ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Απαλλάχθηκαν από τις βασικές κατηγορίες οι οπαδοί της ΑΕΚ!-ΕΝΤΑΣΗ έξω από την Ευελπίδων από 150 οπαδούς της για τη δίκη με τα επεισόδια στο δήμο Ν.Φιλαδέλφειας (φωτο & βίντεο-makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
20150116_105411

Απαλλάχθηκαν για δύο από τις πέντε κατηγορίες οι 10 οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς η δημοτική παράταξη που τους κατηγόρησε για επίθεση, ανήμερα των Θεοφανίων, δεν είχε πληρώσει το παράβολο της δίκης!

Αυτές οι δύο κατηγορίες, εξύβριση και απειλή, είναι και οι πιο σοβαρές, ενώ για τις 17 Ιουνίου αναβλήθηκαν οι άλλες τρεις. Το παράβολο έπρεπε να έχει πληρωθεί ως τις 10 Ιανουαρίου, αλλά τα πρόσωπα που άσκησαν μήνυση στους οπαδούς αμέλησαν αυτή την υποχρέωσή τους.

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση των “κιτρινόμαυρων”, Γιάννης Μαύρος, ήταν ενήμερος για την μη καταβολή του παραβόλου και κατέθεσε ένσταση, η οποία έγινε δεκτή από το δικαστήριο, καθώς αυτό προβλέπουν οι νόμοι. Επίσης, αναβολή είχε ζητήσει και η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω αδυναμίας παρουσίας στη δίκη του δικηγόρου της, Νίκου Κωνσταντόπουλου (πρώην πρόεδρος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ).

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, κατηγορούνται επίσης για την καταστροφή ενός αυτοκινήτου του δήμου, αλλά και για το γεγονός ότι η δημοτική παράταξη που τους κατηγόρησε ισχυρίστηκε ότι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Μάλιστα, ρωτήθηκαν όσοι κατέθεσαν μήνυση πώς τους αναγνώρισαν, αφού φορούσαν κουκούλες… Κατηγορούνται επίσης για διατάραξη ειρήνης κατά την τελετή του αγιασμού των υδάτων.

Επιπλέον, εκκρεμεί η υπόθεση για σωματική βλάβη στον κ. Καμπούρη. Ο ίδιος στην διαδικασία της αναγνώρισης, δεν υπέδειξε κάποιον από τους κατηγορούμενους και η μήνυσή του έγινε κατ’ αγνώστου.

Πριν πάρουν απαλλαγή οι οπαδοί, δημότης είπε στον πρόεδρο του δικαστηρίου που εκδίκαζε την αμέσως προηγούμενη υπόθεση από αυτή των οπαδών: “Κύριε πρόεδρε, εδώ μας λένε ότι θα φύγουμε με… ελικόπτερο!”, ενώ όταν η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη ρωτήθηκε από οπαδούς για ποιο λόγο βρίσκεται στα δικαστήρια αποκρίθηκε ότι απλά παρακολουθεί τη δίκη για να της απαντήσουν οι οπαδοί: “Και δίπλα δίκη γίνεται, να πας εκεί!”

Στην Ευελπίδων βρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης, ο παλαίμαχος Στέλιος Σεραφείδης κι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Μιχάλης Παυλής! Απουσιάζει ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος που βρίσκεται στην Αίγινα για υπόθεση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην Ευελπίδων βρίσκονται περίπου οι οπαδοί της ΑΕΚ που κατηγορούνται… από τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, για πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση σε επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τον αγιασμό των υδάτων την ημέρα των Φώτων. Η δίκη των οπαδών γίνεται παρουσία 150 οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκονται στο πλευρό τους.

Δείτε φωτο και βίντεο στο makeleio.gr:

20150116_105543 20150116_105548
ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ



1 3
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ

Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
14

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ 3,5 ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΝΤΡΕΠΟΛΕΣ;ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ ΔΕΝΤΡΑ ΡΕ;40 ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΟΥΝ 500.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ….

Comments are closed.