ΤΩΡΑ: Η αντίδραση του Στέφανου Χίου για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! ΔΕΙΤΕ τι έγραψε ο πατριώτης δημοσιογράφος στο προφίλ του στο facebook: “…. π@@τάνα ζωή, πόρκα μιζέρια!” (ΦΩΤΟ) 

Κοινοποίηση:
xios

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Χίου

“Κάνανε τη βουλή μπουρδέλο, φωτίζοντας το με το χρώμα των πούστηδων.

Και λίγες ώρες μετά, μας πούλησαν στο σκλαβοπάζαρο των Σλάβων, για 11 δις ευρώ.
Χάνουμε τη Μακεδονία και ουδείς μιλάει.

Τώρα, το μόνον που μένει είναι ένας με στολή και κάμποσα αστέρια και φλόγες στον ώμο, να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

και μετά, ξυπνήσαμε.

Οι μόνοι που φωνάζουμε , είμαστε εμείς.
Ξεπουλήθηκαν και οι δημοσιογράφοι.

Ο Βερύκιος, αυτός ο δημοσιογραφικός ατιμάντρας, διθυραμβούσε στο γαμοκάναλο του Κοντομηνά.
Και ο άλλος ο μαλάκας, ο Γερμανοσλάβος, τον άκουγε σαν χάνος.

Πουτάνα ζωή, πόρκα μιζέρια

Σ.Χ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Στέφανε εβγα κάνε εκπομπή γιατί καιρό έχεις να τους γαμήσεις!

  2. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ …ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ

  3. Απο ποιον στρατο περιμενετε βοηθεια??αφου ολοι οι γαλοναδες σε ολα τα σωματα ασφαλειας ειναι πολιτικοποιημενοι πλεον εδω και δεκαετιες….αστεια λετε που ειναι ο στρατος?? ο στρατος ειναι εκει που ειναι η δικαιοσυνη, ο αρχιεπισκοπος,οι μητροπολιτες, η ηθοποιοι,οι τραγουδιστες,οι διανοουμενοι, ολοι αυτοι ειναι εκει που ειναι τα πολιτικα ανθελληνικα κομματα. καταλαβατε?? τζαμπα περιμενουμε βοηθεια….μας εχουν πουλησει ΑΠΑΝΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ.. μοκο τωρα

  4. Ο στρατός να αναλάβει τις ευθύνες του να βγουν με τα όπλα ο λαός λέει όχι στο πούλημα του ονόματος αλήθεια ο στρατός τι λέει να βγουν όλοι έξω .

  5. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ!
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.
    ΧΟΥΝΤΑΑΑ ΡΕ ,ο στρατος να αναλαβει την διακυβερνηση και η αστυνομια να σκουπισει ολα τα πουσταρια και ολα τα λαθρο!ΣΕ 10 μερες σκουπα ολα. Στειλτα ολα στην Αλβανια και στα Σκοπια,εδω να μεινουν μονο οι ΕΛΛΗΝΕΣ.Αφηστε τα σαπια και ελατε να παρουμε την τιμη μας πισω.Τερμα το ξεφτιλισμα , ΕΓΕΡΘΗΤΩ….

  6. ΣΤΕΦΑΝΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ 5 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ….. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΟΥ ΕΚΠΟΜΠΕΣ…..

  7. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΧΙΑΡΧΟΙ

  8. ΟΛΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥς ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΜΑΧΗΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΚΡΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 22 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ………………………………………………………………………………………………………ΕΝΑς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΟΙΔΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…………………………ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΙ=ΦΤΟΥΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΜΑΡΙΑ ΜΑΣΣΟΝΑΡΙΑ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑς ΚΑΤΑΙΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΞΙΟς Ο ΜΟΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ……………………………………ΓΑΜΗΜΑΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  9. Ο φίλος του τσοχατζό με το Lexus RX 400h ,υπέρμαχος του ξεπουλήματος.

  10. Στεφανε αυτος ο αρχιδεπισκοπος και ολο το παπαδαριο που ειναι??

  11. αγαπητέ Στέφανε βγάλε μία έκτακτη εκπομπή απόψε.

  12. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ! ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!! ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!!!

  13. Μεγαλο κωλοχανειο γιναμε…
    Πουστηδοι που παρελαζουν τσιτσιδοι…
    Γυμνοι που κανουν ποδηλατοδρομιες…
    Λαθρομεταναστες ερχονται αβερτα…
    Και εθνικη προδοσια…
    Δυστυχως φιλοι μου…η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη.

