ΤΩΡΑ! Κίνηση ΒΟΜΒΑ από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Αν το κάνει ο Μητσοτάκης, οι Αμερικανοί θα τον φάνε λάχανο!

Κοινοποίηση:
ESKASE TORA

Να δεσμεύσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη «σκληρή γραμμή», αυτή της άρνησης οποιασδήποτε χρήσης του όρου «Μακεδονία», επεδίωξε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, την επομένη του συλλαλητηρίου της Αθήνας.

καλημερα

«Ο Κ. Μητσοτάκης είπε από την αρχή πως δεν πρέπει να διχάσουμε τους Έλληνες», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων, ξεκαθάρισε: «Όχι, δεν θέλουμε χρήση του όρου Μακεδονία. Έχουμε θέσει στην κυβέρνηση μια σειρά ζητημάτων για τη διαπραγμάτευση».

Αναφερόμενος στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής και τη μάχη των… αριθμών, σχετικά με την προσέλευση του κόσμου, ο κ. Βορίδης είπε: «Κάποιος βάζει την αστυνομία να λέει ψέματα. Ποιο λόγο έχει; Απλός. Θέλει να υποβαθμίσει την αξία του μηνύματος. Ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών. Δεν ήταν κομματικό το συλλαλητήριο. Υπήρχαν εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα».

Η εβδομάδα θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις!
Πολλά ακούγονται για την novartis!
Σωστή η κίνηση Βορίδη, από εδώ τα λέμε όλα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΛΟΥΤΣΕΣ……ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ…..ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ……ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ….

Comments are closed.