Το μήνυμα του Ν. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής! – “Έρχεται ο καιρός της δικαίωσης! Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mix

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε από τις φυλακές Κορυδαλλού ηχογραφημένο μήνυμα στην εκδήλωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για μία ανεξάρτητη Εθνική πολιτική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τα παραμύθια τελείωσαν – Στοιχεία δεν υπάρχουν. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…………

  2. Ενα γελοιο ανθρωπακι που νομιζε οτι μπορει να κανει κατα παραπανω απο οτι του ειπαν τα αφεντικα του να κανει.
    Τωρα θα καρφωσει τα κοροιδα που τον ακολουθουσαν , θα πανε φυλακη κι αυτος θα βγει παλι εξω σε μερικους μηνες οπως το εχει ξανακανει.

    1. salom και σε σένα, αδελφέ εν στοά…

  3. Περισσότερα μηνύματα περνάτε με αυτήν την επιλογή της φωτογραφίας , παρά με τα όσα είπε ο μηχαλολιάκος ………..

  4. Kερια/ε tony….αυτο που σου κρεμασανε απο πισω σου που….τσα ειναι;;;;;βαλε βρε τα @ρχιδι@ μεσα και κρεμονται απο τιs ψω….λεs απο το μπουρδελο στιs BRUKSELLES KWAKKELSTRAAT-5-VILVOORDE ATHENS DIONYSOS XRYSANTHEMON 27 PIPES GIOYTSOY ξεχαιρβαλιωτη παλιοπ….ουστε κυδωνιατη

  5. Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Κ ΜΗΝ ΟΡΕΓΕΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ ΙΔΡΥΕΙ ΚΟΜΜΑ Κ ΟΙ ΟΡΦΑΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΥΦΑΝΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Κ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚ

  6. ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Κ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΓΑΙΤΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΕΞΕΘΕΣΕ Κ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ 2Ο12 ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΦΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 2Ο12 ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΛΕΞΗ ΑΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

  7. Ο GORILLO ΛΕΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ” ΞΕΝΟ ΑΦΕΝΤΗ ” ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ?
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ .
    ΕΙΣΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ .ΣΕ ΕΚΡΥΨΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΑΦΕΝΤΗ .

  8. Ο/Η tony ....εχω καιρο να περασω , και ξαναχτυπω Μιχαλολια????? λέει:

    πιστευαν τις καθυστερημενες δικαιολογιες σας.(Μεχρι κ τον κεφτε Ματθαιοπουλο κανατε βουλευτη χωρις ψηφους κ με το ζορι για να εχει η βουβαλοκορουλα γκομενο βουλευτη…τη λοχια σουλτς/ζαρουλια του βλακα του ρουφιανου του μελανοχρωμου Νομιζεται πως ο εθνικισμος είναι μαγαζακι σας οπως το ξενοδοχειο/μπουρδελο που είχατε επιχειρηση κ τα ζωα που σας γνωρισαν το 2011.Παναγιωταρε πως κ εισαι στην απεξω???μηπως κατεθεσες οτι κ με τον Περιανδρο?????

    1. tony ….εχω καιρο να περασω , και ξαναχτυπω Μιχαλολια?????: Τράβα στον αράπη σε ξεφτιλισμένο σκουπίδι. Μπουρδέλο είναι το κωλόσπιτο σου και όλη η οικογένεια σου.

      1. φασιστα ερεβε, τραβα ενα χαιλ χιτλερ γελοιε

        1. salom και σε σένα, ανώνυμε αδελφέ εν στοά…

  9. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ! ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ !!!

Comments are closed.