Τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά η Χ.Α σε δημοσκόπηση του Κούλογλου (Δείτε την)

Κοινοποίηση:
dimoskopisi-vima

Σύμφωνα με την έρευνα της Palmos Analysis, για το Τvxs του Κούλουγλου, τα κόμματα στις ευρωεκλογές λαμβάνουν τα κάτωθι ποσοστά:

palmos1

 

ΣΥΡΙΖΑ 19,9%

ΝΔ 16,1%

Χρυσή Αυγή 11%

ΠΑΣΟΚ 3,5%

ΚΚΕ 3,4%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,4%

ΛΑΟΣ 1,5%

ΔΗΜΑΡ 1,2%

Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%

Για τις εθνικές εκλογές τα κόμματα συγκεντρώνουν:

palmos2

ΣΥΡΙΖΑ 25,1%

ΝΔ 20,1%

Χρυσή Αυγή 10,1%

ΚΚΕ 3,8%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,5%

ΠΑΣΟΚ 3,5%

ΔΗΜΑΡ 1,9%

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αν ο Κούλογλου μας δίνει 10-11 που και αυτός είναι του συστήματος , τότε σίγουρα είμαστε πάνω απο 28%!! Δεν είναι τυχαίο που και οι ξένες δημοσκοπήσεις απο πρεσβίες Αγγλίας/Αμερικής μας δίνουν γύρω στο 24% (που σίγουρα και αυτοί κάτι θα έχουν ψαλιδίσει!..)

    ——————————————————————-
    (Απο κάτω βάζω ένα καλό άρθρο που είχε γράψει κάποιος άλλος φίλος εχθες..)
    ——————————————————————-

    Ελληνες….

    15-20.000 λαμογια καταληστεψαν την Ελλαδα την τελευταια 35ετια και εβγαλαν τα κλεμενα στο εξωτερικο…..απο τα 400 δις καταθεσεων στο εξωτερικο τα μισα ειναι τα κλεμενα του Ελληνικου λαου…Αυτο που ξερουν αυτα τα καθαρματα ειναι οτι μια εθνικη κυβερνηση της Χρυσης Αυγης ολα αυτα τα χρηματα καθως και τις περιουσιες που εχουν εντος Ελλαδας , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…..Γι’ αυτο λυσσανε ολοι οι νταβατζηδες των ΜΜΕ 2 χρονια τωρα εναντιον της Χρυσης Αυγης…Γι’ αυτο εχει πεσει τοσο χρημα σε δημοσιογραφους και υπαλληλους σχολιαστες που γραφουν απο το πρωι ως το βραδυ στο διαδυκτιο και μας τα πρηζουν για ναζι-Χιτλερ και πρασινα (πασοκικα) αλογα….Ξερουν πολυ καλα τι τους περιμενει.

    Kαι η Χρυση Αυγη ειναι η μονη πολιτικη δυναμη που θελει να διωξει τα 2.000.000 των μωαμεθανων εισβολεων που εχουν κανει καταληψη στην πατριδα μας.Το σχεδιο της Παγκοσμιας διακυβερνησης ειναι μολις ο πληθυσμος των μουσουλμανων φτασει τα 5-6.000.000 να τους μετακινησουν στα νησια του Αιγαιου , την Θρακη , την Μακεδονια και την Ηπειρο……Με τους πληθυσμους μουσουλμανων σε αυτες τις περιοχες να φτανουν τοτε το 60% του πληθυσμου θα δημιουργησουν την Κοσοβοποιηση τους και θα παραδωθουν ετσι τα νησια και η Θρακη στους Τουρκους , η Μακεδονια στους Σκοπιανους και η Ηπειρος στους Αλβανους.

    Ξυπνατε ρε Ελληνες….δεν βλεπετε τι προσπαθουν να κανουν;

  2. Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε ρε κουραδόμαγκες “δημοκράτες”.. Είστε τόσο ‘άσχετοι, τόσο ΠΡΟΒΑΤΑ και τόσο πορωμένοι που συγχέοντας την Χρυσή Αυγή με την παρούσα Ουκρανική κυβέρνηση δεν βλέπετε γιατί σε ΖΩΑ σαν κι εσάς στηρίχθηκε “σύστημα” εδώ και 40 χρόνια για να κυβερνάει και να αρμέγει την Ελλάδα.. ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΒΡΕ ΜΑ-ΚΑΚΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΕΝΟΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;; Αυτοί που λένε στην Ελλάδα οι Νεοναζί είναι επικκίνδυνοι και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!! ΟΙ ίδιοι.. ΗΠΑ, Κομισιόν, Εβραϊκά συμβούλια (κι ας τους καίνε τις συναγωγές!!!!) και ΔΝΤ.. Άντε χοντρο-μα-κακές!! Σας φταίνει οι ενθικιστές.. Που αγαπάνε την Ελλάδαμ την σημαία, τις παραδόσεις της και την ΙΣΤΟΡΙΑ της!! Στα αρχίδια μου ο Χίτλερ και ένας ναζισμός που “έζησε” ως ιδέα πριν από 80 χρόνια!! Ζήτω η Ελλάδα.. Ζήτω η Έλληνες (και συγγνώμη εάν ενοχλώ κανέναν) ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

  3. Ρε πως κατεντησε ο Ελληνας???
    Να στηριζει τους ανθρωπους που χαιρετανε ναζιστικα και γραφανε αρθρα για τον Χιτλερ και τον χαρακτηριζαν ως οραματιστη της ευρωπης.
    Τους δολοφονους ενως εργατοπαιδου απο μια λαικη γειτονια.
    Οσο παει και χειροτερευει ο Ελληνας.
    Δεν υπαρχει σωτηρια , δυστυχως , για αυτο τον λαο.

  4. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ
    ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΑΙΑ ΔΩΡΙΚΑ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΟΠΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΜΟΣ/ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

  5. Προφανως το κοινο του Κουλογλου ειναι φασιστες, οπως δηλαδη και το κοινο του Στεφανου, ετσι εξηγειται το διψηφιο.
    Φιλοι φασιστες, στις εκλογες ετοιμαστειτε για… λος πουλος 😆

  6. Giannis…καλά εσύ που είσαι καλαίσθητος ψήφισε τους…’δημοκράτες’ που μας κατακλέβουν χρόνια τώρα.

  7. φασισμός ύστατο ανάχωμα του καπιταλισμού,λασπολόγοι, ακαλαίσθητα όντα χαμηλού επιπέδου… φασιστόφατσες ουστ από δω ποιος θα ψηφίσει

  8. ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ‘ΚΟΥΡΑΔΟΓΛΟΥ’…….
    ΣΥΡΙΖΑ 25-30%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 25-28%, ΝΔ 10-12%, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ…….

  9. 25% αλλοδαποι εχουν δικαιωμα ψηφου και θα βγαλουν τον Συριζα. μπραβο μας…

  10. καλα, εκτος τους τρεις πρωτους, οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι…

Comments are closed.