ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΙΝΤΕΟ – H Aθήνα επί “χούντας”: Δείτε και συγκρίνετε…

Κοινοποίηση:
athina-melagxolia_s

Αθήνα 40-45 χρόνια πριν. Το βίντεο αναφέρεται στο 1973, αλλά μάλλον οι φωτό είναι μεταξύ του 1968 και του 1970, αν κρίνουμε από τα αυτοκίνητα και την μόδα σε ρούχα και κάποιες άλλες μικρές λεπτομέρειες.

Εν πάση περιπτώσει εν μέσω διακυβέρνησης από τους στρατιωτικούς που έφερε στην εξουσία το κίνημα του 1967.

Μια υπέροχη πόλη, με αισθητική, αρμονία με ενωμένο αστικό και ημιαστικό χώρο (στον Υμηττό υπήρχαν ακόμα χωράφια και μποστάνια) και βέβαια με χαμηλές τιμές αφού αν και οι αμοιβές ήταν χαμηλές, τα λεφτά που έπαιρνες άξιζαν πολύ περισσότερο απ’ότι σήμερα.

Μια πόλη ασφαλής, χωρίς το … εμπριμέ πληθυσμιακό χρώμα του σήμερα, με μηδενική εγκληματικότητα, με τάξη και ηρεμία. Και με υπερήφανους Έλληνες…

Με λίγα τηλέφωνα και λίγα αυτοκίνητα, αλλά με καθαρή ατμόσφαιρα. Με μια καλή ποιότητα ζωής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Αυτή την Ελλάδα διάλεξε ο Ελληνας από τον Παπανδρέου Μητσοτάκης ικό. Τώρα απολαύστε τι; Επιλογές σας πολύ αργά για δάκρυα Στέλλα δεν σας άρεσε ο Παπαδόπουλος τώρα φάτε δημοκρατία.

  2. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ¨Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛ…ΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!
    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠ….ΛΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ή ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΩΡΑ! Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
    ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΚΡΙΜΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

  3. «Ελεύθερος Κόσμος» στις 12 Σεπτεμβρίου 1967: «Συνελήφθη και παρεπέμφθη εις τον Βασιλικόν Επίτροπον του Εκτάκτου Στατοδικείου Αθηνών η Αθανασία Π. Παναγοπούλου, ετών 23. Εις την οικείαν της, επί της οδού Ευελπίδων 37, είχεν τοποθετήσει εις το πικ απ της δίσκους του κομμουνιστού συνθέτου Μίκη Θεοδωράκη και μετέδιδε αυτούς εις μεγάλην έντασιν. Εις τας χείρας της κατεσχέθησαν 12 δίσκοι».

  4. Ναι ρε ηλιθια Κωσταντινα , εσυ προτιμας να βλεπεις τους κατσαπλιαδες ελευθερους να καινε και να ρημαζουν στην Αθηνα
    Εμεις προτιμαμε να ακουμε να ουρλιαζουν απο τα υπογεια της οδου Μπουμπουλινας….
    Αι στο διαολο βρωμερη απλυτη αναρχικη φοραδα !!!!

  5. Κωνσταντινα
    Ορνιθα κουτη , ωρα για τα χαπια σου….Ανωμαλη , ασχολησου με την μιζερη καταθλιπικη ζωη σου και ασε το μακελειο, αν αυτοκτονουσες κιολας θα εκανες χαρη στον κοσμο και στον εαυτο σου.

  6. ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΡΕΒΕΡ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ.
    ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ , ΠΑΛΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΣΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ,ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ , ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ. Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑΥΜΑ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ. ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΕΣ 10 ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ 15 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 20.

