Τρόφιμα μόνο για Έλληνες από την περιφέρεια Κρήτης!

Κοινοποίηση:
koinoniko_pantopoleio_b2

Το Σεπτέμβριο του 2013, η Χρυσή Αυγή είχε διοργανώσει διανομή τροφίμων “Μόνο για Έλληνες”, στη Νίκαια. Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύτηκε η συγκεκριμένη διαδικασία.

Λίγους μήνες αργότερα, ένας δημόσιος φορέας, η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ανακοίνωσε ότι θα διανείμει τρόφιμα “Μόνο σε Έλληνες”, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιφέρειας.

Όπως αναφέρει το candianews.gr, η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της περιφέρειας ενημέρωσε τους δήμους του νησιού ότι οι αιτήσεις για βοήθεια σε απόρους αφορά μόνο σε Έλληνες πολίτες.

Κάτι τέτοιο γνωστοποιείται σε ανακοίνωση του δήμου Χερσονήσου προς του απόρους δημότες της περιοχής.

Όπως σημειώνει ο δήμος, σχετικά με τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχει κάποιος προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα: “Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες, όπως αναφέρει η περιφέρεια Κρήτης και για την ίδια οικογένεια θα υποβάλλεται μόνο μια αίτηση”.

Αν μάλιστα ανατρέξει κάποιος και στην αίτηση που καλούνται να συμπληρώσουν οι άπορες οικογένειες, σ” αυτή ζητείται και η υπηκοότητα, γεγονός που επιβεβαιώνει την αναφορά του δήμου Χερσονήσου.

trofima

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΠΑΑΑΑΑ!!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΙΤΙΟ ΜΙΣΟΥΣ; ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ;

  2. Μακελάρισα, άνοιξε καλή μου και λίγο την Γραμματική και το Συντακτικό του Τζαρτζάνου να ξετυφλωθείς…έστω ένα Μαν. Τριανταφυλλίδη…
    Άντε με τα φροντιστήρια του ΓΑΠ και της ακολουθίας του μας έχετε κάνει μόδα την κάθε μπαρούφα
    αφορά μόνο σε Έλληνες πολίτες ΛΑΘΟΣ
    αφορά μόνο τους Έλληνες πολίτες ΣΩΣΤΟ

  3. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΗΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, KAI ΠΟΙΑΝΟΥ TIΣ ENTOΛEΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ;……….

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ο ΔΙΩΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ………….

Comments are closed.