ΤΩΡΑ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ: Πασίγνωστη χυμώδης Ελληνίδα ηθοποιός υποψήφια στο Δ. Αθηναίων

Κοινοποίηση:
barba2

Την υποψηφιότητά της στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων ανακοίνωσε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες κι όπως ισχυρίστηκε θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση εντός των ημερών.

 

Παράλληλα η Βάνα Μπάρμπα, λίγες μέρες μετά τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον Θεόδωρο Πάγκαλο από πρόσφατη έξοδό τους, αναφέρθηκε και στη φιλία της με τον πρώην υπουργό.

“Είμαστε 20 χρόνια φίλοι. Είναι μια σημαντική προσωπικότητα, εξαιρετικός πολιτικός και έμπειρος μέντορας. Με στήριξε έμπρακτα στα πρώτα πολιτικά μου βήματα με το ΠΑΣΟΚ αλλά και στη μετέπειτα ενασχόλησή μου με τα κοινά. Υποστήριξε μάλιστα ότι η φράση του “μαζί τα φάγαμε” ήταν σωστή.

barba1

“Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται”, είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μη της βάζεις δύσκολα,μήπως αυτά που γράφεις τα καταλαβαίνει. Άλλα έτσι έμαθε και της μάθανε όπως και τους ομοίους της,να τετραγωνίζουν και να ισοπεδώνουν τα πάντα …όταν πρόκειται για τους άλλους βέβαια μόνο. κάποιος πρέπει να πει σε αυτή και το μέντορα της ότι υπάρχει και διαβάθμιση,δε φάγανε όλοι το ίδιο και σε καμιά περίπτωση δε φάγανε όλοι. Όσοι τα παίρνανε φάγανε και δε τα έπαιρναν όλοι πάγκαλε.

  2. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΗΣΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α) ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΤΑΝ ΔΙΩΓΚΟΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΥΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 32% ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΣΕ ΔΟΙΗΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΤΗΤΩΝ Η ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 10 ΚΑΙ ΞΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΙ ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΠΥΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΟΜΕΙΛΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Comments are closed.