Τον στέλνει στο γηροκομείο!Διαζύγιο Κυριακού-Μαρί: Γιατί χωρίζουν πραγματικά. Διαφορά ηλικίας, περιουσία και αποκαλύψεις

Κοινοποίηση:
minos-mari-kyriakou

Tον ερχόμενο Δεκέμβριο, στις δέκα του μηνός για την ακρίβεια, θα έκλειναν δεκατρία χρόνια γάμου, μόνο που σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται ο Μίνωας και η Μαρί Κυριακού, δεν είναι πλέον ζευγάρι στην ζωή.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με συνθήκες άκρας μυστικότητας, ανάμεσα στο ζευγάρι, που τηρεί πλήρη εχεμύθεια, σε ότι αφορά το θέμα.

Ούτως η άλλως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ποτέ δεν έδωσαν δικαίωμα συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια του κοινού τους βίου, που ξεκίνησε επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου του 2004.

Τότε, που σε μια τελετή στην Αγία Σοφία της Σόφιας στην Βουλγαρία ένωσαν την ζωή τους με την παρουσία ελάχιστων καλεσμένων, για την ακρίβεια το φιλικό ζευγάρι που τους πάντρεψε, τα παιδιά του Μίνωα, τους γονείς και την αδερφή της Μαρί και μια παιδική φίλη της νύφης.

Το ειδύλλιο είχε ξεκινήσει από μια φιλία χρόνων η οποία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής, την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα.

Παρόλο που ήταν κοινό μυστικό στους παροικούντες την μηντιακή Ιερουσαλήμ, κάποιες κοινές φωτογραφίες τους αποκάλυψαν το ειδύλλιο ανάμεσα στον ισχυρό επιχειρηματία και την νεαρή τότε ηθοποιό, ενώ ο γάμος τους στην Βουλγαρία έγινε γνωστός μετά από κάποιες ημέρες.

Κανείς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού και το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες.

Θεωρείται σίγουρο λένε οι καλά γνωρίζοντες ότι και οι δύο πλευρές θα επιδείξουν-αν δεν το έχουν ήδη κάνει-την απαραίτητη σύνεση ώστε η διαδικασία να τελειώσει σύντομα και ομαλά.

Κανείς άλλωστε εκ των ενδιαφερομένων πλευρών δεν επιθυμεί μια αντιδικία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που πορεύθηκε αθόρυβα και ευτυχισμένο επί δώδεκα χρόνια, χωρίς να δώσει ποτέ δικαιώματα.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια Κυριακού προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική ζωή των μελών της, τόσο ώστε να μην επιθυμεί την παραμικρή δημοσιότητα γύρω από ευχάριστα η δυσάρεστα γεγονότα που την αφορούν.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου διαζυγίου, το οποίο συζητείται δεόντως, αφού αφορά ένα ηχηρό επιχειρηματικό όνομα όπως είναι ο κ. Μίνωας Κυριακού, που στις 31 Μαΐου θα κλείσει τα εβδομήντα πέντε του χρόνια.

Μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει στο πλευρό του λένε οι καλά πληροφορημένοι την σύζυγό του, αλλά μόνο τα παιδιά του και λίγους καλούς φίλους.

Μετά από δώδεκα χρόνια, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για το τέλος μιας σχέσης με μια γυναίκα που άφησε το όποιο στίγμα της στην έκτη δεκαετία της ζωής του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. τελείως λάθος χρονικό σημείο για την Μαρί να χωρίσει. Έπρεπε να περιμένει να κλείσουν 14 χρόνια γάμου, να δικαιούται και την σύνταξη (ποσοστό αυτής) από τον σύζυγο. Τώρα δεν δικαιούται τίποτα… Αλλά μάλλον ο Μίνως ζητάει το διαζύγιο για να μην πάρει τίποτα η τύπισσα που νόμιζε πως είναι έξυπνη και θα έχει απολαβές!!!!

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ… ΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ… ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ…. ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ… ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ… ΣΤΗΝ ΜΑΡΙ ΚΟΛΛΗΣΕ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΗ… ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…
    ΑΥΤΗ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ, ΠΕΡΑΣΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΑ ΧΑΖΗ ΕΙΝΑΙ…ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣΤΩΡΑ ΣΤΑ ¨ΓΕΡΑΜΑΤΑ¨ΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ;…

  3. Πάρτα 6-1 μωρή Παρί (σαν την π@@@να την Μαρί)!!!

  4. καθιστε μη κυκλοφορησει κανα 20χρονο ο μινωας κ χτυπαμε το κεφαλι …!γιατι εχει τη…δυνατοτητα ανετα……!!!!

