ΤΟP 10 -BΡΕ ΟΥΣΤ!! ΔΕΚΑ διάσημοι που δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν σε κανένα Θεό

Κοινοποίηση:
4 ARXI

Πρόκειται για διάσημους ταλαντούχους και επιτυχημένους σταρ του Χόλιγουντ, που όμως δεν πιστεύουν στον Θεό.

Δεν πιστεύουν στην ύπαρξη κάποιας ανώτερης δύναμης και το δηλώνουν ανοιχτά στις συνεντεύξεις τους. Μάλιστα, δε διστάζουν να εξηγήσουν και τους λόγους για τους οποίους δεν πιστεύουν σε κάποια ύψιστη δύναμη. Η Angelina Jolie, ο Brad Pitt και πολλοί ακόμη ακολουθούν πιο ρεαλιστικούς δρόμους για να εξηγήσουν την πραγματικότητα γύρω τους και όσα τους συμβαίνουν.
4 KNIGHTLEY
Keira Knightley
Είχε δηλώσει: Αν δεν ήμουν άθεη, θα μπορούσα να συγχωρούμαι για πάντα
4 TZOLIE
Angelina Jolie
Η ίδια αποκάλυψε: Δεν υπάρχει Θεός για εμένα. Υπάρχει κάτι στους ανθρώπους που είναι πνευματικό. Δεν μου αρέσει να κάνω πράγματα επειδή έτσι κάνουν οι πολλοί. Επίσης δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να μην πιστεύω σε τίποτα .
4 PITT
Brad Pitt
Ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει: Είμαι πιθανότατα 20% άθεος και 80% αγνωστικιστής. Πιστεύω ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα .
4 EMMA
Emma Thompson
Είχε δηλώσει ανοιχτά: Είμαι άθεη. Διαφωνώ σε πολλά σημεία που αναφέρονται στη Βίβλο και το Κοράνι .
4 FOSTER
Jodie Foster
Η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της: Είμαι άθεη αλλά λατρεύω τις θρησκείες και τα τελετουργικά τους .
MOORE
Julianne Moore
Σε τηλεοπτική συνέντευξη ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον Θεό μόλις τον συναντούσε στον Παράδεισο: Wow, έκανα λάθος, τελικά όντως υπάρχεις

MORGAN
Morgan Freeman
Σε ερώτηση που του έγινε αν πιστεύει ότι ο Θεός είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση είχε δηλώσει: Ναι, έχει δει κανείς καμιά απόδειξη ότι όντως υπάρχει; .
BARDEN
Javier Bardem
Ξεκαθάρισε την θέση του δηλώνοντας: Εγώ δεν πιστεύω στον Θεό, πιστεύω στον Al Pacino. Τώρα αν δεν καταλαβαίνετε την αναφορά αυτή, δείτε την ταινία Ο δικηγόρος του Διαβόλου
DANIEL
Daniel Radcliffe
Είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη: Είμαι άθεος και είμαι πολύ χαλαρός με αυτό. Δεν κηρύττω τον αθεϊσμό μου αλλά δείχνω μεγάλο σεβασμό σε ανθρώπους, όπως ο Richard Dawkins, που το κάνει .
4 WOODY
Woody Allen
Σχετικά με την πίστη του στον Θεό δήλωσε: Είναι σαν να έχεις μουσικό αυτί ή κάτι τέτοιο. Ένα θρήσκο άτομο δεν θα βρισκόταν ποτέ αντιμέτωπο με την πεποίθηση ότι ο κόσμος τελικά δεν έχει κάποιο σκοπό

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι λέτε ρε πιθήκια,μεσαιωνικές μοσχαροκεφαλές.Μετρημένα είναι τα χρόνια των βρωμερών θρησκειών σας στη Γη.Σε μια,δυο γενιές οι νέοι θα σας κοροϊδεύουν και θα αποτελείτε μουσειακό έκθεμα.Υπάνθρωποι!

  2. Λόγια από μεγάλους μαλακες. Λόγια από τρελά σουργελα στιλ Τζολί και άλλων ζόμπι. Όλοι αυτοί πρώην μπατηριδες και άσημοι νομίζουν ότι η δημοσιότητα τους προσφέρει τα πάντα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι είναι οι ίδιοι θεοί.Οτι και να πουν οΘεος υπάρχει ητε αυτός λέγετε Χρηστός,Βούδας,Αλλάχ ο Θεός υπάρχει και ζει μέσα στην ψυχή και το μυαλό μας.

    1. Σώνει και καλά δηλαδή να υπάρχει θεός και ας ζει μέσα στην ψυχή και στο μυαλό μας.Ας υπάρχει κάτι ρε παιδί μου,δε μπορώ να καταλάβω τις θεωρίες δημιουργίας του σύμπαντος και της εξέλιξης,προτιμώ τα απλά και κατανοητά σενάρια.Επίσης είμαι αγράμματος και για αυτό δεν ξέρω ότι ο Χριστός δε γράφεται με ήτα και ούτε ότι ο Βούδας δεν θεωρείται καν θεός.

Comments are closed.