ΤΩΡΑ: Απίστευτες αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας της παρουσιάστριας! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1600000

Ο Γιώργος Τσούκαλης έχει αναλάβει την υπόθεση της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων που πριν μερικές μέρες άγνωστος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ βρέθηκε στην εκπομπή «Μια» και αποκάλυψε ότι όποιος θέλησε να κάνει κάτι τέτοιο πρόκειται για «δολοφόνο», ενώ αυτός που το έπραξε είναι επαγγελματίας, αφού όπως τον ενημέρωσε ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής εταιρείας τα φρένα είναι κομμένα με φαλτσέτα.

Δείτε το video:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αστον τσουκαλα να ξεφτηλιστει μια και καλη,αν ειναι ειδηκα οπως στο βιντεο τα στοιχια,τοτε 2 περιπτωσεις υπαρχουν 1ον η συγκεκριμενη παρουσιαστρια να πασχει απο μανιοκαταθληπτικη καταδιωξει,2ον ο τσουκαλας ειναι εντελως μπερδεψουρα με τα παραδειγματα του δλδ καμια σχεση το ενα με το αλλο”πεταχτηκε πετρα απο νταλικα και εσπασε το παρπιζ!!!!”οκ ωραια σχεση το παρπιζ με τα φρενα!δεν μαμιουντε!οποιος εχει προβληματα δεν κρυβετε και η εν λογο παρουσιαστρια οφειλη να το δημοσιευσει.υπαρχουν χειροτερα προβληματα απο την καυλα της καθε μακακισμενης.αν θελει να κρυβετε οκ να το βουλωνει και ν πληρωσει κανεναν σωματοφυλακα.τι προβαλετε για να την λυπηθουμε για να παρει τζαμπα αστυνομο-φιλιππινεζα!!!

Comments are closed.