Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του Στάθη Μπούκουρα- Παρέτειναν την προσωρινή του κράτηση για ένα εξάμηνο!

Κοινοποίηση:
stathis-mpoukouras

Στην φυλακή θα παραμείνει, τελικά ο Στάθης Μπούκουρας αφού το Συμβούλιο Εφετών δεν υιοθέτησε τις εισαγγελικές προτάσεις για αποφυλάκιση του.Με δυο βουλεύματα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο απέρριψε, με το πρώτο την αίτηση αποφυλάκισης του ανεξάρτητου, πλέον, βουλευτή ενώ με το δεύτερο παρέτεινε την προσωρινή του κράτηση για ένα εξάμηνο.
Σε καμία άλλη περίπτωση, παρά μόνο σε αυτή του Στάθη Μπούκουρα δεν υπήρξε εισήγηση εισαγγελέα για αποφυλάκιση κατηγορούμενου βουλευτή στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν συνδέσει τις εισαγγελικές προτάσεις με την αλλαγή στάσης του Στάθη Μπούκουρα και τη διαφοροποίηση του από τη Χρυσή Αυγή και τους συγκατηγορούμενους του, βουλευτές της.
Ωστόσο, το συμβούλιο είχε διαφορετική άποψη με αποτέλεσμα να μην ανοίξει η πόρτα της φυλακής για τον Στάθη Μπούκουρα.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Αικατερίνη Ψύρη είχε προτείνει να γίνει τυπικά και ουσιαστικά δεκτή η αίτησή του βουλυετή για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 20.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Παράλληλα η εισαγγελέας κ.Στεφανάτου με αφορμή τη συμπλήρωση έξι μηνών κράτησης του στις φυλακές Ναυπλίου, είχε προτείνει την αποφυλάκισή του με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τα λάθη της ΧΑ ήταν ότι τι 2012 δεν είχε αξιόλογα στελέχη για υποψήφιους βουλευτες βλέπε Κασιδιάρης (νευρικός) Μπούκουρας λιπόψυχος κτλ για αυτόν τον λόγο έγιναν όλα αυτά στης επόμενες όμως θα είναι έτοιμοι αυτά τα ξέρω επειδή γνωρίζω προσωπικά τον νεο υπ. βουλευτή της καβάλας Βογιατζή και μου τα έχει αναλύσει και ότι τώρα θα μπούνε άτομα με δυνατή και αξιοπρεπή κοινοβουλευτική αξία και θα είναι τα πράγματα πολύ διαφορετικά.
    Δυστυχώς ακόμα και τώρα παλιά μεγάλα στελέχη βάζουν διαρκώς εμπόδια για την ανάδειξη τέτοιον ατόμον στην ΧΑ

    1. Kαλά αυτός ο Βογιατζής είναι τελείως γελείος και κρίμα που είναι και γραμματέας που κάθεται και λέει τέτοιες γελοιότητες και τον πιστευετε,δεν θα γλιτώσουμε μου φαίνεται από τέτοια άτομα ποτέ.

      1. Τον ξέρω από το σχολείο ένα βλαμένο που δεν του μιλούσε κανένας και τώρα μεγάλωσαν τα αρχίδια του τον βρήκα πριν λιγο καιρό και μου περηφανευόταν.

      2. Τον ξέρω από το σχολείο ένα βλαμένο που δεν του μιλούσε κανένας και τώρα μεγάλωσαν τα αρχίδια του τον βρήκα πριν λιγο καιρό και μου περηφανευόταν.

  2. Α ΡΕ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ.

  3. Kαλά να πάθει.Νόμιζε ότι με καραγκιοζιλίκια θα την έβγαζε καθαρή. Άντε τώρα , πάρε καμιά εκατοστή lexotanil μπας και το χωνέψεις.

Comments are closed.