Τουρκική φιέστα μέσα στην Αγιά Σοφιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
f8d533aafa7f18865b87e0f52aff3a4f_L

Τερμάτισαν την προκλητικότητα οι Τούρκοι!


Τις πρώτες εικόνες της “πολιτιστικής” έκθεσης  ισλαμικής τέχνης Aşk-i Nebi (Αγάπη για τον Προφήτη), έφεραν στο φως τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Η έκθεση εγκαινιάστηκε την προηγούμενη Παρασκευή από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Νουμάν Κουρτουλμούς, καθώς και ο επικεφαλής της  Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, Μεχμέτ Γκιορμέζ.

Κατά την ομιλία του ο τελευταίος αναφέρθηκε στην «αγάπη προς τον Προφήτη», μέσω της οποίας δημιουργείται η «αγαπητική σχέση» με ολόκληρο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Αγία Σοφία ως «το μέγα τέμενός μας, το ισλαμικό τέμενος της Αγίας Σοφίας», ενώ τους ίδιους όρους χρησιμοποίησε και ο Κουρτουλμούς.

Δείτε το βίντεο από τους εορτασμούς:

πηγή: el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

  2. https://www.youtube.com/watch?v=o2ZJhXsJ4p0
    ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΔ.-
    ΟΣΟΙ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ, ΔΥΝΑΜΙΣ-
    ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΕΦΑΝΗ ΕΝ
    ΣΑΡΚΙ-ΑΙΝΟΙ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ-

    Στη νέκρωση και στο θάνατο- όπως ο Ιορδάνης στη Νεκρή Θάλασσα. Ήρθε όμως ο Υιός του Θεού που πόνεσε για την αθλιότητα του ανθρωπίνου γένους κι έγινε άνθρωπος και έπαθε επάνω στο Σταυρό, και κατήργησε, με τον θάνατο Του, τον θάνατο. Έτσι εχάρησε στους ανθρώπους τη ζωή και τους έστρεψε προς τα πίσω, τους έκαμε να μην τρέχουν πια προς την νέκρωση και τον θάνατο, αλλά προς τη ζωή και την αφθαρσία. Αυτός είναι ο λόγος, που ο Απ. Παύλος λέει: «όσοι εις Χριστόν Ιησούν εβαπτίσθημεν εις τον θάνατον αυτού εβαπτίσθημεν».

Comments are closed.