ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ποια είναι η κυρία στη φωτογραφία; Κασιδιάρης σε Βορίδη: “Έπρεπε να είσαι φυλακή – Η εγκληματική ομάδα της ΝΔ έχει κατακλέψει το Δημόσιο” – ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης

Στοιχεία-φωτιά, που καίνε την εγκληματική οργάνωση ΝΔ κατατέθηκαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.
Ο Βορίδης ως υπουργός χρέωνε το Δημόσιο 1.500 ευρώ για κάθε εξέταση αρθροσκόπησης που κοστίζει 400 ευρώ, με το ύψος της συνολικής ζημίας να ξεπερνά τις 800.000 ευρώ!
Η κομπίνα στήθηκε από στελέχη, βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ, που κατονομάστηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Κάποιοι αγωνίζονται ασταμάτητα και εναντίον όλων…και κάποιοι επιλέγουν να ανεξαρτητοποιηθούν…

  2. Α, ΡΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ….ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ…..ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΑ….

  3. ΓΕΙΑΣΟΥ ΛΙΑΚΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ! ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ! ΕΙΣΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!

  4. ολες οι επιτροπες που κανουνε ειναι παντομιμα τιποτα δεν θα γινει στο τελος ο κασιδιαρης φωναζει αλλα ολοι οι αλλοι καλυπτουν τα κλεφτολαμογια εδω θελει στον τοιχο η μαλλον εναν ερντογαν να τους πακεταρει ολους σε καλουπια . δυστυχως σε αυτην την χωρα απο το 74 και μετα κυβερνουν προδοτικα στοιχεια και αρπαγες του δημοσιου χρηματος. αλλα καλα να παθουμε αφου τα προβατα πανε και ψηφιζουν αυτα τα παρασιτα

  5. Βοριδης: Ενα αρχιλαμογιο που τρυιγυρνουσε με σιδερολοστους

  6. Γιατί χάνετε τον χρόνο σας με χαζοεπιτροπες ακούγοντας να δικαιολογούνται πουτανοειδως όπως λέγαμε και στο στρατό.??? Είναι γνωστό τις πάσι ότι το μισό χρέος της χώρας έχει πάει σε μίζες γαμοπολιτικων και τάισμα κοματογαμοσκυλων και το άλλο μισό σε θαλασσοδάνεια που μοιράστηκαν 100 λαμόγιοοικογένειες , αν δε βγεί ένας εισαγγελέας να τους χώσει μέσα και να τους κατάσχει ότι έχουν μέχρι δεύτερου βαθμού συγγένειας η ένα κόμμα να τους στήσει στο τοίχο με συνοπτικές διαδικασίες , εμείς που τα ακούμε θα φτάνουμε στα πρόθυρα εγκεφαλικού από τις λαμογιες τους και αυτοί θα συνεχίζουν να κλέβουν στην υγεία των κορόιδων.

  7. ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!

  8. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ,,,,- ΣΟΡΟΣ-της Goldman Sachs και της BlackRock, —- ,, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ….

  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΣΟΥ..
    ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ
    ΟΞΩ ΓΙΔΟΚΟΙΛΙΑ

  10. δυστυχως ο ΚΟΣΜΟΣ ασχολειται με αλαφουζους, βγενοπουλους, τζιγκερ, τιγρεις, κουγκαρ, κουγιες, μπεους,Θωμαιδες, μαρινακηδες κλπ.ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΕΔΩ Κ 40 ΧΡΟΝΙΑ…

  11. Ηλια βάλε στην φυλακή τον λαλακη τον τσεκουρατο. εδώ πληρωνοντε όλα.Αυτο το ζόμπι δεν υποστήριζε τον ΤΙΠΟΤΑ; Αυτός δεν είχε την ιδέα να σας βάλει φυλακή; Χωρίς την άρση της βουλευτικής ασυλίας; Εδώ και τώρα στην μπουζού κάτι τσεκουρατοι κάτι σαλμαδες και όλα τα κλεφτρονια..αλλά ξέχασα αυτοί οι τύποι είναι του δημοκρατικού τόξου δεν τους αγγίζει ΚΑΝΕΝΑΣ.

  12. MONO O BOΡΙΔΗΣ, ΗΛΙΑ….ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΖΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ Σ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ…ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ…ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ.

  13. ….τους ξεβρακώνεις βρε Ηλία δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς γιατί όλοι τους είναι μια φάρα, λαμόγια – απατεώνες – συκοφάντες- απάτριδες – άθεοι- καρεκλοκένταυροι κλπ, μπροστά σου στέκονται γατάκια αλλά ο ελληνικός λαός κοιμάται ακόμη.Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Κάντε κάτι εκεί στη Χ.Α ώστε να γίνεις αρχηγός του κόμματος χωρίς να φαγωθείτε και να δώσετε δικαιώματα στους άχρηστους. Δεν μας μένει τίποτε άλλο μόνο σε εσάς ελπίζουμε.

  14. Α ρε Ηλία μόνος φωνάζεις μόνος ακούς.

    Όλοι εκεί μέσα μία ομάδα είναι.Μόνο ο λαός μπορεί να τους τιμωρήσει.

  15. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ

  16. Και οπως παντα …..μια τρυπα στο νερο. Οσο υπαρχει ο νομος περι ευθυμης υπουργων Ελλαδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Comments are closed.