Το ΚΚΕ απέλυσε τον Νίκο Μπογιόπουλο από τον Ριζοσπάστη γιατί αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση

Κοινοποίηση:
bogiopoylos

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΚΕ του ΚΚΕ αποφάσισε την απόλυση του Νίκου Μπογιόπουλου από τον Ριζοσπάστη, σε μία, καθώς φαίνεται, πρωτόγνωρη κίνηση.

Και λέμε πρωτόγνωρη διότι μέχρι τώρα δεν συνηθιζόταν να απολύει εργαζομένους του το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του κόμματος.

Πηγές θέλουν το αιτιολογικό της απόφασης της ΚΕ του ΚΚΕ είναι ότι ο κ. Μπογιόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος είχε ενημερώσει τους αρμοδίους ότι δεν πρόκειται να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας και συγχρόνως πως θα παραιτούνταν του μισθού του.

Να σημειωθεί πως υπενθυμίζεται ότι βάσει του νέου καταστατικού του ΚΚΕ τα κομματικά μέλη τα οποία απασχολούνται σε αντίστοιχα κομματικά ΜΜΕ αμείβονται με τα χρήματα που λαμβάνουν τα επαγγελματικά στελέχη, δηλαδή περίπου 800 ευρώ.

Στο πλαίσιο αυτό ζητείται από τους εργαζομένους η παραίτησή τους και η υπογραφή ατομικής σύμβασης εργασίας.

Έχει όμως ιδιαίτερη σημασία το γεγονός πως ο κ. Μπογιόπουλος είχε αντιταχθεί στις απολύσεις και φέρεται να είχε δηλώσει ότι δεν θα φύγει από τον “Ριζοσπάστη”, αν και μετά τον προσυνεδριακό διάλογο είχε παραιτηθεί από τον κομματικό του μισθό, υπέρ του κόμματος.

 

Πηγή: news247

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Αααα, έτσι είναι αυτά…. όποιος βγαίνει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος. “Συγχαρητήρια” στο ΚΚΕ για την συνέπειά του (συνεχίζει να ακολουθεί συνεπώς την στάση που είχε δείξει απέναντι στους εργαζόμνους του 902)

  2. το κκε δεν ψηφιζει αντιλαικα νομοσχεδια αλλα τα εκτελει τυφλα…….αυτοι που ακομοι τους πιστευουν χρηζουν αμεσης νοσηλειας και αφαιρεσης του καλου απο τον εγκεφαλο τους.

  3. Ο μόνος που άξιζε από το κκε και πάντοτε μιλούσε με στοιχεία και αριθμούς!!! Υπάρχουν ακόμη αυνάνες που θα ψηφίσουν κκε?

  4. ειναι αστείο το κείμενο ,γιαυτα που μας λένε (αυτοι θα ξερουν ) και ειδικά για το τελος που ειναι ο καημός του νεοναζί

  5. ΚΚΕ που εδίδασκες και λόγο ΔΕΝ εκράτεις!!! 😀

  6. Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε….. ή είναι ο κομμουνισμός πανιβλακα???

Comments are closed.