Τον ξέσκισε! «Πόσο μικρός είστε άραγε κ. Σουλτς σε σχέση με το μεγαλείο ενός έθνους;» Δείτε την ομιλία του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελ. Συναδινού!

Κοινοποίηση:
1 α χα

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός κατακεραύνωσε στην σημερινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο τους τοκογλύφους εκβιαστές, καθώς και την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. Ξεχάσανε να βγούνε έξω που μίλαγε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Μεγάλη πρόοδος.

    Χάσαμε και την ΚΟΥΝΕΒΑ

  2. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ .ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ,ΑΠΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΡΑΙΝΑ ,ΕΤΣΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΛΕΤΤΟΝΟΣ Η Ο ΚΑΘΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΑΣ ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ (ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΣΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑ…) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ,ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΟΝΤΑΙ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ) ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ.

  3. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΙΝΟ,ΑΞΙΟΣ,ΑΞΙΟΣ,ΑΧΙΟΣ.ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕ ΑΠΟΛΙΤΑ.

  4. Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά να έβλεπα την φάτσα της Τρεμη όταν μιλούσε….Χαχαχα και μόνο που το σκέφτομαι γελάω. Τελικά δεν μετάνιωσα που ψήφισα χρυσή αυγή.

  5. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ!

  6. Μαζευτε ρε τον φασιστα που παριστανει και τον πατριωτη

    1. Ρε @ανώνυμο προϊον του παχέως εντέρου , ξέρεις ρε ποίος είναι αυτός ο τύπος που μιλάει για την Ελλάδα και ….βγαίνεις από τον σφιγκτήρα σου ;

      1. Οχι και ουτε θελω να τον γνωρισω. Με νεοναζι δεν θελω παρε δωσε.

    2. Ωραίο το παραμύθι σας περί φασιστών, αλλά δεν έχει δράκο! Είδαμε ποιοί είναι οι φασίστες και οι ναζί! ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι και οι όμοιοί τους! Η ανθελληνική προπαγάνδα των γερμανοτσολιάδων δεν περνάει πια. Ο λαός ξύπνησε κι όπου τους βρει θα φάνε ξύλο!
      Χίλια μπράβο στον κύριο Συναδινό. Τέτοιους πολιτικούς πρέπει να έχουμε…ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

  7. Όταν τα έλεγε ο Καρατζαφέρης ΔΕΚΑ χρόνια πριν,ήταν φασίστας!!
    Μπράβο Στρατηγέ μου,ποτέ δεν είναι αργά!

  8. Ενας στρατηγάρας όνομα και πράμα!!!
    Συγχαριτίρια Ελληνα με ΑΡΧΙΔΙΑ.
    Ειλικρινά ένιωσα υπερηφάνεια.

  9. Γιά ακόμη μία φορά με δικαιώνεται που σάς ψήφισα.
    Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς οι περηφανοι χρυσαυγίτες.
    Καλή δύναμη σε όλους σας.

  10. καλα, δεν εχει ξαναγινει να δειχνει το μεγκα ζωντανα, την ομιλια του συναδινου!!!!

  11. Μόνο μια Δημοκρατία μπορεί να ανταπεξέλθει στις κρίσιμες στιγμές.
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΏΝ!!
    Εύγε κ.Συναδινέ! Πόσο λίγος είναι ο Τσίπρας μπροστά σου.

  12. Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο …Αυτό Θα πει λόγος με @ρχίδι@

  13. ΑΞΙΟΣ!
    ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΕΤΡΑ.
    ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ

  14. ΣΤΡΑΤΗΓΕ,ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ.
    ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ.

  15. Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

  16. Η Ελλαδα πανω απ ολους και απ ολα Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

  17. Μπράβο Λευτέρη, ήσουν και παραμένεις λεβέντης και Έλληνας, ήξερα ότι δεν πρόκειται να με ντροπιάσεις ποτέ …

  18. Δειτε την εκφραση στο προσωπο του Τσιπρα,ενω ο Στρατηγος Σιναδινος κατακεραυνωνει τον Σουλτς.Αισθανθηκε ασχημα ο Αλεξι επειδη ακουστηκαν αληθειες και εφερε τον τοκογλυφο του σε δυσκολη θεση αραγε;;Ετσι ειναι κ.Τσιπρα οι πραγματικοι πατριωτες βαζουν το Εθνος υπερ ολων και το προασπιζονται με καθε τροπο!