  7. Εσύ, βρε Κωνσταντίνα, πότε ακριβώς πέρασες από την Μπουμπουλίνας και είδες αυτούς “τους ωραίους και καλοντυμένους νεαρούς με τις μοτοσυκλέτες αναμμένες, που ο θόρυβός τους κάλυπτε τα ουρλιαχτά των βασανιζομένων εντός των υπογείων των διπλανών κτιρίων” ;;;
    Τί έγινε, ρε φούστη μου ;
    Εγώ, που ζούσα στην Μπουμπουλίνας, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ από αυτά τα “φριχτά κολαστήρια” , τυφλός ή κουφός ήμουνα και δεν έπαιρνα χαμπάρι ;;;
    Λες, να παραφύλαγαν και μόλις έφευγα από το σπίτι, να γκάζωναν τις μηχανές και να άρχιζαν τα “βασανιστήρια” ;;;
    Τελικά, είναι πολλά, αυτά με τον Τοτό …. πρέπει να επινοήσουμε άλλα, για να ψυχαγωγούμαστε …
    ———-
    Λοιπόν, Κωνσταντίνα, δυό λογάκια θα σου πω, για να καταλάβεις, εάν διαθέτεις το στοιχειώδες μυαλό (πολύ αμφιβάλλω), ότι οι σύντροφοί σου, σού “πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες” , μόνο και μόνο για να σού παραστήσουν τους “ήρωες” … Γιατί, σε δουλεύουνε, σού λένε χοντρά ψέμματα, κι εσύ τα χάφτεις, ρε χάπατο (με το συμπάθιο), γιατί δεν βάζεις το μυαλουδάκι σου να δουλέψει και να διασταυρώσεις τί ακριβώς ισχύει & αληθεύει από τις “ιστορίες για ηλιθίους” που σου τσαμπουνάνε τα προβοκατόρικα “αντιστασιακά” μ..νιά …
    Αλήθεια, Κωνσταντίνα, πόσων χρόνων είσαι ;
    Επειδή, εγώ λοιπόν, τα έχω τα χρονάκια μου και έζησα στα χρόνια αυτής της “τρισκατάρατης” χούντας και μάλιστα τα πέρασα, νεαρός ων τότε, εκεί κοντά (δίπλα, γωνία Μπουμπουλίνας-Τοσίτσα) που εσύ λες ότι γίνονταν τα “φοβερά” και τα “φριχτά”, χωρίς να είχες γεννηθεί τότε (μετά βεβαιότητος), σου λέω και σε διαβεβαιώ ότι τα μάτια μου και τα αυτιά μου, κανείς ψεύτης, δεν μπορεί να τα διαψεύσει … Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ …
    Και να φανταστείς, βρε Κωνσταντίνα, τόσο απάνθρωπες και ανατριχιαστικές στιγμές πέρασαν εκεί μέσα, στο συγκεκριμένο κτίριο που αναφέρεις, οι “σύντροφοι” με τους οποίους συναναστρέφεσαι και σε έχουν φλομώσει στην παραμύθα, που λίγα χρόνια αργότερα, το “τιμημένο” κόμμα τους (κ.κ.ε.), το αγόρασε έναντι 100.000.000 δρχ. για να τους θυμίζει τις “στιγμές των παθών” τους , κάθε φορά που το επισκέπτονταν (και ήταν πάμπολλες, πίστεψέ με), μέχρι που το “ξεφορτώθηκαν” λίγα χρόνια αργότερα και το πούλησαν στο Υπουργείο Πολιτισμού (επί πρωθυπουργίας Κ. Μητσοτάκη), έναντι του σκανδαλώδους ποσού των 1.700.000.000 δρχ., αποκομίζοντας κέρδη ύψους 1,6 δις δρχ. –
