Τραγωδία! Έκαναν έρωτα, τράκαραν και πέθανε η γυναίκα του

Κοινοποίηση:
COUPLE_530_355 (1)

Σε 5ετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο Matthew Notebaert για τον θάνατο της γυναίκας του σε τροχαίο που προκάλεσαν ενώ έκαναν έρωτα.
“Μου λείπει περισσότερο από όσο μπορώ να πω με λόγια”, δήλωσε ο Matthew Notebaert για τη γυναίκα του που πέθανε στο τροχαίο Amanda Notebaert. Η δικαστής Laura Johnson χαρακτήρισε τον θάνατο της 31χρονης από τις πιο παράλογες και τραγικές πράξεις που έχει δει πριν καταδικάσει σε 5ετή φυλάκιση τον πατέρα δύο παιδιών.

Ο Notebaert συνελήφθη τον Μάρτιο του 2014 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε ένα κανάλι ενώ γυρνούσαν με τη γυναίκα του σπίτι από μια συναυλία. Έκαναν έρωτα και ήταν γυμνοί από τη μέση και κάτω, με την Amanda να κάθεται στην αγκαλιά του όταν σημειώθηκε το τροχαίο. Η Amanda χτύπησε στο ταμπλό του αυτοκινήτου και το παρμπρίζ και πέθανε, ενώ ο σύζυγός της τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια.

Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι ο Notebaert είχε ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο αλκοόλ, ενώ βρέθηκαν και σημαντικά επίπεδα THC στο αίμα του. Αυτή ήταν, όπως είπε στο δικαστήριο, η πρώτη τους έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Ο θάνατος της Amanda προκάλεσε διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με τους γονείς της να επιδιώκουν την καταδίκη του. “Είχες την ευθύνη να γυρίσεις τη γυναίκα σου σπίτι με ασφάλεια” του είπε ο πατέρας της Mike Stacey.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: