ΥΠΕΞ της ΕΕ: Καλούν τη Ρωσία να αποσύρει τις δυνάμεις της από την Ουκρανία

Κοινοποίηση:
YPEX

Καταδίκασε τη σαφή παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας από επιθέσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Υπενθύμισαν στη  στη Ρωσία πως πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της για την Ουκρανία, όπως απορρέουν από την υπογραφή της στη Συμφωνία της Βουδαπέστης του 1994.

Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου της ΕΕ

«Η Ρωσία πρέπει να αποσύρει άμεσα τις ένοπλες δυνάμεις της από το ουκρανικό έδαφος και να σεβαστεί την ανεξαρτησία της χώρας».

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να βοηθήσουν οικονομικά την Ουκρανία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και τα κράτη-μέλη, αποφάσισαν να βοηθήσουν την Ουκρανία, μαζί με εμπειρογνώμονες από το ΔΝΤ, ώστε να αντιμετωπίσει τις άμεσες χρηματοδοτικές της ανάγκες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΟΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Λ Ι Γ Ο ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΨYXANOΝΩΜΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ “ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ”, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.

    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ EΛΛHNΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ.

    ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΙΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΡΟΛΟΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, ΜΕ ΠΟΝΗΡΗ ΙΣΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ, Ή ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΚΑΜΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.

    ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΘΑ ΕΡΧΩΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ ΝΑ “ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ, Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΝ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΕΓΓΛΕΖΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟΣΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΟΠΛΗ ΚΥΠΡΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΟΣ !!!!

Comments are closed.