    Κι αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά, για τους εξορισθέντες στην Μακρόνησο, σε πληροφορώ, γνωρίζοντας εξ ιδίας αντιλήψεως, ότι εκεί απομονώθηκαν και καλοπερνούσαν (συντηρούμενοι από τον Ελληνικό Λαό), όσοι κρίθηκαν επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια, εφ΄ όσον τα έργα και οι ημέρες τους, μαρτυρούσαν μία έκνομη παραβατική συμπεριφορά (του τύπου των σημερινών αναρχικών – αντιεξουσιαστών, που όλα τα καίνε, όλα τα καταστρέφουν, τις δε καπριτζιόζικες ζημιές τους, τις πληρώνει ο ΄Ελληνας φορολογούμενος) … Τρανή απόδειξη της καλοπέρασης στην “εξορία” , των “αγωνιστών” και “αντιστασιακών” , αυτή ταύτη η εμφάνισή τους, όταν “με το καλό” επέστρεψαν, ύστερα από τις διακοπές τους …
    ΄Οσον αφορά, την αποφοίτηση από το Δημοτικό Σχολείο κατά την εποχή αυτής της “επάρατης” χούντας, σε πληροφορώ για να γνωρίζεις κοριτσάκι, ότι ο χειρότερος μαθητής της τότε εποχής, αντιστοιχεί στον καλύτερο μαθητή της σήμερον εποχής … γιατί οι δάσκαλοι της τότε εποχής, ήταν υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονταν ουσιαστικά για την μόρφωση (γραμματική, εγκυκλοπαιδική, κοινωνική) των μαθητών τους, σε αντίθεση με τα σημερινά θολοκουλτουριάρικα, κοτσιδοφέροντα και σκουλαρηκοφορούντα δασκαλάκια, που το μόνο πράγμα για το οποίο νοιάζονται, είναι να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους μαθητές τους, ώστε να τους καταστήσουν άχρηστους πολίτες στην κοινωνία, για να χειραγωγούνται εύκολα, να άγονται και να φέρονται άβουλα από τα εκάστοτε πολιτικά ανδρείκελα, χωρίς δυνατότητα σκέψης, κρίσης, δράσης, αντίδρασης, διαμαρτυρίας …
    Τέλος, πολύ καλά κάνεις και σιχαίνεσαι τον εαυτό σου, διότι δεν είχες την δική μου και όλων των συνομηλίκων μου τύχη, να μεγαλώσεις σε μιά υγιή κοινωνία, να διαμορφώσεις χαρακτήρα με βάση ηθικές αξίες και υψηλά ιδανικά και να ακολουθήσεις μία ανοδική πορεία στην εξέλιξη της ζωής σου, εφοδιασμένη με αρετές, γνώσεις, ήθος, που οδηγεί στην επιτυχία, στην καταξίωση και στην ευτυχία … Συμβουλευτικά θα σου πρότεινα, να ενημερώνεσαι αντικειμενικά, από αξιόπιστες ιστορικές πηγές, για όσα δεν γνωρίζεις εξ ιδίας αντιλήψεως και να αποφεύγεις να διαμορφώνεις άποψη από ιδιοτελείς και μεροληπτικές διηγήσεις & αφηγήσεις … θα είναι οδυνηρή και ανώμαλη η προσγείωσή σου, όταν και εάν κάποτε ανακαλύψεις την αλήθεια που επιμελώς κάποιοι σού έκρυψαν, για να σε αποπροσανατολίσουν και να σε εκθέσουν …

