Το ξέσπασμα του Αλμπάνη: Τι σας νοιάζει αν έπαιρνε ναρκωτικά ή όχι η Μαίρη Τσώνη; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
6f0b380ed7acfa22120d0303cf1e1e99-696x464

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξέσπασε με τα σχόλια που διάβασε σχετικά με τα αίτια θανάτου της Μαίρης Τσώνη.

Ο ηθοποιός έκανε αναδημοσίευση ενός κειμένου του Δημήτρη Κατριβέση, στο οποίο αναφέρει:

«Τι σας νοιάζει αν έπαιρνε ναρκωτικά ή όχι η Μαίρη Τσώνη, δεν μπορώ να το καταλάβω. Τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και όλα αυτά, είναι το μέσο για το καθημερινό ταξίδι στην λήθη, έτσι ώστε να μπορείς να σκεπάζεις κάπως πιο απαλά την ψυχή σου για να μην κρυώνεις.

f4323688316b6b309eda42ecb396c24d

Το να παλεύεις με την κατάθλιψη, εκεί που είσαι πάντα μόνος, είναι σαν να σε κυνηγάει ένα τέρας μέσα σε ένα σπίτι με κλειδωμένες πόρτες. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να δραπετεύσεις, έχει αφυδατωθεί η άνοιξη της ζωής σου και σε έχει καταβάλει η σκληρή πνοή του πόνου.

9949011ea7a320650c0fa6949d03e158

Κανείς δεν θέλει να πεθάνει, είναι τα όνειρα που τεμαχίζονται όταν δεν βρίσκουν ένα χέρι να τους συνοδεύσει εκεί που ξεφαντώνουν οι κραυγές, με αποτέλεσμα η κατάθλιψη να σωφρονίζει το γέλιο. Αφήστε την ανούσια κριτική και απλώστε το χέρι σε αυτούς που το χρειάζονται».
05f39d8aef6a4f54dcc0ce5ab4385742

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ? ΕΛΠΙΖΩ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ! ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

  2. “ΟΥΣΤ ΡΕ” ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ, ΜΗΝ ΦΑΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΕΙ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ !

  3. ΑΝ καμιά φορά καταφέρεις να κάνεις οικογένεια αυτές τις συμβουλές να δόσεις στα παιδιά σου και θα τα σώσεις.
    Δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο μαζί σου.

  4. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΚΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!ΠΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ? ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ? ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙ ΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ

  5. Εσύ είσαι ένας μαλάκας που θα έπρεπε να φας και κάνα βούρδουλα για να προσέχεις τι λες και αυτή ήταν για το πέος και η ταινία που έπαιξε ήταν από τις πιο άχρηστες που έχω δει.

  6. Viki, είσαι ένα τέρας παν-κακο … τρις εις θάνατον !

    1. Γιατί ρε Ελένιε, είναι “ένα παν-κακο τέρας” η Viki ;;;;;;;;
      Τί είσαι εσύ που την καταδικάζεις “τρις εις θάνατον” ;;;
      Γιατί σε ενοχλούν οι αλήθειες που λέει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Ναι, ρε, έτσι είναι … σήμερα, ηρωοποιούνται άνθρωποι που αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν για τα νέα παιδιά … Εάν λειτουργούσε εύρυθμα το Κράτος και η Δικαιοσύνη, αυτός ο Αλμπάνης, έπρεπε να είναι ήδη κατηγορούμενος για τα μηνύματα που περνάει μέσα από την ανάρτησή του … ΄Ακου εκεί, “τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και όλα αυτά, είναι το μέσον για το καθημερινό ταξίδι στην λήθη ….” . ΄Οχι, κύριε, η χρήση ουσιών & αλκοόλ, δεν είναι ταξίδι στην λήθη, είναι ο δρόμος χωρίς επιστροφή, που επιλέγει να ακολουθήσει κάποιος, με αποκλειστικά δική του ευθύνη … ΄Οταν μάλιστα αυτός ο κάποιος, όντας αναγνωρίσιμος, βγαίνει δημόσια και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, “χρυσώνοντας το χάπι” και αποσιωπώντας, εν γνώσει του, τις βαρύτατες συνέπειες (εξάρτηση, αναξιοπρέπεια, θάνατο) που επιφέρει η συγκεκριμένη χρήση, τότε γίνεται επικίνδυνος για την κοινωνία και ιδιαίτερα για τα νεαρά παιδιά που η ηλικία τους είναι τρυφερή και ευάλωτη … Δεν μπορεί να βγαίνει ένας ηθοποιός, ένας τραγουδιστής, ένα μοντέλο (που έχουν δυστυχώς καθιερωθεί στην εποχή μας ως “ινδάλματα” των νέων) και να υποδεικνύει τον ανορθόδοξο τρόπο (χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ) με τον οποίον (τρόπο) μπορεί κάποιο άτομο να ανταπεξέλθει τις δυσκολίες της ζωής, αντί να βγει ευθαρσώς και να δηλώσει την ωμή πραγματικότητα, ότι δηλαδή η χρήση απαγορευμένων ουσιών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο …
      ΕΛΕΟΣ πιά με αυτήν την θολο-κουλτούρα που μαστίζει την κοινωνία μας …
      Φυσικά δεν μάς νοιάζει και ήταν αναφαίρετο δικαίωμα της εκλιπούσης να επιλέξει τον τρόπο που θα έκανε την προσπάθειά της να ξεφύγει από την μάστιγα που προφανώς την έδερνε, όπως επίσης ήταν υποχρέωση των ανθρώπων του περιβάλλοντός της, που υποτίθεται την αγαπούσαν, να της συμπαρασταθούν, εάν γνώριζαν το πρόβλημα και να την βοηθήσουν να ξεφύγει … Η “αγιοποίηση” όμως από τον συγκεκριμένο ηθοποιό, της χρήσης ουσιών, η οποία κατ΄ αυτόν, “ζέσταινε την ψυχή της για να μην κρυώνει” , είναι πολύ προκλητική και άκρως επικίνδυνη για τα νέα παιδιά, που εκλαμβάνουν, εν αγνοία τους, την χρήση τέτοιων ουσιών, ως θεραπευτικό μέσο, που θα τα απαλλάξει από την μοναξιά, το άγχος, την κατάθλιψη κλπ …
      Εάν, λοιπόν αγαπητέ Ελένιε, η συμπεριφορά κάποιου, είναι καταδικαστέα, αυτή δεν είναι της Viki, η οποία λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά του ηθοποιού Αλμπάνη, ο οποίος ωραιοποιεί κάτι που αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα οδηγεί στον θάνατο και που δυστυχώς, κάποια παιδιά ενδέχεται να πεισθούν και να δοκιμάσουν να εξέλθουν από κάποιο τυχόν αδιέξοδο, κάνοντας χρήση ουσιών, παίρνοντας έτσι την άγουσα προς τον θάνατό τους …

  7. Μας νοιαζει οταν προσπαθουν να αναγαγουν σε προτυπο για τα παιδια μας μια ηθοποιο αρρωστημενων ταινιων που ωραιοποιουν την αιμομιξια την παρανοια την σχιζοφρενεια , …μια ναρκομανη δηθεν με καταθλιψη , αυτα ειναι τα προτυπα των Εξαρχειων που προσπαθουν να βγουν προς τα εξω , να μεινουν εκει μεσα στα εξαρχεξα και να σαπιζουν απο τα ναρκωτικα , και οταν πεθαινουν , να το βουλωνει ο κυκλος τους ο διεστραμμενος.

Comments are closed.