Παγκόσμιο deal για Σαββίδη, τεράστια επιχειρηματική επιτυχία – Πώληση ύψους 1,6 δισ. δολάρια! «Παραμιλάει» ολόκληρος ο πλανήτης!

Κοινοποίηση:
blue

Ο Ιβάν Σαββίδης πούλησε την καπνοβιομηχανία του «Donskoy Tabak» στον ιαπωνικό «κολοσσό» Japan Tobacco Inc. έναντι του αστρονομικού ποσού των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Πρωταγωνιστής ενός εκ των μεγαλύτερων deals στην παγκόσμια αγορά της καπνοβιομηχανίας είναι πλέον ο Ιβάν Σαββίδης.

H Japan Tobacco Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι, μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις,  ότι ο  Όμιλος Εταιρειών JT συμφώνησε στην εξαγορά των εταιρειών Donskoy Tabak (DT), ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, έναντι του ποσού των 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό την ενίσχυση της πρώτης θέσης της εταιρείας στη Ρωσία, την τρίτη μεγαλύτερη αγορά προϊόντων καπνού στον κόσμο.

Η εταιρία DT αποτελεί μία από τις τρεις σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη και μια εταιρία που ο ίδιος δημιούργησε από το μηδέν.

Με τη διαρκή ανάπτυξή της έφτασε στο σημείο να είναι η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρία στη βιομηχανία της ρωσικής καπνοβιομηχανίας και να παράγει ορισμένα από τα πιο εμπορικά προϊόντα της Ρωσικής αγοράς.

Η ολοκλήρωση της αγοράς αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο του 2018 και προσθέτει απίστευτη οικονομική ρευστότητα στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, καθώς το αντίτιμο της συναλλαγής είναι δυσθεώρατο για τα ελληνικά δεδομένα.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, ο Όμιλος JT θα αποκτήσει και τα πλειοψηφικά μερίδια της Συνεταιριστικής Καπνοβιομηχανίας Ελλάδος  Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ).

Την είδηση επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα μέσω δήλωσής του και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. κ. Arthur Davidyan, τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ της JTI και της Tobacco Businnes Complex of the “Agrocom Group” (“Donskoy Tabak”), μέρος της οποίας είναι η εταιρεία ΣΕΚΑΠ. Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί με την έγκριση των αρμόδιων αντιμονοπωλιακών αρχών. Οι διαπραγματεύσεις σχετικά με αυτή τη συμφωνία διήρκησαν πάνω από έναν χρόνο. Πρόκειται για μια απόλυτα μελετημένη επιχειρηματική κίνηση. Η συμφωνία αυτή φέρνει την ΣΕΚΑΠ, μπροστά σε μια νέα εποχή. Αφού η ΣΕΚΑΠ ανασυγκροτήθηκε, τα τελευταία πέντε χρόνια παρουσίασε μια δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά. Τώρα, ενσωματώνεται σε μια μεγάλη διεθνή καπνική εταιρεία. Η JTI, κύριος μέτοχος της οποίας είναι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας, έχει μια επιτυχημένη παρουσία και μεγάλη εμπειρία στην ελληνική αγορά καπνού. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέες προοπτικές και ελπίδα όχι μόνο για τη ΣΕΚΑΠ, αλλά και για όλους τους κατοίκους της περιοχής της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Dimera Group” αποφάσισε να επικεντρώσει την επενδυτική δραστηριότητα του στην Ελλάδα σε άλλα μεγάλα έργα, στους τομείς των logistics, της παραγωγής τροφίμων και των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Εφ όσον έσκασε ότι εδώ και ένα χρόνο παζαρευε την πώληση γιατί αυτή η εμμονή του να διαγραφεί το χρέος της σεκαπ…επίσης πόσο στοιχίζει η σεκαπ ξέχωρα από ότι υπάρχει στο Ροστόφ…να ξέρουμε τι ποσο αγόρασε και πόσο πούλησε…επίσης το Μακεδονία Παλλάς δεν το αγόρασε ,,ενοικίαση υπάρχει…αυτό που αγόρασε είναι το Ξενία στο Παλιούρι που είναι ακόμη αχουρι…απορίας άξιο όμως είναι η Σεκαπ..πόσο κοστίζει Ιβάν πόσο την πήρες από το Ελληνικό Δημόσιο…

  2. TIPOTES DEN INE TIHEO…, EDO EKSIGITE TO ARKOUDAKI POU EDIHNE TA GENETIKA TOU, PREPI NA IHE GINI SINFONIA PROMITHION, KE I SINFONIA HALASE TIN TELEFTEA STIGMI ..:
    I ROSI OTAN KANOUN MIA DOULIA,DINOUN MEGALI PROMITHIA, ALA? AFTIN TIN PROMITHIA TIN MIRAZONTE ANAMETAKSI TOUS I ROSI, STOUS KSENOUS MESAZONTES DINOUN ENA POLI MIKRI PROMITHIA, AFTO OMOS I KSENI TO MATHENOUN TIN TELEFTEA STIGMI PROTOU KLISI TO SINBOLEO, I PROMITHIES PROTA PISTONONTE APO AGORASTI POLITI STIN SINEHIA PISTONOUN I TRAPEZES TOU AGORASTI POLITI KE SINBOLEOGRAFOS, I KSENI MERGIA PROMITHION MATHENI TO PRAGMATIKO NOUMERO META TIN PISTOSI TRAPEZON, EKI GINETE TO PEHNIDI, I TRAPEZES PETANE EKSO TOUS KSENOUS SHEDON ME MIA PARA POLI MIKRI PROMITHIA, ITE TOUS PETOUN ENTELOS EKSO…….!!!!!!!!!
    TO ENIGMA LITHIKE ME TIN POLISI TIS BIOMIHANIAS !!!!!!!!!!!!!!, TO ARKOUDAKI ITAN GIA TOUS MESAZONTES !!!!!!!!!!!!!!!!,DEN THELATE TA LIGA?,TORA PARTE AFTA ELEGE TO ARKOUDAKI !!!!!!!