  14. Μακάρι να έκανες μία εκπομπή ρε Στέφανε, μας έχει πάρει από κάτω με αυτά που γίνονται και δεν υπάρχει ενημέρωση

  15. Λογικα επρεπε να ειμαστε ολοι στους δρόμους σήμερα. ΟΛΟΙ. Ολη η Ελλαδα στο πόδι. Μεσα απο το Φβ μπορειται να το οργανώσετε;;; Ολοι στο Σύνταγμα. Κανένας δεν επρεπε να ειναι σπιτι του το σημερινό βράδυ. Δυςτυχως ομως…..

  16. Κάνε μία εκπομπή Στέφανε, τα έχουμε δει όλα πλέον

  17. Ερχεται νέος ξεσηκωμός: «Θα είμαστε όλοι εκεί» λένε οι γνήσιοι Μακεδόνες “Δεν μπορεί να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός»

    “Ο κ.Κοτζιάς είχε δηλώσει πως ονειρεύεται την υπογραφή της συμφωνίας σε ένα σημείο στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, με μια ωραία γιορτή. Χιλιάδες γνήσιοι Μακεδόνες, με παραδοσιακές στολές απ’ ολόκληρη την Μακεδονία, θα είμαστε εκεί στις Πρέσπες για να “γιορτάσουμε” με τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά.

    Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους γνήσιους Μακεδόνες, που χωρίς καμία αίσθηση ντροπής διαπραγματεύονται την ιστορία και τον πολιτισμό τους” λέει ο κ.Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Συλλόγων, που πρόσφατα κατέθεσε μήνυση κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, για εσχάτη προδοσία.

    Τάτσιε, μπορείτε ν’ αφήσετε τις μεγαλοστομίες, ν’ αφήσετε τις παρουσίες και τα συλλαλητήρια, κι αν έχετε τ’ αρχίδια, να καλέσετε τον λαό σε ένοπλη εξέγερση;

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ;

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

    ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

    Καλλιόπη Σουφλή

    Αντιδράσεις στους πολιτιστικούς συλλόγους και τους φορείς που υπερασπίζονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας δημιουργούν οι εξελίξεις γύρω από το Σκοπιανό.

    Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος, ετοιμάζεται νέο συλλαλητήριο και μάλιστα στις Πρέσπες την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.
    Σύμφωνα με τον κ. Τάτσιο, στόχος είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής και στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση μεταξύ των δυο πρωθυπουργών.
    «Όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε στις Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού», είπε ο ίδιος.

    «Θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, γιατί δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο κ. Τάτσιος.

    “Ο κ.Κοτζιάς είχε δηλώσει πως ονειρεύεται την υπογραφή της συμφωνίας σε ένα σημείο στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, με μια ωραία γιορτή. Χιλιάδες γνήσιοι Μακεδόνες, με παραδοσιακές στολές απ’ ολόκληρη την Μακεδονία, θα είμαστε εκεί στις Πρέσπες για να “γιορτάσουμε” με τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά.

    Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους γνήσιους Μακεδόνες, που χωρίς καμία αίσθηση ντροπής διαπραγματεύονται την ιστορία και τον πολιτισμό τους” λέει ο κ.Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μακεδονικών Συλλόγων, που πρόσφατα κατέθεσε μήνυση κατά του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, για εσχάτη προδοσία.

    “Η κυβέρνηση επιδεικτικά αγνοεί και περιφρονεί την βούληση του Ελληνικού Λαού στο Σκοπιανό ζήτημα, που είναι αμετακίνητη, και η οποία ΠΟΤΕ να μην παραχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας με κανέναν όρο. Αντιλαμβανόμενοι απολύτως το ιστορικό βάρος της ευθύνης αποτροπής της απόλυτης καταστροφής της Ελλάδας, και αναλαμβάνοντας την ευθύνη αυτή προς πάσα κατεύθυνση, ενημερώνουμε και ζητούμε επίταση της προσοχής του Ελληνικού Λαού στα γεγονότα που αφορούν το όνομα της Μακεδονίας.

    Να γνωρίζουν αυτοί που διαπράττουν τις πράξεις της εσχάτης προδοσίας ( με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελιώδους αρχής της λαϊκής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο.

    Και θα εφαρμοστούν τα νόμιμα” αναφέρει τελευταία ανακοίνωση της «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας»

    Πηγή

  18. Παρ τους τα σκλαπ αρχηγε , ετσι μη μασας, αντε και Δημαρχοςμε το καλο!!!

  19. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΥΣ!!!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ;;;!!!

Comments are closed.