Ανατριχιαστικό βίντεο από τις δημόσιες εκτελέσεις πολιτών στην ΑΝΤΡΑ

Κοινοποίηση:
ekteleseis1

Επιζήσαντες της φοβερής  θηριωδίας στην συριακή πόλη της al-Adra (Αdra σημαίνει Παρθένος και χρησιμοποιείται στην αραβική συριακή μόνο για την Παναγία) δίνουν συνέντευξη στο κανάλι Αl Alam όσο και στο RT. Μιλούν για άνευ προηγουμένου ακρότητες που διέπραξαν οι εξτρεμιστές παραστρατιωτικοί των θυγατρικών της Αλ Κάιντα. Όταν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου οι ένοπλοι εισέβαλαν στην πόλη επέλεξαν να την ελέγξουν δια μαζικών εκτελέσεων πολιτών. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλει ότι του έκανε εντύπωση που οι πρώτοι αντάρτες που εισέβαλαν ήταν όλοι ξυρισμένοι οπότε ο κόσμος δεν συνειδητοποίησε άμεσα την ταυτότητα τους και τις προθέσεις τους. Όμως με το που μπήκαν στην πόλη άρχισαν να κραυγάζουν « ε εσείς σκύλοι ερχόμαστε ».

« Βγήκαμε έξω από το σπίτι με την οικογένειά μου και αρχίσαμε να τρέχουμε διότι σκεφθήκαμε πως έτσι     τουλάχιστον θα μας σκότωναν με σφαίρες και όχι με τα ίδια τους τα χέρια οι τρομοκράτες. »

Άλλος διασωθείς ο Alaa είπε ότι δεν είχε καταλάβει τι συμβαίνει μέχρι που κάποιος φίλος του τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι πρέπει γρήγορα να εγκαταλείψει την πόλη. Ο Alaa με τη σειρά του θέλησε να ειδοποιήσει έναν άλλο φίλο του ότι πρέπει να φύγουν το ταχύτερο δυνατό. Μόλις τον πήρε τηλέφωνο ,  ένας άγνωστος του απάντησε « τον αποκεφαλίσαμε » .

ekteleseis

Όσο περνούν οι μέρες από τα τραγικά συμβάντα στην πόλη Άντρα της επαρχίας Δαμασκού, όλο και περισσότεροι επιζήσαντες ξεπερνούν το σοκ και το φόβο της και δίνουν στοιχεία για τα αποτρόπαια εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν .Ήδη  ο συριακός λαός μιλάει για « Μαύρη Τετάρτη » .

 

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης / Π.Σταφυλά

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτά θα τα δουν ποτέ όλοι οι πασόκοι,που ψηφίζουν τώρα τον σύριζα και έχουν την εντύπωση ότι θα ξανά φάνε με χρυσά κουτάλια και δέκα μασέλες;Να ξεστραβωθούν και να καταλάβουν,ποιος θα φάει ποιον και τι!!!Αυτά τα σιχάματα μας έχουν κουβαλήσει εδώ μέσα!!!

  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι λέει για τους ευνοούμενους του; Είδες η Αραβική άνοιξη. Βέβαια πάλι συμβαδίζει με τους Αμερικάνους , φυσικό αφού είναι τσομάκια τους.

  3. Να τους χαίρετε ο ΣΥΡΙΖΑ ! ΄Άντε και στα δικά μας, με τις ευλογίες των ανθελλήνων που βρίσκονται εντός των τειχών !

Comments are closed.