Το μίσος του ισλαμολάγνου ανθέλληνα Μπουτάρη δεν έχει όρια! Στριγκάκια και ξεφωνημένες στους δρόμους την ημέρα της γενοκτονίας των Ποντίων! Ξεφτυλίζουν τους Πόντιους και όλους τους Έλληνες!

Κοινοποίηση:
1

Σήμερα 19 Μαΐου 2018, ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης παραχώρησε την πόλη για εκδηλώσεις του 2ου  Thessaloniki Gay Pride!

Eνώ λοιπόν βρίσκονται σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου 1919), ταυτόχρονα και την εκδήλωση των Τούρκων για το «Έτος Τροίας»  (!) έχουμε και τις εκδηλώσεις της gay κοινότητας!

Η κεντρική παρέλαση – συγκέντρωση των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων γίνεται  στο άγαλμα του Βενιζέλου όπου θα στηθούν και τα σχετικά περίπτερα.

H προσυγκέντρωση για την Πολύχρωμη Πορεία του Σαββάτου ξεκινά στις 13.30 το μεσημέρι από το άγαλμα Βενιζέλου.

Το 2ο Αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας μέρας με ΛΟΑΤΚΙΑ+ Party και Drag Show στη Σχολή Θετικών Επιστημών, απέναντι από το νοσοκομείο Γεννηματάς.

Οι Πόντιοι είναι αποφασισμένοι να στείλουν το μήνυμα τους. Ήδη, οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι εντυπωσιακές και αποδεικνύουν πώς η φλόγα και το πάθος για την επιστροφή στην απελευθερωμένη πατρίδα, δεν σβήνει ποτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. εχετε και σεις ευθυνη ..,

    Δεν ξερατε την λουγκρα τουρκομογγολα αρσενικη κυρια και την ψηφισατε ?

    Φατε την στη μαπα τωρα

  2. Μπουτάρης ” ανοίγω τα πόδια να μπούνε τα αγόρια”

  3. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΤΕ ΤΟΝ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. αυτοι τον ψηφισαν, ας τα λουστουν τωρα!! α ρε Θεσσαλονικη πως σε καταντησαν………..

  5. Αναμεσα σε αυτους που τον ψηφησαν ηταν και ποντιοι.Αρα με γεια τους.

  6. ρε παιδια ειναι απλο εσεις οι δημοτες πιαστε τον βαλτε του ενα στουπι ποτισμενο σε κηροζινη ( εκει που του αρεσει) και καψτε τον σαν τον καρναβαλο απορω πως ανεχεστε αυτα τα πουστριλικια σε αυτην την πολη. ο ανθρωπος ειναι και αυτος αλε κουαλε. ειδε ο γυφτος την γενια του και κ@υλωνει στα κολια του

  7. ανασκολοπισμος σε ολους τους μετεχοντες του αισχους των κιναιδοparade…

  8. Πισωγλέντης και αυτός υποστηρίζει τα φιλαράκια του τους καραπουσταράδες. Κρίμα η Θεσσαλονίκη (αυτή η όμορφη πόλη) μύρισε σκατίλας και πορδές, που σας καταντήσε φουκαράδες Θεσσαλονικείς ο δήμαρχος σας.

  9. Μπουταρη γαμημενη τσουλα,ισλαμοπουστα,ανθελληνα,γαμω το σπιτι σου ανωμαλε,να ξερεις οτι πολυ συντομα σε περιμενει εκει πανω ενας αγγελος να σε οδηγησει μεσα απο σκοτεινα μονοπατια που καταληγουν στην κολαση.Και απο εκει δεν υπαρχει γυρισμος, εκει θα σου φανει ολη σου η ζωη πανω στη γη μικροτερη και απο κλασμα του δευτερολεπτου.

Comments are closed.