ΤΡΟΜΟΣ στον Μιχαλολιάκο! Ο “ολοκληρωτικός πόλεμος” και… οι βουλευτές της Χ.Α. που είχε από πίσω του…(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
χα

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο γεν. γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χ.Α.

Για πρώτη φορά στο περιστύλιο της Βουλής είχε από πίσω του σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα!
«Εγώ κάνω κουμάντο στο κόμμα» ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει….
Δείτε την εικόνα που είναι χίλιες λέξεις!
Σε δεύτερη θέση έρχονται τα λεγόμενα του

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε από το περιστύλιο της Βουλής την απόφαση των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους μια παράνομη και αντισυνταγματική διαδικασία και να προσφύγουν άμεσα για την ακύρωσή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
“Η Χρυσή Αυγή πολέμησε και πολεμά με συνέπεια εδώ και πέντε χρόνια από την πρώτη στιγμή που εισήλθε στο κοινοβούλιο την χούντα του μνημονίου, είτε αυτή εκφράζεται απ’ τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, είτε από το ΣΥΡΙΖΑ. Και οι 17 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν επιστολή στον πρόεδρο της βουλής, στην οποία τονίζουν:
«Δεν επιθυμώ να νομιμοποιήσω με την παρουσία μου μία άκυρη και παράνομη διαδικασία. Καταγγέλω τον παράνομο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Καταψηφίζω το νομοσχέδιο».
Η Χρυσή Αυγή θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, τόσο εις ότι αφορά την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου, όπως έκρινε και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και για την κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού της βουλής με την οποία αποκλείστηκε ένα ολόκληρο κόμμα, ένα κόμμα που έφερε στη βουλή μισό εκατομμύριο Έλληνες και δεν μπορούν να την βγάλουν από τη βουλή, ούτε οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι καπιταλιστές και τα κοράκια του μνημονίου της Νέας Δημοκρατίας.
Κηρύσσουμε ολοκληρωτικό πόλεμο στο Σύστημα και στη χούντα του μνημονίου. Τα μνημόνια θα πέσουν με την βοήθεια του Λαού και με τον αγώνα της Χρυσής Αυγής”.
Η επιστολή που κατατέθηκε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς το Προεδρείο της Βουλής
dhlosi-x.a.185

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Οι μαχες κερδιζονται στους δρομους οποιος ειναι πατριωτης πρεπει να το δειξει εμπρακτως οχι με λογια.Σκισιμο αφισων των αντιφα σκουπιδιων αλυπητο ξυλο οπου τους βρισκουμε να προπαγανδιζουν τις τουρκικες θεσεις και να καταστρεφουν περιουσιες αντιδραστε σε αυτους τους εμμισθους ψευτοεπαναστατες του σορος και του παρακρατους της προδοτικης αριστερας.Και ο καθε πολιτης εχει δικαιωμα στην αυτοαμυνα απεναντι στους αναρχικοβρωμιαρηδες φονιαδες εφοσον η αστυνομια δεν κανει αυτα που προβλεπει ο νομος και το συνταγμα.

  2. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΔΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΩ 100 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΥΡΑ Η ΑΣΠΡΑ Η ΕΜΠΡΙΜΕ Η ΠΟΥΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΛΔ ΑΝ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΛΕΓΙΑΣ ΣΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΑΥΤΟ ΓΕΙΝΟΤΑΝ ΠΡΗΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΑΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ

  3. Χρυσή Αυγή μέχρι να παγώσει η κόλαση!!! …και κάποιοι συστημικοί ας λέτε ότι παπαριά σας κατέβει. Ούτε ΝΑΖΙ ούτε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΊΝΑΙ!!! …ΌΠΟΙΟΣ ΛΈΕΙ ΤΈΤΟΙΕΣ Μαλακίες ας πάει ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΈΝΑ ΚΑΘΡΈΠΤΗ…ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΆ !!!

  4. ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ Κ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

  5. Καλα τωρα το κατεστημενο εκλασε μεντες λεμε με αυτη τη δηλωση του πακιστανου φυρερισκου

  6. Καλα ρε παιδια,ακομα δεν εχετε καταλαβει τι ειναι και τι κανει η ΧΑ εκει μεσα;Αλλο ενα δεκανικι ειναι απο τα δεξια γιατι απο τα αριστερα υπαρχει το κουκουε

  7. Οταν τον καλουσαν στο προεδρικο μεγαρο,ο Νικολακης δεν πηγαινε να εκφρασει τις 600.000 που τον ειχαν ψηφισει,γιατι και καλα με την παρουσια του θα νομιμοποιουσε τις παρανομιες των αλλων.Τωρα που τον εδιωξαν λεει οτι φευγει μονος του.Και την καραμελα οτι δεν εχει ψηφησει μνημονια μην την πολυλετε γιατι και το ΚΚΕ δεν εχει ψηφισει μνημονια,αλλα κι ο Τσιπρας δεν ειχε ψηφισει πριν γινει κυβερνηση.