    1. Ασε την παραμυθα μπαρμπα Αριστοτελη γιατι ζησαμε και αλλοι επι Χουντας.
      Το ποσο καλα περασε ο κοσμος επι Χουντας το αποδεικνυει το ποσο την στηριξε ο λαος όταν οι επιορκοι προδοτες αξιωματικοι συνελήφθησαν και περασαν από δικη.

  8. ΘΕΛΟΥΜE ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΡΕ ΚΟΜΟΥΝΟΥΠΟΘΕΤΑ

    1. ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
      ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

  9. Καθαριότητα, ομορφιά, ποιότητα ζωής. Ίσως ή καλύτερη χώρα στον κόσμο τότε. Καμία σχέση με το σημερινό ντροπιαστικό χάλι.. Μετά ήρθαν οι ψευτομπολσεβίκοι και τα διέλυσαν όλα.

  10. Το Γυμνασιο το ξεκίνησα με τον Παπαδόπουλο και το τελείωσα με τον Εθνάρχη. Με τον Παπαδόπουλο ολο το χειμώνα μέσα στην τάξη είμασταν με το φανελάκι. Με τον Εθνάρχη τουρτουριάζαμε απο το κρύο και είμασταν με τα μπουφάν. Με τον Παπαδόπουλο πρώτα παίρναμε βιβλία και μετά κάναμε αγιασμό, με τον Εθνάρχη μερικά βιβλία τα παίρναμε το Πάσχα. Και ερωτώ θέλει πολύ ένα παιδί 15 χρονών βλέποντας αυτές τις διαφορές , στον τομέα που το απασχολούσε , να γίνει χουντικό; Όχι βέβαια.

  11. Κρίμα που οι δύο φίλοι μας στο δεύτερο βίντεο δεν πέρασαν και απ´την Μπουμπουλίνας ,εκεί θα βλέπαμε ένα σωρό ωραίους και καλοντυμένους νεαρούς με τις μοτοσικλέτες τους αναμένες ώστε ο θόρυβός τους να καλύπτει τα ουρλιαχτά των βασανιζόμενων εντός των υπογείων των διπλανών κτιρίων .
    Εσείς ο πρώτος ανώνυμος πάντως ,αν ζούσατε τότε και θέλατε να κρίνετε όπως κρίνατε τωρα τους κυβερνώντες ,στην Μπουμπουλινας σίγουρα θα σας μάζευαν και μετα Μακρόνησο (αλλά δεν παίζει να ζούσατε τότε και να σας είχαν επιτρέψει να τελειώσετε το δημοτικό χωρίς να μάθετε να βάζετε τόνους στην ελληνική γραφή)
    Και για εσάς που σας ενδιαφέρει μόνο η αισθητική και όχι η αισχρότητα και η σαχλότητα εκείνης της εποχής (δεν είστε φασιστοειδή όχι ποτέ) LSD στα κουφάρια σας .
    Αυτά είχα να πω κι ας με μισώ που ασχολήθηκα ..

    1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!!! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΩΦΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!

    2. Μακαρι τοτε να σας ειχαν παρει τα κεφαλια και να ξεβρωμουσαν την Πατριδα μας από σκουπίδια σαν κι εσενα

    3. Στην Μπουμπουλίνας ποιους βασάνιζαν;;; Τους αριςτερους δεν βασάνιζαν;;; Μπραβο τους, καλα εκαναν. Αν και σήμερα καποιος έπιανε κι έσπαζε στο ξύλο τους ηλίθιους, ανώμαλους και διεςτραμμενους αριςτερους, δεν θα ειχαμε γεμίσει με λαθρομεταναςτες, δεν θα βάζαμε κάγκελα στα παράθυρα μας, δεν θα φοβόμασταν να κλείσουμε τα ματια και να κοιμηθούμε το βράδυ. Αντε μου στα τσακιδια, ανοητο πλάσμα. Κοιτά το φασισταριο των αριστερών σήμερα κι ασε το χθες. Απ οτι φαίνεται δεν εισαι ικανή να κρίνεις σωςτα. Αλλα δεν περιμένει κανεις τιποτα καλύτερο απο τα αριςτερα τοξικά απόβλητα.

    4. Δυςτυχως μονο σας βασάνιζαν, δεν σας ξεπαστρεψανε, ωςτε να σωθεί η Ελλαδα. Κρίμα, πολυ κρίμα. Κατσαπλιάδες ήσασταν, ειστε και θα ειστε. Ο αριστερισμός δεν ειναι ουτε ιδεολογια, ουτε τιποτα αλλο. Ειναι η κακή ποιότητα ενός ανθρώπου, ο σκαρτος χαρακτήρας του. Ανθρωποι ανίκανοι να δημιουργήσουν κατι, γι αυτο και φθονούν αυτους που ειναι ικανοί να κανουν κατι στην ζωή τους και να προσφέρουν στην κοινωνία. Οι αριςτεροι ειναι ανίκανοι για τα παντα γι αυτο ειναι κομπλεξικοί και μισούν καθε τι ωραίο. Εχουν την ασχήμια μεσα στην μαυρη και σκοτεινή ψυχη τους. Γι αυτο εχουμε τετοια χαλια σήμερα.

