Το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018, δίπλα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ, στους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ της πρώτης γραμμής! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κοινοποίηση:
dias9

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Κατακουζηνού

Από την Τετάρτη 18-04  έχει ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018, των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων στην Αίθουσα Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό.

Μεταξύ των δεκάδων νέων μοντέλων στα περίπτερα των αντιπροσώπων καθώς και των εταιρειών που προσφέρουν ανταλλακτικά, το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” συνάντησε και το περίπτερο της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, που δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2010 με σκοπό την πρόληψη, τον έλεγχο, την καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο της ΔΙ.ΑΣ  στην έκθεση μοτοσυκλέτας 2018 είχε τεράστια επισκεψιμότητα και προσέγγισε το ενδιαφέρον των πολιτών προκειμένου να  γνωρίσουν από κοντά τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής, που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε ασφαλείς σε μια χώρα που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

ΔΕΙΤΕ τις ΕΙΚΟΝΕΣ που κατέγραψε η κάμερα του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”:

dias7

dias8dias6dias5dias4dias3

dias9

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Προτεραιότητα τους η ασφάλεια του λαθρομετανάστη…Γιατί όπως είπε και η Λώλης…μια πλατεία χωρίς Έλληνες είναι μια υπέροχη πλατεία…έτσι δεν είναι μπατσάκια…που όλο εντολές εκτελείται;

  2. Προτεραιότητα τους η ασφάλεια του πολιτικού-κοπρόσκυλου!Άντε γειά ρε λακέδες !!

Comments are closed.