ΤΩΡΑ! Περίεργες φήμες στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Κοινοποίηση:
????????????????????????????????????

Άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο στις 12 ,στο Μέγαρο Μαξίμου με κεντρικό θέμα τα ελληνοτουρκικά και φυσικά τη σύλληψη και φυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Η κατάσταση είναι δύσκολη στη διαχείρισή της και είναι προφανές ότι υπάρχει και προβληματισμός και μεγάλος εκνευρισμός. Ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα που θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να σκέφτεται αλλαγές στην στρατιωτική ηγεσία, έκαναν την εμφάνισή τους. Δεν είναι αβάσιμα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι και αδικαιολόγητα. Νομίζουμε ότι ακόμη και η αξιωματική αντιπολίτευση που μέχρι στιγμής έχει τηρήσει υπεύθυνη στάση στο ζήτημα, θα συμφωνεί.

Ήδη έχουν αρχίσει και τα πρώτα…σενάρια άμυνας όσων πιθανόν διαβάζουν τα δημοσιεύματα και θεωρούν ότι τους αφορούν. Οι “πληροφορίες” -εντός εισαγωγικών η λέξη- για το ποιον “στηρίζουν οι Αμερικανοί” ή άλλες …ισχυρές δυνάμεις , κυκλοφορούν και προκαλούν γέλιο…

Εκεί στο Μαξίμου που θα συνεδριάσουν νομίζουμε ότι ξέρουν από πρώτο χέρι ότι οι Αμερικανοί δεν έχουν ανάγκη να …στηρίξουν κανένα Αρχηγό! Όλοι οι Αρχηγοί -όχι μόνο οι σημερινοί- είχαν άριστες σχέσεις με τους Αμερικανούς. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Ας αφήσουν λοιπόν στην άκρη τις αστειότητες που ακούγονται κι ας διαχειριστούν την κρίση όπως πρέπει: με σοβαρότητα και με κριτήρια που έχουν να κάνουν με το πως η χώρα θα μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ελληνοτουρκική κρίση. Αν κρίνουν αυτοί που αποφασίζουν ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στις ΕΔ ας τις κάνουν γρήγορα με κριτήρια επιχειρησιακά κι όχι με “κουτσομπολιά” και αστείες φήμες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ασχετοι ! εκει στο μαξιμου αφηστε τις ανακαταταξεις στο Στρατευμα. δεν ειναι η καταλληλη στιγμη,αλλα και σε αυτο το θεμα φαινεται η πληρης ανικανοτητα ακυβερνησιας που σας διακατεχει.
    οποιοι κι αν ειναι οι αρχηγοι των 3 σωματων εφοσων τους αφησετε να πραξουν με βαση το Εθνικο φρωνημα σιγουρα θα πραξουν απολυτως σωστα,αλλα αφηστε επιτελους τα κομματιλικια στην υστατη αυτη στιγμη.
    αυτο που πρεπει να κανετε ασχετοι ,επικινδυνοι,απατριδες,υποτιθεμενοι ειρηνοποιοι και και διπλωματες του κ@λ@υ, ειναι επιστρατευση μερικη εδω και τωρα σε καποιους που σιγουρα ξερετε εκει στο ΓΕΣ οτι μπορουν να ανταποκριθουν αμεσα σε οργανωτικα θεματα αλλα και ετοιμοπολεμοι στη συγκρουση που συντομα ερχεται.
    οταν αρχισετε να στελνετε φυλλα πορειας οι τουρκοι θα εχουν μπουκαρει σε ολο το Αιγαιο και ολοι εμεις θα περιμενουμε στην ουρα να μπουμε στα λεωφορεια,αυτοκινητα τραινα κλπ για να παμε στις μοναδες.
    και οταν φτασουμε με το καλο αλλες καθυστερησεις εκει για διαταγες που θα παει ο καθενας,οπλισμο,ρουχα κλπ διαδικασιες.
    ΜΑ ειστε τοσο ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ!!! περιμενετε με την διπλωματια,την αυτοσυγκρατηση,νυφαλειοτητα,ηρεμια,γαληνη και ολα αυτα τα σαλιαρισματα να βγει κερδισμενη η Ελλαδα στην παρουσα στιγμη?
    ..πανε αυτα τελειωσανε!!!..ΜΑ τοσο Πανηλιθιοι ειστε ολοι σας??

Comments are closed.