων φαίνεται να εμπλέκεται σε μια υπόθεση πολιτικού ενδιαφέροντος με χρήματα του δημοσίου και με τους μισούς δικηγόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μπλεγμένους μέσα στη βρώμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: