Τους ξεβράκωσε! Μια άλλη Φώφη Γεννηματά σήμερα στη Βουλή!

Κοινοποίηση:
gennimata1-1

Για ματωμένα πλεονάσματα και ολιστικό πρόγραμμα περικοπής συντάξεων έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι «από το 2016 έπρεπε να είχαν επανέλθει οι εργασιακές σχέσεις, αφήστε τα δάκρυα για τους εργαζομένους κ. Τσίπρα».

Επανέλαβε το αίτημά της για εκλογές τώρα, καθώς, όπως είπε, γιατί η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν έχει καμία νομιμοποίηση να συμφωνήσει το μέλλον του τόπου.

«Η περήφανη «καθαρή έξοδος» από το μνημόνιο δεν είναι τίποτα άλλο από συμφωνημένα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα και σκληρά μετρά που είναι τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα, μόνο με υποχρεώσεις. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κόστισε 200 δισ. ευρώ στην οικονομία, και επιβάρυνε τον ελληνικό λαό με 18 δισ. ευρώ» επεσήμανε.

«Κύριε Τσίπρα φτωχοποιήσατε τον ελληνικό λαό και καταστρέψατε τη μεσαία τάξη, καταντήσατε τον ελληνικό λαό στο μεγαλύτερο υποζύγιο της Ευρώπης. Ένα εκατομμύριο Έλληνες απειλούνται μα κατασχέσει, καταστρέψατε το κοινωνικό κράτος, στο ‘ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης’ προβλέπονται έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσατε» υπογράμμισε η κυρία Γεννηματά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΥΝΡΟΣΙΣΣΑ αυτά είναι πολύ προχωρημένα για εσένα που δεν θυμάσαι ποιοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση…
    Για πες μας τα εύκολα, το χρέος του ΠΑΣΟΚ παραγράφηκε ? τι έγινε με αυτό το θέμα ?
    Για το 1.000.000 $ που έλεγε τότε ο κ Τσουκάτος και τους ταμίες του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε η άκρη ?…..

Comments are closed.