ΤΩΡΑ: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Κοινοποίηση:
b35bab5a3c0c184f8ffc38c9a5805a75_XL

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα οι τέσσερις συλληφθέντες για επίθεση κατά του Δημάρχου της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Οι τέσσερις άνδρες έφτασαν πριν από λίγη ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Πρόκειται για δύο 20χρονους, έναν 17χρονο και έναν 36χρονο, ο οποίος είναι γνώριμος των αρχών καθώς έχει συλληφθεί κι άλλες φορές για κλοπές.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του 20χρονου, που έσπασε το παμπρίζ του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο νεαρός δηλώνει ότι “παρασύρθηκε από το πλήθος, δεν το έκανε ηθελημένα” και προχώρησε σε αυτήν την πράξη.

Το κατηγορητήριο της δικογραφίας που συνέταξε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τον 20χρονο και τον 36χρονο, που ήταν οι πρώτοι που συνελήφθησαν, περιλαμβάνει τα αδικήματα κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συγχαρητηρια στα παιδια αυτα,ευχομαι να αθωοθουν,κανονικα θα επρεπε να τους δωσουν παρασημο.καλη τους δυναμη

  2. ρε παιδια αυτους τους συνελαβαν αρπα κολλα τα αποβλητα τους συριζοαπλυτους που καθε μερα σπανε την αθηνα γιατι δεν τους πιανουν δεν θελουν μαλλον γιατι αυτοι τους βαζουν ε ρε ελλαδα που σε καταντησαν οι δηθεν δημοκρατες ουτε στην ουγκαντα δεν γινεται αυτο που γινεται στην χωρα μας ενα απεραντο πορνειο και αρχηγειο στο συνταγμα

  3. Όσοι μένετε Θεσσαλονίκη, σπεύσατε για συμπαραστάση.

Comments are closed.