Το κύκλωμα που εκμεταλλεύται τις νέες κοπέλες – Τι είναι ο διαγωνισμός που σύμφωνα με τα λεγόμενα της 19χρονης, την έμπλεξε με την κοκαΐνη;

Κοινοποίηση:
hong708

Από την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, σάλος έχει προκληθεί σε ολόκληρη την χώρα, με αφορμή την σύλληψη στο Χονγκ- Κονγκ, μίας 19χρονης Ελληνίδας, η οποία «πιάστηκε» να μεταφέρει 2.6 κιλά κοκαΐνης συνολικής αξίας 307.000 δολαρίων.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα, με το φιλικό της περιβάλλον, όταν η κοπέλα γνωρίστηκε με έναν άνθρωπο ο οποίος την βοήθησε να γίνει ταξιδευτής του κόσμου.

Η φοιτήτρια από την Μυτιλήνη που σπούδαζε στην Καλαμάτα, αρχικά είχε μία φυσιολογική φοιτητική ζωή όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Λίγο καιρό αργότερα, άρχισε να ταξιδεύει σε διάφορους εξωτικούς προορισμούς. Όπως μαθεύτηκε από την ίδια, είχε κερδίσει έναν διαγωνισμό που έφερε την ονομασία World Star.

Το φιλικό της περιβάλλον αμφισβητεί την υπάρξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού και συνδέει την έναρξη των ταξιδιών της νεαρής φοιτήτριας με την γνωριμία της με έναν άνδρα. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές κρατούν μία μικρή επιφύλαξη, αφού δεν αποκλείουν το ότι ο λεγόμενος διαγωνισμός είναι μέρος μία πολύ μεγάλης κομπίνας με σκοπό την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων πίσω από την κομπίνα είναι λίγο πολύ γνωστός. Πλησιάζουν όμορφες και φιλόδοξες κοπέλες και τάζοντάς τους τη μεγάλη ζωή, τους «φουσκώνουν» τα μυαλά και έτσι στο τέλος τις χρησιμοποιούν.

Αυτή η εκδοχή, συνδέεται με άλλες πληροφορίες που έρχονται σιγά σιγά στο φως και θέλουν τα συγκεκριμένα κυκλώματα, ανεξαρτήτως ονομασίας, να δρουν όντως έτσι, προσελκύοντας νεαρά κορίτσια, όμως δίνουν μία ακόμα προέκταση.

Υπάρχει η θεωρία λοιπόν, πως αυτά τα κορίτσια λειτουργούν ως δολώματα τα οποία «θυσιάζονται» στον βωμό του μεγάλου παιχνιδιού.

Πώς το κάνουν αυτό; Βρίσκουν μία κοπέλα- κράχτη της οποίας της δίνουν μία σχετικά μικρή αλλά μεγάλης αξίας ποσότητα ναρκωτικών. Στη συνέχεια την «καρφώνουν» οι ίδιοι στους ελέγχους και ενώ όλο το ενδιαφέρον έχει πέσει επάνω στο δόλωμα, από… δίπλα καταφέρνουν να περάσουν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών. Και φυσικά το θύμα, εγκαταλείπεται, παγιδευμένο στο έλεος των ελέγχων και των νόμων του εκάστοτε κράτους.

Ακόμα και το ενδεχόμενο της ποινής των ισοβίων αντιμετωπίζει το 19χρονο μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης αξίας περίπου 2,4 εκατ. δολαρίων Χονγκ Κονγκ (307.000 δολάρια ΗΠΑ), ενώ πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου την ερχόμενη Τετάρτη.

http://jenny.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. να ψαξουνε τι κομμα ψηφιζε ο πατερας και αυτη η μοντελα εμπορας ναρκωμητρομανης απο την μιτηληνη του συριζα που στην ελλαδατο εχει φρι ,αυτον τον δρομο τον ξερουμε ολοι αλλα παλευοθμε με τις δουλιες μας των 200 το μηνα χιο σοβαρεψουμην μας δικαιολογης τους ναρκοεμπορους

  2. Aλλες 19χρονες φοιτητριες επελεγουν να κανουν dog sitting , delivery , personal shopper…
    Aυτη εδω επελεξε να γινει πορνη πολυτελειας .
    Αλλα επειδη δεν λεει και πολλα ως γυναικα…. την εστειλαν στο διαολο για να περασουν απο διπλα τεραστιες ποσοτητες ναρκωτικων οπως ακριβως λεει ο φιλος παραπανω…

  3. Το ξερουν και οι κοτες οτι σημερα οι πορνες λεγονται “μοντελα” …
    Δεν γινονται ολες οι 19χρονες πορνες.
    Απλα αυτη εδω επελεξε αυτον τον δρομο.

  4. Καλά είμαστε σοβαροί; Τι ανοησίες είναι αυτές που γράφονται στο άρθρο αυτό; Ήθελε και έμπλεξε. Κανείς δεν την έβαλε με το ζόρι στα κλαρίνα, τις βίζιτες και τις κόκες. Άπειρες κοπέλες καθημερινά έρχονται με την πρόκληση αυτής της “εύκολης ζωής” με πορνεία (το λένε μοντελινγ τώρα), κόκες κλπ, αλλά απλά προσπερνάνε. “Καλλονή” λέει (με το πολύ ζόρι) και “μοντέλο”. Τι είδους μοντέλο; Μοντέλο 30χρονης πατσαβούρας ίσως, μοντέλο ομορφιάς και 19 χρονών, αποκλείεται. Δεν προκείπτει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες.

Comments are closed.