Τραμπ: Χρηματοδότης των τζιχαντιστών το Κατάρ

Κοινοποίηση:
tramp-3-630x400

Κατηγορίες κατά του Κατάρ ότι χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές εκτόξευσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, καλώντας τη Ντόχα «να σταματήσει άμεσα».

Το Κατάρ, δυστυχώς, ιστορικά χρηματοδοτούσε την τρομοκρατία σε πολύ υψηλό επίπεδο» κατήγγειλε ο κ. Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στον Λευκό Οίκο την Παρασκευή.

«Σταματήστε να μαθαίνετε στους ανθρώπους να σκοτώνουν άλλους ανθρώπους»

Όπως πρόσθεσε, «πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτήν την χρηματοδότηση και την εξτρεμιστική ιδεολογία που σχετίζεται με αυτήν την χρηματοδότηση».

Ο κ. Τραμπ απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα κράτη «να σταματήσουν αμέσως να στηρίζουν την τρομοκρατία».«Σταματήστε να μαθαίνετε στους ανθρώπους να σκοτώνουν άλλους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκρινε πως το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στη Βρετανία, όπου το Συντηρητικό Κόμμα της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία, ήταν «απρόσμενο».

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση που του απηύθυνε δημοσιογράφος την ώρα που πόζαρε για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Οβάλ Γραφείο, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: