“ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ, ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ”

Κοινοποίηση:
ELLINES-andrianoupoli2

Αυτοί που εξευτέλισαν τις Ένοπλες Δυνάμεις

“ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ ΑΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ”

[ Ρήγας Φεραίος ]

Να διαβάσουμε λίγο προσεκτικά τον Ποινικό Κώδικα.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Άρθρο 138

Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας

Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.

Άρθρο 144

Υποστήριξη της πολεμικής δύναμης του εχθρού

1. Όποιος  σχετικά  με  πόλεμο που ξέσπασε ή που επίκειται κατά της ελληνικής πολιτείας ενεργεί παράνομα και εν γνώσει, με  τρόπο  που μπορεί  να ενισχύσει τις πολεμικές δυνάμεις του εχθρού ή να βλάψει τις πολεμικές  δυνάμεις  της  ελληνικής  πολιτείας  ή  των  συμμάχων  της, τιμωρείται με ποινή θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.

Εμείς κάνουμε μόνον ένα απλό ερώτημα στη Θεσμική Δικαιοσύνη, που πάντα σεβόμασταν και θα σεβόμαστε.

Υπάρχει κανένας ΜΕ ΑΝΤΕΡΑ, να βουτήξει με την απόχη αυτά τα σκυλιά που άφησαν αλλά πρώτα ΚΑΡΦΩΣΑΝ τους στρατιωτικούς μας στους Τούρκους ή τους άφησαν ενώ ήξεραν;

Κύριοι, εδώ και πολύ καιρό συντελείται από αυτα τα ανδρείκελα το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας.

Εσείς, ως δικαστές, που είστε; Κοιμάστε; Κανένας γενναίος; Κανένας Έλληνας; Κανένας Πατριώτης; 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. τα προβατα ποτε δε θα το κανουν αυτο ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ αυτο κανουν μονον

  2. η ΠΟΛΗ τουρκικο εδαφος? Ας γελασω….
    η Ιωνια τουρκικο εδαφος? Ο Ποντος τουρκικο εδαφος? ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ !!!!

  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ, ΟΧΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

  4. 1) ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ 2 ) ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΓΙΑΣ ?????????????? ΕΔΩΘΕΙ ΔΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΓΙΑΣ !!! ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ !!!!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΓΙΑΣ !!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ????? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΕ ΛΑΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΙ !!!!!!!!!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΔΑΦΟΙ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!! 3) ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ?????? ΜΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΘΡΑΚΗ ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΛΠ !!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ???????? ΑΝ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2005 ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ !!!!!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΝΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ….
    ΠΑΝΤΑ Η ΥΠΟΝΟΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.!!

  6. Δεν υπαρχουν ελληνες ουτε Ελλαδα εχουμε γεμισει εβραιοδουλους ανθελληνες και εχουμε γινει παγκοσμιοποιημενα σκατα μεσα στιν πρωιν χωρα μας Στρατος υπο μηδεν κρατος μηδεν εκκλησια το τιποτε δικαιοσυνη εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων ΜΜΕ ΟΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ δεν υπαρχη τιποτε τουρκοι σλαβοι Αλβανοι Βουλγαροι ολοι απειλουναι και ζητανε εδαφοι……ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  7. Αν οι τούρκοι είχαν την Περιστέρα όμηρο δεν θα την έφερνε πίσω σε χρόνο ντε τε ο παπάρας; Η ελληνική αδικαιοσύνη είναι διατεθιμένη έμμεσα να σκοτώσει τους δικούς μας για να προστατεύσει τους τούρκους εισβολείς, επειδή οι ευρω-πέοι εταίροι μας χέστηκαν για τους δικούς μας, μόνο εκβιασμούς στους Έλληνες και απο δικαιώματα κανένα. Εμείς θα έπρεπε να προτείνουμε ανταλλαγή, ακόμα και αν είναι άσχετα τα δυο γεγονότα γιατί δεν έχουμε το πάνω χέρι. Εις θάνατον ποιος θα δικάσει τον Αρειο πάγο και τα πολιτικά καθίκια; Αν έκανε την δουλειά του σωστά ο Άρειος πάγος δεν θα έκανε το κάθε βδέλυγμα σαν τον τσίπρα τον μάγκα. Προσωπικά δεν αναγνωρίζω, άρα δεν σέβομαι κιόλας, καμία εξουσία παρα μόνο του Θεού, όλοι οι υπόλοιποι εξουσιαστές είναι απλά δίποδα.

  8. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕς ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙς ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Comments are closed.