  8. Μόδα ήταν η Χ.Α. και πέρασε αρχηγέ δεν κατεβαίνει πια κανένας μαζί σας για συμπαράσταση τζάμπα τα λεφτά του λαού τρώτε και εσεις! Σας βαρέθηκαν όλοι αν ρωτησετε…ούτε τα σώματα ασφαλείας δεν είναι πια μαζί σας με αυτά που κάνατε

  9. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κομμουνια.Καποια στιγμη θα ξυπνησουν οι Ελληνες και τοτε θα αποτιναξουν το κομμουνιστικο καθεστως που εδω και 43 χρονια τρωει τις σαρκες της Πατριδος μας.

  10. Άντε ρε ξεφτίλα Μιχαλολιάκο που είσαι άξιος για … ολοκληρωτικό πόλεμο….είχες την ευκαιρία το 2012 όταν η χρυσή Αυγή ήταν μόδα τώρα πάει πέταξε το πουλί,το μόνο που είσαι άξιος είναι για ομηλια στην βουλή και για λογια-λογια-λογια-ομηλιες

  11. Μιχαλολιακο πέστα ξανά μπορεί να τα πιστέψεις και συ

  12. ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ . ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ??

  13. Δεν επιθυμει να νομιμοποιησει μια ακυρη και παρανομη διαδικασια λεει . Ολη η βουλη ειναι παρανομη ρε Μιχαλολιακο απο το πρωτο μνημονιο και μετα. Δευτερον πως “νομιμοποιησες” με την παρουσια σου το 3ο μνημονιο και τωρα την γυρνας την πλακα ;;; Τραγελαφος .

  14. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΦΤΣΙΜΟ.

  15. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κομμουνια του συνταγματικου τοξου.

  16. Εγώ βλέπω ότι με αυτήν την δήλωση ο Μιχαλολιάκος σκόρπισε τον τρόμο στο ανθελληνικό σύστημα αφού όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι πιθανά.Τώρα το τι μπαρούφα θα γράψει το μακελειό και κάθε μακελειό απλά επιβεβαιώνει τον τρόμο που έχει κυριεύσει το ανθελληνικό σύστημα

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.

  18. Αρχηγέ,καλή λευτεριά στην Ελλάδα μας και καλή φυλακή στο διαπλεκόμενο τόξο τών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΤΑΜΙΩΝ

  19. Καλα.Σημασια θα ειχε να τα ελεγε αυτα πριν τους αποβαλλουν.Αφου τους απεβαλλαν απλα ριχνει ασφαιρα και προσπαθει να δειξει οτι απο θυμα γινεται θυτης.Ωρε Μιχαλολιακο σοβαρεψου κι ασε τα πανυγηριτζιδικα.Χειροτερα απο το ΚΚΕ το εχεις καταντησει το κομμα.

    1. Ωρε Ανώνυμε σοβαρεψου κι ασε τα πανυγηριτζιδικα.

  20. Ti λεs ρε παιδι μου για αυτο δεν κοιμηθηκα το βραδυ

  21. Τι ωραιεs μουρεs που εχουν!!! σκατοφατσεs oloi oi Nazi

    1. ΟΣΟ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

      1. ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ.

    2. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΑΡΧΟΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΦΑΤΣΕΣ ΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ Ε?!ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΑ ΕΜΟΤΙΚΟΝΣ ΖΩΟ!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ…ΑΝΩΝΥΜΟΣ…ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ…ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΠΛΑ ΝΕΚΡΟΣ ΗΔΗ?

  22. Δεν ειμαστε Ναζι. Στον αγκελωτο σταυρο που σας κανουμε.

    1. Αγκυλωτος σταυρος ο Μαιανδρος?Παρε χαπια απλυταριο αναρχοκομουνα,και ψοφα να ξεβρωμισει ο τοπος,τουρκοσπορο σκουπιδι..

    2. αγκελωτοοοο.. χααχχαχαχααχα κλασσικο αγραμματο κομμουνί. κι ομως η ψηφος αυτου του ηλιθίου εχει ιδια αξια με τη δικη μου
      μηπως αγγελοτώ μακακα μου?

      1. Εσυ θα ξερεις καλυτερα απ αυτα. Σα χρυσαυγουλιτης που εισαι

Comments are closed.