ΤΩΡΑ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ Αποκαλύψεις για την Δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα από το νεαρό 26χρονο Ρουμάνο ΣΤΕΦΑΝ!- Tα 150.000 ευρώ ήταν ο ΣΤΟΧΟΣ του ΔΡΑΣΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ-Μakeleio.gr)

Κοινοποίηση:
IMG_0257

Τα 150.000 ευρώ που είχε στο σπίτι του ο Μένης Κουμανταρέας από μια πώληση ακινήτου ήταν ο στόχος του 25χρονου Στεφάν, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του γνωστού συγγραφέα και του συνεργού του.

Οι κατηγορούμενοι την ημέρα της δολοφονίας είχαν μπει από το μεσημέρι στην πολυκατοικία του Κουμανταρέα και παρέμειναν μέχρι το βράδυ, οπότε και επέστρεψε το θύμα. Ο Ρουμάνος και ο συνεργός του επιτέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον συγγραφέα στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον χτύπησαν και εισέβαλλαν στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναζητούσαν τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου του συγγραφέα, τα οποία, όπως εκτιμάται, βρίσκονται στο σπίτι του συνεργού. Όπως ομολόγησε ο 25χρονος, ήρθε σε διαπληκτισμό με το θύμα αλλά δεν τον σκότωσε ο ίδιος. Ο Ρουμάνος πίεζε τον Κουμανταρέα να του δώσει δανεικά, ενώ πριν από δυο μήνες είχε επιτεθεί μαζί με τον συνεργό του στον συγγραφέα στην είσοδο του σπιτιού του.

Ο 25χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη της αστυνομίας καθώς αρχικά αντιστάθηκε και επεχείρησε να διαφύγει. Υπενθυμίζεται ότι ο Μένης Κουμανταρέας στο τελευταίο του βιβλίο έδινε το προφίλ του δράστη ενώ ο Στεφάν και ο συνεργός του τον τελευταίο μήνα ανέβαζαν στο Facebook φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Δείτε βίντεο… από το makeleio.gr, την παρουσίαση του εγκλήματος του Μένη Κουμανταρέα, στη ΓΑΔΑ. Σε λίγο θα δοθούν από την αστυνομία τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ένας πραγματικός φάρος για την αριστερά ο Κουμανταρέας. Ότι έλεγε το έκανε πράξη. Τώρα δεν μπορούν να πούνε τίποτα οι ΧΑγητες που κοροιδευαν τους αριστερούς και λέγανε να πάρουν τους λάθρο στα σπίτια τους. Αυτός το έκανε! Τις νύχτες έπαιρνε νεαρούς συνήθως (ε μην τα ζητάμε όλα και να θέλουμε να πέρνει και γέρους) λάθρο και τους φιλοξενούσε . Τώρα αν κατα την διάρκεια της νύχτας τους έκανε και καμία πιπ…λα, του έσκιζαν το κολ….. απλά συνέβαιναν. Ακόμα και λέφτά τους έδινε !!! 10 ευρώ το τσιπ….ακι, 50 ευρώ το κολ….κι.
    Πραγματικά συγκινήθηκα και απο φασίστας θα γίνω ξανα αντιρατσιστής, θα φιλοξενω την νύχτα (Λαθροεταστησες Αλβανίδες,Ρωσίδες κλπ και ίσως και να τις χρηματοδοτώ).

  2. Ηθελε «ζεστες» παρεουλες με λαθρομεταναστες ο μακαριτης για να δειξει οτι ειναι αντιρατσιστης(θεωρητικα γιατι στην πραξη για αλλο τους ηθελε τους λαθρο).Απο τετοιες «παρεες» την επαθε κι ο Σεργιαννοπουλος.

Comments are closed.