«Σκοτώθηκαν» στον αέρα Ρωμανιάς – Αυλωνίτου! «Έχεις περιορισμένες γνώσεις και πετάς πατάτες»

Κοινοποίηση:
22

Τον πως την άντεξε ένας Θεός ξέρει!

Καλεσμένη στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ στον Γιώργο Αυτιά,η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.
Έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει την μείωση των συντάξεων από τον Δεκέμβριο του 2018
Με ύφος χαλαρό ο Γιώργος Αυτιάς γυρίζει προς το μέρος της, την κοιτάει και της λέει, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Ο δε εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς της είπε: «Έχεις περιορισμένες γνώσεις και πετάς πατάτες»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Γιατι φωναζει ο Αυτιας αυτη την υστερικη σπαστικη μαλακω στην εκπομπη του ?

    Μονο ζημια κανει με την αγενεια και την ασχετοσυνη της

  2. Μονο τα νευρα σπαει;; Αρ……ια σιδερομπαλες να εχεις, αυτη θα στα σπασει!!!!!!

  3. Ο Αυτιας φταιει που καλει τετοια τσοκαρα στην εκπομπη του!!! Αυτη και κατι αλλες τις εστειλαν καποιοι ανεγκεφαλοι στη Βουλη να πληρωνονται και να κοροιδευουν την κοινωνια!!!!

  4. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ…..ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ……….ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ……ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ….ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑΑΑΑΑ.

  5. Βουλωσε το στομα σου μωρη καραμουζα! Σα γουρουνι που σκουζει μιλας μωρη φοραδα! Ρουφα κανα ματζαφλαρι αν δε μπορεις να το βουλωσεις!

  6. Αυτη η γυναικα ειναι τοσο μα τοσο εκνευριστική. Σπάει τα νεύρα και του πιο ψύχραιμου ανθρώπου, ειδικα με αυτην την τσιριχτή φωνή που εχει. Ασε τις ηλιθιότητες που πετάει. Απορεί κανεις ποιοι ηλίθιοι την ψήφισαν. Τι μυαλό κουβαλάνε στο κεφαλι τους;;;; Ειναι μια απο τις πιο αντιπαθητικες γυναικες μεσα στην Βουλή.

  7. Η μονη λύση για την καρακαξα ειναι τσιμπούκωμα για να μην τσιρίζει!!!

  8. Η “Δημοκρατία” ΤΟΥΣ είναι ακριβώς αυτό, μια οχλαγωγία χωρία νόημα μόνον για εντυπώσεις και βαβούρα έτσι ώστε να τραβήξει την προσοχή των ζώων που τρέφονται με κομματικό σανό και έχοντας ως κριτήριο την απουσία λογικής και την παρουσία συμφέροντος να πάνε να τους ψηφίσουν. Αυτή η “Δημοκρατία” κατέστρεψε σαν το σαράκι ότι έχτισε ο Ελληνικός λαός από σύστασης τους νεοΕλληνικού κράτους. Ξεπούλησαν τα πάντα, δεσμεύσανε τα πάντα, το χρέος όχι μόνον αμείωτο αλλά αυξανόμενο, έλεγχος κεφαλαίου, ανεργία στα ύψη, παγκόσμια διαπόμπευση, μηδενικό παραγωγικό πλάνο, μαζική λαθρομετανάστευση και ανθελληνισμός στο φούλ. Όλα δωρεάν όμως και επιδόματα κάργα για τους Βαλκάνιους βαρβάρους, τους Σκατόγυφτες, τους Ασιάτες βαρβάρους, τους Αφρικανούς βαρβάρους και μερικούς ακόμη βαρβάρους από την μακρινή Αϊτή. Δεν περιμένω πια να ξυπνήσει κανένας λαός, γιατί αυτό το βρωμερό συνονθύλευμα που ονομάζεται νεοΈλληνες είναι ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού, το μόνο που περιμένω είναι η νομοτέλεια και η Νέμεσις η οποία ελπίζω πολύ σύντομα, να φονεύσει και να πάρει από τον κόσμο των ζωντανών όλα αυτά τα ανθρωπόμορφα παράσιτα που έκαναν την ζωή μας εφιάλτη στον ξύπνιο μας.

  9. Ενδιαφέρουσα περίπτωση λόγω έλλειψης αυτογνωσίας.Αντικοινωνικό άτομο με πολλά συμπλέγματα και απωθημένα.Η θεραπεία απαραίτητη,υπάρχουν λύσεις.

  10. Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΡΟΒΑΤΟ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

  11. ποιος τις ψηφισε ολες αυτες τις κυρατσες και τις βρωμιαρες;;;; εεεεεε;;; οπως στρωσαμε θα κοιμηθουμε τωρα !!!!

  12. 20 χιλ. ελληνοφωνα ΚΟΥΡΑΔΙΑ ψηφισαν αυτο το πραμα και επομενως γιατι να σωθει η Ελλας ; Για να σωθουν και δαυτοι ;

    1. Αυτούς κανονικά τους στειρώνεις και μόνιμες διακοπές σε καμιά βραχονησίδα. Αλλά δυστυχώς είμαστε άνθρωποι και αγαπάμε και τον εχθρό μας.

  13. Το ρολο της παιζει κι αυτη,οπως παλιοτερα η Παπακωστα της ΝΔ.Ο ρολος της ειναι να φωναζει και να μην αφηνει κανενα να μιλαει και να παρουσιαζει τα παντα ροδινα.

  14. αυλωνιτου οσο και να γκαριζεις υπουργος δεν θα γινεις ποτε

  15. ρε παιδια αυτη αραγε οταν πηδιεται ετσι σκουζει σαν υστερικια ? απορω γιατι την φωναζουν μαλλον για τζερτζελε. αντε κυρατσα σπιτι σου να πλυνεις τα πιατα και να σφουγκαρισεις νουμερο

  16. Εντάξει αυτή έχει συγκεκριμένη αντίληψη ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει κατά την τακτική των μπολσεβίκων να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο. Υπήρξαν όμως ελληνες (μικρό ε και χωρίς τόνο) που την επέλεξαν ως εκπρόσωπό τους στο ανθελληνικό κυνοβούλιο. Κάθε πέρσι και καλύτερα με τις επιλογές του περιούσιου λαού του ελλαδιστάν.

Comments are closed.