Το ριξε έξω η Όλγα με τις φίλες της

Κοινοποίηση:
kefalogianni2

Λόγω των ημερών, είπε η Όλγα να το ρίξει έξω.. Με αποκλειστικά γυναικοπαρεα η υπουργός Τουρισμού με ένα απλο τζιν βγηκε να διασκεδάσει. Μαζί της η συνεργάτιδα Κατερίνα Διασσίτη, η διευθύντρια του γραφείου της Ιωάννα Δρέττα και τρεις ακόμα φίλες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η κυρία Κεφαλογιάννη καθόταν διακριτικά με την παρέα της και σιγοτραγουδούσε. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν η μητέρα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και η υπουργός τη ρώτησε: «Έχετε κι εσείς τόσο καλή φωνή;». «Η γιαγιά της, η μητέρα μου τραγουδούσε καταπληκτικά. Σ΄εκείνη έμοιασε η Ελευθερία» απάντησε εκείνη.

 

kefalogianni kefalogianni2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΟΛΓΑ..ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ….ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ..!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΑΡΕΑ…???

  2. Μπραβο κ.Πρωτοψαλτη….Στον κάδο και εσυ!!! Γαμ@σύστημα….

  3. διασκεδαση ειναι να στηνεται στα τεσσερα οπως εμεις και μας μαστιγωνουν και οι 300 η ολγιτσα μαστιγωνει το δελφινι της

  4. Ζομπι..πολυ χαλια φατσα αυτη η Κεφαλογιαννη ,,,δεν βαζανε την Γκερεκου να βλεπουμε και κατι ομορφο τουλαχιστον..Αυτη η Κεφαλογιαννη ουτε γυναικα ειναι ουτε αντρας …

Comments are closed.