Το προφητικό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” πέρσι τον Απρίλιο! ΣΑΜΑΡΑ για πες ΑΛΕΥΡΙ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
samaras1

Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” πέρσι τον Απρίλιο!

exofilo8-4

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΝOVARTIS! ΑΥΤΑ είναι τα ΟΝΟΜΑΤΑ – ΒΟΜΒΑ που διαρρέουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης και οι δημοσιογράφοι του ΜΑΞΙΜΟΥ! ΔΕΙΤΕ τα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ…..Ο ΜΠΕΝΙ ΟΜΩΣ….ΤΗΝ ΕΧΕΙ… ??? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΤΑ ΣΤΗΣΕ ΟΛΑ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ….ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ..ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΞΩ..ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ??? ΑΒΑ ΑΒΑ Ε?? Ο ΓΚΑΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙ..Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ..Ο ΧΟΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΗΔΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΛΑΚΑ..ΧΑ ΧΑ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ..Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ…ΜΕ ΤΑ 62 ΑΚΙΝΗΤΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΩΝ 700.000 ΕΥΡΩ..ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ!! ΑΥΤΟΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΑΓΚΕΣ..ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!

  2. Στέφανε Χίο εν ονόματι του Ελληνικού Λαού κάνε το ρεπορτάζ, αν και είμαι σίγουρος πως ξέρεις πράγματα. Όταν εντόπισαν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικης, ύποπτο άτομο για την δολοφονία των Φουντούλη-Καπελώνη, πώς αντέδρασαν οι πάνω της Αστυνομίας; Γιατί οι κατώτεροι λειτουργοί εμποδίστηκαν να συλλάβουν αυτό το άτομο; Γιατί χοροπηδουσαν τα κεφάλια της ΕΛΑΣ κι έλεγαν “δεν δένει” για να μην τον πιάσουν; Ποιος δεν ήθελε να συλληφθούν οι δολοφόνοι;Φυσικά όλα αυτά συνέβαιναν την εποχή που κυβερνούσε ο Τόνι Τσολακογλου με τον Μπενι (όχι ο Χιλ)…Αληταραδες θέλατε εμφύλιο…

  3. Ποιος θα τον βαλει οι προδοτες δημοσιουπαλληλισκοι κομματοσκυλα στρατιωτικοι του γραφειου? η δικαιοσυνη που δεν υπαρχη……η αντιπολιτεψη που δεν υπαρχη πλην Χ.Α Δεν εχεται καταλαβει οτι ειναι το αγαπημενο πιστο σκυλη των Εβραιων εχει κανει την καλητερη βρωμοδουλια κατα της πατρηδος αυτος ο γαμημαινος ανθελληνας γκαβος απο το 93 μας πετσοκοβει

  4. Μούλε αόμματε ήρθε η ώρα να πληρώσεις. Κρυμμένος σε μια τρύπα ήσουν για να μην τις αρπάξεις χθες, έπρεπε να πας κοντά εκεί που ήταν ο Λιας να σου σφυρίξει καμιά μπούφλα. Το 1991 ρε τρελέ υπέγραψες ή όχι έγγραφο με τον όρο Μακεδονία; Τότε το 2014, που όταν έπεφτες, έδινες συνέντευξη σε δέντρο δεν έγλειφες το Σόιμπλε για διάλειμμα; Αλήθεια περίμενες από τον κουτσαυλο να σε λυπηθεί; Δεν θα πληρώσεις μόνο για την νοβαρτις. Για όσα έκανες στη ΧΑ με τις προφυλακίσεις, αλλά και για το ότι ήθελες αιματοκυλισμα. Η Αστυνομία ήξερε πως θα γίνει απόπειρα δολοφονίας σε κάποια τοπική, πριν ακόμα το Φύσσα και τα άφησες με τον βουλιμικο να συμβούν αυτά για να μας χώσεις πιο μέσα και να φέρεις την Ελλάδα προ εμφυλίου. Ημίτρελε παρανοϊκέ ξέρω πολλά. Κάποια στιγμή, αν δεν έχεις καταλάβει ποιος είμαι, θα μαθεις οταν έρθει η ώρα, εγώ θα σε χώσω εκεί που μας έχωσες.

    1. Μπράβο!! Ολη η Ελλάδα γνωρίζει οτι υπεύθυνος για τη δολοφονία των δύο παλικαριων και τον βαρυτατο τραυματισμο του τρίτου – είναι ο Γκαβούλιακας.
      Πρέπει να καταδικαστεί και να μπει φυλακή μαζί με τον Μυτιληνιό και τον Κερκυραιο Μασωνο.

  5. Μακάρι να δούμε αυτό το προδοτικό παλιοτόμαρο φυλακή !

Comments are closed.