Το ζώο που βρέθηκε στη Ρωσία και… δίχασε: Είναι σκύλος ή αρκούδα; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
5d9955f533da76c31077468346cf1467_XL (1)

Τέτοια υβρίδια ζώα είναι ο λύγκας (μια μίξη λιονταριού με τίγρη), τα φαλαινοδέλφινα, οι αρκούδες γκρόλαρ (μια μίξη πολικής και καφέ αρκούδας) και τα κατσικοπρόβατα.

Τα συγκεκριμένα ζώα είναι πλέον γνωστά, όμως, οι κάτοικοι της περιοχής Τσελιαμπίνσκ στη Ρωσία βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια περίπτωση που δεν είχαν ξαναδεί.
Το ζώο, είχε την όψη και την γούνα μιας αρκούδας ωστόσο τα πόδια του και ο κορμός του μοιάζουν με σκύλο ή λύκο.

dogbear2.jpg

Το ζώο βρέθηκε ταλαιπωρημένο, έξω στο κρύο και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο, όπου έγινε η αναγνώρισή του. Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους μάλλον πρόκειται για διασταύρωση αδέσποτου με σκύλο «τσόου τσόου», γεγονός που θα εξηγούσε και το φουντωτό τρίχωμα, όμως, όπως είπαν, σύμφωνα με το LadBible.com, θα χρειαστούν κι άλλα τεστ για να εξακριβωθεί η καταγωγή του.

mix.jpg

 πηγή: newmoney
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ειναι ενα πολυ ενδιαφερον δειγμα του γνωστου αρκουδοσκυλου της ζεϊμπ ραγκέρτα σπανιο ειδος υπο εξαφανιση και εκτος απο ξηρα τροφη τρωει και φυκια της θαλασσας

  2. Μουλος αρκουδας και σκυλου ειναι.
    Κατι σαν ισλαμοπιθηκας , που δεν ειναι ουτε ανθρωπς ουτε πιθηκι

    1. Γιατί το λες αυτό;Αφού και την περιούσια απαγορεύουν και το κέρδος από εργασία και κομματικό κράτος φτιάχνουν ή μάλλον συντηρούν το ήδη υπάρχον και υποβαθμίζουν κι άλλο την παιδεία,την υγεία και την δικαιοσύνη και είναι διεθνιστές και επιβάλλουν ότι ανώμαλο και όλα αυτά τα κακά δεν ισχύουν για την κομματική ελίτ.Διάβασε τι γινόταν σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα και θα καταλάβεις ότι μέχρι ένα σημείο οι συριζαίοι είναι καθαροί κομμουνιστές!

  3. Κάτι σαν τον συριζα…που κανείς δε ξέρει αν είναι κομμουνιστές ή νεοφιλελεύθεροι.Για το μόνο που είμαστε σίγουροι είναι ότι είναι ένα μπάσταρδο μόρφωμα.

Comments are closed.