Τραγικό: Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ μάρτυρας εγκλήματος. Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ ο άτυχος πεζός που ξεψύχησε στο Μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας. Η οικογένεια του εκλιπόντος αναζητά αυτόπτες

Κοινοποίηση:
doukisis1

 

Πρόκειται για άσχημα παιχνίδια της τύχης και των γεγονότων. Προπαραμονή Χριστουγέννων έτυχε να περνάμε στις 19.20 το βράδυ από το Μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας. Στο οδόστρωμα βρισκόταν βαρύτατα τραυματισμένος, άτυχος πεζός που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο γυναίκας οδηγού. Πάνω στη νοητή νησίδα-σκοτώστρα ακριβώς απέναντι από την θύρα του προαστιακού. Προβάλλαμε το περιστατικό και το πρωί της Δευτέρας δεχθήκαμε τηλεφώνημα από συγγενικό πρόσωπο του άτυχου άνδρα. Μας ενημέρωσαν πως πρόκειται για τον υποστράτηγο ε.α της ΕΛΑΣ, 66χρονο Κανάρη Καρούμπαλη. Ο άνθρωπος λίγες ώρες αργότερα-κατά τα λεγόμενα του συγγενικού του προσώπου-έχασε τη μάχη και υπέκυψε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο στις 12 παρά τέταρτο της ίδιας νύχτας. Είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις και δεν τα κατάφερε.

Από το σημείο αυτό αρχίζει το θρίλερ για την οικογένεια του. Αναζητούν απεγνωσμένα αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας. Η τροχαία Αγίας Παρασκευής κατά παρέκκλιση του νόμου δεν λαμβάνει ανωμοτί κατάθεση από την οδηγό που τώρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Οι οικείοι του θύματος δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με την δράστιδα ενώ όπως πληροφορηθήκαμε δεν υπάρχει πρόοδος στην προανάκριση, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει την Τροχαία Αττικής. Επίσης αναζητώντας πλάνο από τις κάμερες του προαστιακού η οικογένεια έλαβε την απάντηση ότι οι κάμερες είναι χαλασμένες από το…καλοκαίρι. Εκεί λοιπόν πάνε τα λεφτά μας, σε χαλασμένες κάμερες. Ντροπή.

Όποιος γνωρίζει ή είδε το περιστατικό ας επικοινωνήσει με το τηλ καταγγελιών του ΜΑΚΕΛΕΙΟ(6946 357733). Η οικογένεια του εκλιπόντος  αναζητά μαρτυρίες…

 

 

 

Πεζός αιμόφυρτος στο οδόστρωμα μετά από τροχαίο στο Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

https://www.makeleio.gr/?p=41742

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εντάξει, μην προβαίνετε σε κατηγορητήριο όταν δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες. Πχ πως βρέθηκε ο πεζός στην μέση του ταχείας κυκλοφορίας δρόμου; Σε όλους τους οδηγούς μπορεί να τους τύχει να πεταχτεί κάποιος πεζός και το μοιραίο να είναι αναπόφευκτο, επομένως χαρακτηρισμοί όπως “δράστιδα” είναι κάπως άστοχοι.

Comments are closed.