Το επικίνδυνο ψέμα Τσίπρα: Αλλάζει τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας για να μην ενοχλούν τους Σκοπιανούς!

Κοινοποίηση:
1

Η άγνωστη αλλά σοβαρή παράγραφος στη συμφωνία που αφορά τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Μακεδονικό αγώνα!!!

Μία πολύ σοβαρή λεπτομέρεια της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό στο σκοτάδι και αφορά τη συγκρότηση διεπιστημονικής επιτροπής των δύο χωρών, η οποία θα εξετάσει τα βιβλία και το περιεχόμενό τους.

Συγκεκριμένα με το άρθρο 8 παρ.5, ανοίγει ο δρόμος για διεπιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων η οποία θα έχει τη δυνατότητα να αναθεωρήσει οποιαδήποτε σχολικά εγχειρίδια, και βοηθητικό υλικό όπως χάρτες, ιστορικούς άτλαντες, οδηγούς διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται από τις δύο χώρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΠΓΔΜ θα έχει τη δυνατότητα να προβάλει αντιρρήσεις και να ζητήσει αλλαγές για πράγματα που περιλαμβάνονται στα ελληνικά βιβλία.

Πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο δεν ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στο χθεσινό του διάγγελμα αλλά δεν περιλαμβανόταν στο non paper του Μεγάρου Μαξίμου.

Ταυτόχρονα, με το άρθρο 8 παρ.3, διαχωρίζει τα αρχαιολογικά τεχνουργήματα από την αφαίρεση του συμβόλου του ήλιου της Βεργίνας τα οποία και θα τον διατηρήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πόλεμο θέλει θα τον έχει και αυτός και οι πορδές οι Σκοπιανοί. Η Μακεδονία θα τους γδάρει έναν έναν. Η ιστορία είναι μία και δεν αλλάζει, έχει θεμέλια πολλών αιώνων που δεν πέφτουν με καμιά προδοτική συμφωνία. Γι’ αυτό μας κρύβουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, γιατί είχανε μακροχρόνιο σχέδιο που δεν βόλευε τους ξένους που θέλουν τα Βαλκάνια γεμάτο κρατίδια-υποχείρια. Αντίθετα τα Σκόπια δεν έχουν καθόλου θεμέλια, καμιά απόδειξη, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι είναι, για αυτό και κάθε φορά δεν μπορούν να μιλήσουν με επιχειρήματα, μόνο αερολογίες. Ντρέπονται που είναι σλάβοι; Να πάνε σε ψυχολόγο για να μάθουν να αγαπάνε τον εαυτό τους όπως είναι και όχι όπως θα θέλανε να είναι. Ο γάϊδαρος δεν πετάει!!

  2. Λοιποοον! Δεν παει, πολυς καιρος, που ο κοτζιας, δηλωνε, το εξης. Αλβανοι και Σκοπιανοι, δικαιουνται, να ελεγχουν, τα σχολικα μας, βιβλια. Και οι Τουρκοι, θα συμπληρωνα εγω, μιας και κατι αναλογο, εχει απο χρονια υπογραψει, ο ΓΑΠ.

  3. Κατω τα χερια απο τα σχολικα βιβλια προδοτη Τσιπρα γιατι θα στα σπασουμε.

  4. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

  5. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ,ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!!

Comments are closed.