Τους ΞΕΣΚΙΣΕΣ πάλι! ΧΡΥΣΟΣ ο Πετρούνιας μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
petrounias

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, πρόσθεσε σήμερα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέϊρο, που δικαιωματικά θεωρείται ο κορυφαίος γυμναστής του πλανήτη στους κρίκους, κατέκτησε την πρώτη θέση και στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης “AGF Trophy 2017”, ενώ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατέλαβε την 5η θέση.

Ο Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χαρακτηριστική άνεση, συγκεντρώνοντας 15,466 βαθμούς, αφού εκτέλεσε για άλλη μία φορά εξαιρετικά το πρόγραμμά του με συντελεστή δυσκολίας 6,30, με τον «Ζορμπά» να ακούγεται για άλλη μία φορά από τα μεγάφωνα της επιβλητικής “Milli Gimnastika Arenasi”.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, κατάφερε να «κολλήσει» ιδανικά την προσγείωσή του και αυτό αποτυπώθηκε στη βαθμολογία του, που ήταν υψηλότερη από ό,τι στον προχθεσινό προκριματικό (15,333 β.), στον οποίο πάντως ήταν και πάλι πρώτος με τεράστια διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Ιάπωνας Καζουγιούκι Τακέντα (14,766 β.) και στην τρίτη, ο Ουκρανός Γεβγκέν Γιουντένκοφ (14,233 β.).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΄Απειρα συγχαρητήρια στον Ελληνάρα μας !!!
    ΕΥΓΕ Γίγαντα Λευτέρη !!!
    ΠΑΝΤΑ νίκες και διακρίσεις να έχεις !!!
    Είμαστε δίπλα σου, με τις καλύτερες ευχές μας !!!
    Ευχαριστούμε για την υπερηφάνεια που απλόχερα, μάς χαρίζεις …

Comments are closed.