Τουρκικα drones «αλωνίζουν» πάνω από το Αιγαίο:Αυτά χρησιμοποιήθηκαν και για την κατάληψη της Αφριν-«Mήνυμα προς την Ελλάδα» λένε τα τουρκικά Μ.Μ.Ε(ΒΙΝΕΤΟ)

Κοινοποίηση:
Anka-Tukrish_drone

Στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη δικής της κατασκευής έχει αρχίσει να στέλνει σε αποστολές πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος και τη Μεσόγειο Θάλασσα η Τουρκία, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Πρόκειται για το drone Anka, που πρωτίστως έχει κατασκοπευτικές δυνατότητες. Είχε αρχικά δοθεί στον στρατό ξηράς όμως πλέον έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και από το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό.

Είναι η πρώτη φορά που η δράση των τουρκικών drones στη Μεσόγειο και το Αιγαίο γίνεται γνωστή, και μάλιστα ανακοινώνεται.

Το Anka έχει τη δυνατότητα να επιχειρεί επί σχεδόν 24 ώρες προτού χρειαστεί ανεφοδιασμό.

Ορισμένα ακραία και εθνικιστικά μέσα ενημέρωσης στη γειτονική χώρα μετέδωσαν ότι η «έξοδος» των Anka στο Αιγαίο συνιστά μήνυμα προς την Ελλάδα.

Το εν λόγω μοντέλο χρησιμοποιήθηκε και κατά τη στρατιωτική επέμβαση της Άγκυρας στον κουρδικό θύλακα της Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=m0mYW2lD10M

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οι σκοπευτικοι όμιλοι να βαλουν στόχο αυτά τα ντρον εάν είναι εντός χορου Ελλάδος

  2. για δε το ριχνουν ???? δε εδωσε εντολη η μασονια ??? ε κατι δειχνει αυτο ………………..

  3. Να ζωγραφίσουμε ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο σε κάθε νησί μας που θα λέει FUCK TURKEY να το βλέπουν για να ξέρουν την γνώμη μας για την κατασκοπεία που μας κάνουν.

  4. Εμπρος αδερφια Ελληνες να εφοδιαστουν γρηγορα οι ενοπλες δυναμεις μας με drones μη επανδρωμενα πολεμικα αεροσκαφη κ με anti drones τεχνολογια. Ζουμε στην εποχη των drones με αυτα που διαβαζουμε αλλαζει η μορφη του πολεμου τωρα ο πολεμος γινεται πρωτα κατασκοπευτικος με τα drones και μετα εξαπολυονται οι επιθεσεις.

  5. Σφεντόνες δεν έχουμε? Ή δεν ξέρουν οι σημερινοί νέοι να φτιάξουν?

Comments are closed.