Το site του Νίκου Ευαγγελάτου υποστηρίζει ότι η κρατική ασφάλεια ψάχνει το “γυμναστή” της Χ.Α για τα επεισόδια στο Σύνταγμα! Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” λέει ότι ψάχνει το “γυμναστή” του Ευαγγελάτου και της Τατιάνας…

Κοινοποίηση:
nikos-tati

Το site του Νίκου Ευαγγελάτου υποστηρίζει ότι η κρατική ασφάλεια ψάχνει το “γυμναστή” της Χ.Α και στοχοποιώντας ένα πολιτικό κόμμα . Οι δικές μας πάλι πληροφορίες λένε ότι η κρατική ασφάλεια ψάχνει το “γυμναστή” του Νίκου και της Τατιάνας . Αυτές τις πληροφορίες έχει το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ:

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου από ακραία στοιχεία και με τις “ευλογίες” της αστυνομίας, που έβλεπε μπροστά στα μάτια της να ξυλοκοπούν έναν άνθρωπο και να μην κάνει τίποτα, παρενέβη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η Κρατική Ασφάλεια διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για το σοβαρότατο περιστατικό και ήδη συγκεντρώνει βίντεο και φωτογραφίες από όλα τα μέσα ενημέρωσης ψάχνοντας για τα ακραία φασιστικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία ήδη ερευνά τους επιβάτες πέντε πούλμαν που έφτασαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος από την περιοχή του Μενιδίου και φέρονται ως μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ανάμεσα σε αυτούς, η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και ένα συγκεκριμένο στέλεχος της Χρυσής Αυγής που φέρνει το προσωνύμιο “Ο Γυμναστής”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ , ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

Comments are closed.