Το πολύ το ντιγκιντάγκα κάνει το παιδί… Παγκόσμιο κάλεσμα για ταυτόχρονο οργασμό σήμερα στις 13:11 ακριβώς!

Κοινοποίηση:
orgasmos

Ένα κάλεσμα διαφορετικό από όλα τα άλλα απευθύνει παγκοσμίως η οργάνωση globalorgasm.com, με την αφορμή του σημερινού χειμερινού ηλιοστασίου. Η οργάνωση καλεί όλο τον πληθυσμό της Γης, είτε με τον άνθρωπο τους είτε κατά μόνας να έρθουν σε οργασμό ακριβώς στις 13:11 ώρα Ελλάδας, το Σάββατο. Μάλιστα σημειώνεται στην πρόσκληση του οργασμού ότι εκείνη την ώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την παγκόσμια ειρήνη.

 

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα – δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι να φτάσουν σε οργασμό σχεδόν ταυτόχρονα, ή έστω με διαφορά μερικών ωρών, για την παγκόσμια ειρήνη – ανήκει σε ένα ζευγάρι ακτιβιστών από την Καλιφόρνια, ενώ υποστηρίζεται και από Global Consciousness Project του Πανεπιστημίου Πρίνστον.

Το 2006, η Ντόνα Σίχαν και ο Πολ Ρέφελ σκέφτηκαν να ζητήσουν από τους ανθρώπους όλου του πλανήτη να φτάσουν σε οργασμό την ίδια στιγμή και να αφιερώσουν την αίσθηση της απόλυτης ευφορίας και αγαλλίασης που τον συνοδεύει στην παγκόσμια ειρήνη.

Από τότε, κάθε χρόνο την ημέρα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, εκατομμύρια άνθρωποι είτε με τον ή την σύντροφό τους είτε μόνοι τους φτάνουν την ίδια ώρα σε οργασμό, ευελπιστώντας πως αυτή η μαζική έκκληση θετικών συναισθημάτων θα μετατρέψει τον βίαιο κόσμο μας σε τόπο γαλήνιο και ευτυχισμένο, ακριβώς όπως αισθανόμαστε όταν φτάνουμε σε οργασμό.

Να σημειωθεί ότι κάθε ημέρα κατά τη διάρκεια του 2013, οι άνδρες και οι γυναίκες όλου του κόσμου είχαν περισσότερους από 2,5 δισ. οργασμούς. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ώρα έφταναν σε οργασμό περισσότεροι από 100 εκατ. άνθρωποι, 1,5 εκατ. άτομα το λεπτό.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ετσι στις 13¨11 οι δαίμονες θα κάνουν πάρτυ.
    Να νοιώθει ο τρικέρης όλη την ενέργεια απο το ξεφτιλίκι.

  2. Εντάξει, αλλά η ώρα θα με δυσκολέψει λίγο. Κείνη τη στιγμή θα είμαι στο μαγαζί και θα είναι πρακτικά δύσκολο να σκεφτώ… την παγκόσμια ειρήνη. Θα το προτείνω όμως σε μια κοπέλα που δουλεύουμε μαζί όπως και στην γυναίκα τ’ αφεντικού. Θα πω και της φίλης μου να περάσει, για να σπρώξουμε όλοι μαζί αυτή την… ιερή υπόθεση. Αφού είναι για το κοινό καλό ελπίζω να μην το παρεξηγήσουν! 🙂

  3. Έτσι παιδιά… γερά!!! Όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο!!! Στις 13:11μμ όλοι ΣΠΛΙΤΣ

Comments are closed.