      1. PAUL G ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΙΣΤΗ .ΠΟΥΣΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ

    5. Αχ καλη μου κυρια, αν τοτε σας ειχαν “ξεπαστρεψει”…σημερα δεν θα ζουσαμε αυτο το αισχος…μισες δουλιες εκαναν και αυτοι μισες…κριμαααα…Και τα lsd και διαφορα συναφη, εδω και χρονια τα βρισκουν στα δικα σας κουφαρια…

  12. Το Γυμνασιο το ξεκινησα με τον Παπαδοπουλο και το τελειωσα με τον Εθνοσωτηρα Καραμανλη. Οι διαφορες ελαχιστες. Με τον Παπαδοπουλο ολο το χειμωνα μεσα στην ταξη ειμασταν με το φανελακι γιατι τα καλοριφερ εκαιγαν συνεχεια. με τον Καραμανλη ειμασταν με τα μπουφαν. Με τον Παπαδοπουλο πρωτα παιρναμε βιβλια και μετα καναμε αγιασμο. Με τον Καραμανλη τρια βιβλια τα ειχαμε παρει το Πασχα , δωρεαν παιδεια σου λεει. Θελει πολυ ενα παιδακι 15 χρονων βλεποντας αυτες τις διαφορες να μην γινει ΧΟΥΝΤΙΚΟ;

  13. Η ευπρεπεια επικρατει παντου… ολοι καλοντυμενοι και περιποιημενοι… οπως στις παλιες Ελληνικες ταινιες

  14. Χαρη στην ανομια ανοχη της μεταπολιτευσης ξεπηδησαν κατι θρασυδειλα υποτακτικα ρουφιανακια ταχα εθνικιστεε εθνικοσοσιαλιστες αν πραγματικα ηθελε και θελει θα τους εδενε σε μια ωρα αλλα προφανως εξυπηρετουν το εκαστοτε συστημα τετοιοι τσιμπουκληδες και σφουγκοκωλαριοι του εκαστοτε συστηματος που ταχα το σιχαινονται και το βριζουν.και οσον αφορα την χουντα οι αμερικανοεβραιοι την ανεβασαν εδιναν χρημα και οι ιδιοι την εριξαν ξυπνατε ακομα παραμυθια πιστευετε.

    1. Επειδή σε παρακολουθώ καιρό τώρα να γράφεις διάφορες Μλκς ,θα σου συνιστούσα να κόψεις την πρωινή και να μέτριασεις την βραδινή. Άντε αγόρι μου κουράγιο.

  15. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ -Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ -Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ -Η ΑΡΠΑΧΤΗ -Ο ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ- ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ- ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…….ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ- ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

  16. Σήμερα λένε έχουμε ελευθερία.Ποια ελευθερία; Να σε υπερφορολογούν και να σου κατάσχουν τα πάντα,ή να σου απαγορεύουν να διατηρήσεις μία επιχείρηση ή να εργαστείς;Ή μήπως δεν διώκονται και φυλακίζονται άνθρωποι για τις απόψεις τους;

  17. Αχ. Ελλαδαρα μου, ποσο όμορφη ήσουν. Πως σε καταντήσανε ετςι;;; Τα βλεπω και κλαίω. Όμορφη, καθαρή, με ανθρωπους καλοντυμένους, κύριοι και κύριες.
    Δυςτυχως τα αριςτερα αποβράσματα, που την πήραν στα χερια τους μετα την μεταπολίτευση, κατάντησαν την Ελλαδα και τους Ελληνες σαν τα μούτρα τους. Ετςι οπως την ήθελαν οι εχθροί της. Ειναι βλεπετε προοδευτικοι. Και ολο αυτο το σίχαμα που βλεπουμε σήμερα γύρω μας, το λενε πρόοδο. Αντε μου στον διάολο, βρωμιαρηδες. Καταστρέφετε οτι ωραίο και αγνό δειτε μπροστά σας. Οτι Ελληνικό. Σας σιχαίνεται η ψυχη μου.

Comments are closed.