Τρέμουν τώρα οι δαιμόνιοι Τούρκοι που υποστηρίζουν τους τζιχαντιστές:”Τα όπλα της Δύσης θα καταλήξουν στο PKK”!

Κοινοποίηση:
tourkos-ypex

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μελβούτ Τσαβούσογλου, εξέφρασε επιφυλάξεις για την κατάληξη των όπλων που θα αποστείλουν οι δυτικές χώρες στο Ιράκ για την καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους.

Ο Τσαβούσογλου επεσήμανε ότι ο στρατός του Ιράκ είναι διασπασμένος σε διάφορες ομάδες και αυτό είναι ένα αρνητικό στοιχείο για την παρακολούθηση της παράδοσης των όπλων.

«Έχουμε εκφράσει την ευαισθησία μας στο ζήτημα αυτό, ότι υπάρχει περίπτωση τα όπλα αυτά να πέσουν στα χέρια της “τρομοκρατικής” οργάνωσης του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος- PKK”, είπε ο Τούρκος υπουργός.

Σε συνέντευξή του-που μεταφράζει το echedoros-a.gr- ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι το ζήτημα αυτό το έθεσε κατά τη σύνοδο κορυφής του NATO στην Ουαλία, για τους κινδύνους και τις απειλές που πιθανόν θα προκύψουν εάν τα όπλα που προβλέπουν να προσφέρουν οι δυτικές χώρες στο στρατό του Ιράκ, πέσουν στα χέρια των Κούρδων του PKK.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πρέπει να αναλάβουν δράση οι μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ-Βρετανία-Ρωσία να μην επεταθεί αυτή η κτηνώδης λαίλαπα,όχι μόνο στη Τουρκία,αλλά και στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ

  2. ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΧΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ..
    ΑΠΟΔΕΙΞΗ..
    ΤΟ 1ο ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ? Η ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΟΙ “ΦΙΛΟΙ” ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
    ΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?

    1. Θα τους φανε οι Ισλαμοφασιστες του ISIL.

    2. Φασιστα, αυτα ειναι τ αδελφια σου, να τα χαιρεσαι

      1. Παρε μας πεοθηλασμο στο καροτο ρε μαλεφα.

Comments are closed.