  5. καθιστε μη κυκλοφορισει κανα 20χρονο ο μινωας.. γιατι ανετα εχει τη…δυνατοτητα. 🙂

  6. Έλα στον παππού, μωρό μου
    έλα στον παππού
    σ’ αυτόν που τα `χει όλα
    και μην κοιτάς αλλού

  7. Έλα στον παππού, μωρό μου
    έλα στον παππού
    σ’ αυτόν που τα `χει όλα
    και μην κοιτάς αλλού

  8. Που να πεσει κερατο!!!! Αυτες οι γυναικες πανεξυπνων ισχυρων ανδρων παρκολουθουνται στενα …. Σε καποια χρονικη στιγμη αγανακτουν σπο την τεραστια διαφορα ηλικιας και ολα τα αρνητικα που εχει!!!! και χωριζουν !##!!!! Και τοτε πρεπει να γινει ο απολογισμος τη κερδισε και τη εχασε και αυτο σε ηλικια MILF !!!!!# καποιος που αναφερει κατι για φασιστες και φασισμο σε ασχετο θεμα .. Του λεω ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ !! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

  9. ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΝ ΜΙΛΦΑΡΑ

  10. τι τρυφερότητα, τι ανιδιοτέλεια υπάρχει στον κόσμο! πιτσιρίκες παντρεύονται 30 χρόνια μεγαλύτερούς τους για να τους φροντίζουν! θα πάνε στον παράδεισο…

  11. Απω ωρθωγραφοια βλαιπω ολη ι φασυστεs υισασται ασταιρυα. Ι Μαρυ αιχι παρι πιτυχιο Φυλωλωγηας

    1. Οι αγράμματοι δεν έχουν δικαίωμα λόγου ρε ηλίθιε;

      1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΔΙ

        1. Τοτε εσυ γιατι εξακολουθεις να αναπνεης;Οι φασιστες ειναι&μαυροι&κοκκινοι κι εσυ εισαι απο τους κατακοκκινους.

  12. Απο ορθογραφια βλεπω ολοι οι φασιστεs εισαστε αστερια

    1. Διορθωσε τους εσυ λοιπον , που εισαι ενας παραμορφωμενος δημοκρατης…. πιασε ενα ενα τα μηνυματα και διορθωσε τα …αντε να σε δω…

    2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

    3. Μιλάει για Παιδεία η μετριότητα της αριστεράς… Ρε ουστ. Άπλυτοι και αστοιχείωτοι.

  13. Ποιο ειδηλιο και ποιο ζευγαρι…μπλιαχ θα ξερασω….ενα χουφταλο που στα τελευταια του ηθελε να περασει λιγο καλα με ενα ωραιο κομματι διπλα του…τιποτα αλλο. Τωρα για τον χωρισμο απλα ειναι τα πραγματα, πλεον του παππου δεν του σηκωνεται ουτε με βιαγκρα…Σε συντομο χρονικο διαστημα θα παει να συναντησει τον δημιουργο…οποτε ηρθε ο καιρος η μανδαμ απο εδω, να παρει το κουβαδακι της και να παει σε αλλη παραλια…τοσο απλα τα πραγματα…Και κατι που μου εκανε εντυπωση, ολα αυτα χρονια…γιατι την εν λογω κυρια την αποκαλουσαν “μαρι κυριακου” …μετα τον γαμο της με τον μπαρμπα δεν ειχε κρατησει το πατρικο της επιθετο???!!!Απο το 1985 και μετα με νομο, οσες παντρευονται κρατουν θελουν δεν θελουν το πατρικο τους επιθετο…αυτη η μανδαμ αποτελει εξαιρεση?? Αντε και με το καλο κοριτσαρα μ’ ξερεις εσυ στον επομενο μπαρμπα…μεχρι να τον στειλεις και αυτον..

    1. καλα κατσε μη τον δουμε με κανα 20χρονο τωρα ….γιατι εχει τη δυνατοτητα!!!!

  14. ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ Η ΤΡΥΠΑ , ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ . ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ . ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ . ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ .

  15. μην ξερασω …το αντρογυνο …θα επεσε χρημα στο σκυλι γιατι οπου ναναι ο γαμπρος θα συναντιει τον δημιουργο του οποτε η μετρεσα να μην εχει βλεψεις σαν συζηγος στη αμοιθιτη περιουσια

  16. Στις προκείμενες περιπτώσεις, 10 χρόνια γάμου σημαίνουν… 8-10 χρόνια κέρατο!!!

Comments are closed.