  3. Ξέρετε όλο αυτό το καθημερινό σφυροκόπημα από όλα τα κανάλια από όλα τα Δελτία Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές από όλους αυτούς τους δήθεν άσπιλους ώρες κάθε μέρα στο τέλος μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούν;;;;;
    Ο κόσμος μπορεί να είναι αφελής αλλά δεν είναι βλάκας να τρώει συνέχεια το κουτόχορτό τους.
    Κάποια στιγμή θα τους καταλάβει και θα τους πάρει ο διάολος.

  4. Χαχαχαχα ο μεγάλος Ιβάν Σαββίδης πρόεδρος του ΠΑΟΚ, του σπουδαίου ΠΑΟΚ δίνει πόνο για άλλη μια φορά στο κατεστημένο της Αθήνας που θέλει να βλάψει τον ΠΑΟΚ, ένας ΠΑΟΚ που αξίζει όχι μόνο αυτό το πρωτάθλημα αλλά και άλλα που έκλεψαν απ’το μεγάλο ΠΑΟΚ.

  5. Σίγουρα τσούζει Ολυμπιακούς Παναθηναικούς και Αεκτζήδες αλλά θα τους περάσει.
    Από την άλλη αντί να προστατεύουμε τέτοιους ανθρώπους που φέρνουν τα λεφτά τους να τα επενδύσουν στη χρεωκοπημένη Ελλάδα προσπαθούμε να τους βγάλουμε τα μάτια.
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας στην οποία μας έφεραν αυτοί που κυβερνούσαν την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια και δεν θέλουν Σαββίδηδες γιατί τους χαλάνε την πιάτσα και μάλλον θα καταφέρουν να τον διώξουν γιατί έχουν όλο το σάπιο σύστημα με το μέρος τους.

    1. Κατ αρχάς δεν δίνω δεκάρα για τα οπαδικά σας.Πες μου τώρα σε τι ακριβώς επενδύει ο Σαββίδης από την στιγμή που πουλάει την ΣΕΚΑΠ;Στο μόνο που επενδύει είναι στο ποδόσφαιρο και στην τηλεόραση,δηλαδή εκεί ακριβώς που επενδύουν όλοι οι wannabe νταβατζήδες.Άρα ποία η διαφορά του Σαββίδη με όλους τους άλλους “αξιότιμους κυρίους”;

      1. Έχει αγοράσει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ και τον Ο.Λ.Θ, το λιμάνι δηλαδή της Θεσσαλονίκης.
        Καλύτερα να αγοράζουν Έλληνες και να επενδύουν στη Ελλάδα παρά να τα αγοράζουν Τούρκοι τσάμπα και ανθέλληνες.

        1. Εγώ συμφωνώ ότι καλύτερα να τα αγοράζουν Έλληνες και όχι ξένοι πόσο μάλλον τούρκοι,αλλά όταν αντί να επενδύσουν τα πουλάνε σε ξένους για να βγάλουν κέρδος,δεν βλέπω τι διαφορά έχει με το να τα αγόραζαν από την αρχή ξένοι.Οπότε κάτσε να δούμε μην τυχόν μοσχοπουλήσει το Μακεδονία και τον ΟΛΘ και μετά μιλάμε για τις επενδύσεις του Σαββίδη και του κάθε Σαββίδη.Γιατί μέχρι στιγμής ο Σαββίδης έχει επενδύσει μόνο στην τσέπη του και όχι στην Ελλάδα.

  6. ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΤΣΟΥΣ Ο ΙΒΑΝ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ.
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΠΥΡΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

  7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ:

    ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΜΙΣΑΩΡΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ”ΚΑΚΟΣ” ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥΣ. ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOOR 1 ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΝΕΚΡΟΙ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΝ ΦΟΥΡΝΟΙ Ή ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ; ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ Ή ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΝ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;
    ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΣΦΥΡΑΓΑΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΟΥΝ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΚΤΥΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

    ΥΓ: ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ

    ΥΓ2: ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ.

  8. Με το πρόστιμο της σεκαπ τι θα γινει??
    Παλι ο λαός θα πληρώσει τα γαμησιατικα άλλων??

  9. Κατά τα άλλα ο φιλοξενούμενος Σαμπιντή ήρθε στην Ελλάδα για να επενδύσει…και όχι να κερδοσκοπήσει.
    Το επόμενο “μεγάλο deal” του ρώσου ποίο θα είναι;Μήπως να πουλήσει το Μακεδονία Παλλάς σε κάποιον μεγάλο τουριστικό όμιλο;Μόνο τον παοκ θα κρατήσει γιατί όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια κάθε “σωτήρας” που σέβεται τον εαυτό του φροντίζει να έχει ένα στρατό από πρόβατα…για τις δύσκολες ώρες…Α ναι και το κανάλι θα κρατήσει γιατί από κάπου πρέπει να φλομώνει την πλέμπα…

    1. Πόντιος, Έλληνας είναι και όχι Ρώσος.
      Καλύτερα να επενδύουν Έλληνες παρά Τούρκοι και ανθέλληνες.
      Δέχεται πόλεμο από τη Δύση αλλά τους έχει γραμμένους στα @@ του.

      1. Μπα επειδή δέχεται πόλεμο από την Δύση η αμερικανόδουλη κυβέρνηση σανελ κάνει δουλίτσες μαζί του;

Comments are closed.