Το τελευταίο αντίο σε μια μεγάλη Ελληνίδα… Την Άννα Πολάτου!

Κοινοποίηση:
kideia-pollatou-kefalonia

Δεν υπήρχε που να μην ράγισε στον αποχαιρετισμό της Ελληνίδας που έκανε την Ελλάδα υπερήφανη διεθνώς! Την αθλήτρια, την πρωταθλήτρια, την ολυμπιονίκη με το πανέμορφο χαμόγελο!

Ξερίζωσε σήμερα τις καρδιές του αρραβωνιαστικού της με τον οποίο τον Σεπτέμβρη θα παντρεύονταν, των γονιών της, των συναθλητριών της, των φίλων της. Όση χαρά και υπερηφάνεια τους έδωσε εκούσια και συνειδητά, άλλο τόσο πόνο τους πότισε άθελά της!

Η κηδεία στην Κεφαλονιά όπου γεννήθηκε, συνοδεύτηκε με όλες τις τιμές. Άγημα, πυροβολισμούς, και εκατοντάδες κεφαλλονίτες που έκλαψαν κατά την πομπή από το θέατρο Κεφάλας προς το νεκροταφείο, σαν μικρά παιδιά! Και οι πιο ψύχραιμοι ή ψυχροί, λύγισαν. Το τιμητικό άγημα του στρατού προχωρούσε μπροστά. Γοεροί ήχοι και βουβά δάκρυα έσφιγγαν το στομάχι ακόμα και των δημοσιογράφων ή των στρατιωτών του αγήματος που δεν ήταν οι άμεσοι δέκτες του πόνου…

Πάνω στο φέρετρο, το οποίο ήταν καλυμμένο με τη γαλανόλευκη, βρισκόταν το ξιφίδιο της Άννας από την Πολεμική Αεροπορία.

Συγκλονισμένες οι συναθλήτριές της από την χρυσή ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει από συγκίνηση, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή, βρίσκονται στην Κεφαλλονιά για να πουν το στερνό αντίο στην αγαπημένη του φίλη.

Ολόκληρη η Ελλάδα έκλαψε σήμερα από πόνο!

Αντίο Άννα…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Eιχαμε μιλησει μια φορα πριν χρονια,ηταν αγγελος.
    Ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει Αννα.
    Θα τα πουμε πανω ελπιζω ξανα

  2. Καλο Ταξιδι Αννουλα Και Απο Μενα…

    Ευχομαι Να Βρεις Εκει Πανω Την Γαληνη Και την Ηρεμια Που Αξιζει η Καρδουλα Και η Ψυχουλα σου…

    Θα τα Πουμε Καποια Στιγμη….

Comments are closed.