  19. Μπράβο Στρατηγέ!
    Τέτοιους εκπροσώπους θέλει το έθνος και όχι επαγγελματίες ψεύτες, “δημοσιογράφους”, “δικηγόρους” και άλλων ειδών επιμορφωμένων τσογλανιών…

  20. Υπάρχουν μερικές στιγμές που μπορεί να ‘ναι τόσο μικρές σε διάρκεια αλλά τόσο μεγαλες σε μεγαλείο ψυχής/θάρρους.Εγερθείτε πάνω από όλα για το έθνος μας και την πατρίδα μας.Για κανέναν πούστη πολιτικό, από Χ.Α. (αν και είμαι ψηφοφόρος της) μέχρι και το Κ.Κ.Ε.Πάνω από όλους και όλα η πατρίδα μας και το σπίτι μας, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.Αφήστε τις τσέπες τα πολιτικά πιστεύω στην άκρη και της ταξικές διαφορές.Έλληνα ξύπνα για τον διπλάνο σου.Είναι ιστορικής σημασίας οι στιγμές που βοιώνουμε η ιστορία επιτάσει επαγρύπνηση.Πάρτε πρέφα ότι μερικοί ακόμα χρησιμοποιούν το διαίρει και βασίλευε στον βωμό του να κάνουν ότι θέλούν.Οι Έλληνες δεν έχουμε να χωρίσουμε τπτ μεταξύ μας.Ας κάνουμε στην άκρη τις τσέπες τα πιστεύω κτλπ. πάνε να μας ξεβρακώσουν και εμείς τα βάζουμε με τον διπλανό μας?Έχουμε τεράστια γεωπολιτικης σημασίας θέση στην Ευρώπη 1ον, επίσης μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα οι Νορβηγοί τελείωσαν τις έρευνες για τα πετρέλαια και βρήκαν τεράστια αποθέματα τα οποία είναι επαρκή για τα επόμενα 100 χρόνια…Ο νοών νοείτω..

    https://www.makeleio.gr/?p=377871

  21. …αυτά να τα πεις στο μόρφωμά σου και στους απογονους των γερμανοτσολιάδων

    1. (( Anonymous 08/07/2015 at 1:59 pm Reply
      …αυτά να τα πεις στο μόρφωμά σου και στους απογονους των γερμανοτσολιάδων))

      ένας γερμανοτσολιάς είσαι εσύ γιατί θίχτηκες που σου είπε πως σκότωσες 1 εκατομμύριο Έλληνες και δεν αποπλήρωσες το κατοχικό δάνειο,
      μήπως πίσω από τα γραφτά σου κρύβεται ο ναζιστής Σουλτς

    2. @Anonymous 08/07/2015 at 1:59 pm: Είσαι ένα ξεφτιλισμένο ανθρώπινο σκουπίδι. Σκάσε και ψόφα, καραγκιόζη μπολσεβίκε, επαγγελματία πεοθηλαστή.

  22. Οι γερμαναραδες που μας κουνανε το δαχτυλο να μας δωσουν τις κοτοχικες αποζημιωσεις εκει που μας χρωστουσαν μας πηραν κ το βοδι ρε ουστ κολογερμαναραδες θα ρθει η σειρα σας κ θα σας κουναμε εμεις το δαχτυλο οταν χρεωκοπησετε εμεις εχουμε ελιες κ λαδι εσεις θα τρωτε βιδες κ λαμαρινες που παραγετε

  23. Είναι η πρώτη φορά που πραγματικοί Έλληνες ευρωβουλευτές δεν κάνουν διακοπές στις Βρυξέλλες και κάνουν πολιτική. Μέχρι τώρα όλοι οι ευρωβουλευτές – λωποδύτες πήγαιναν εκεί και ψήφιζαν εναντίον της Ελλάδας. Επιτέλους έχουμε πλέον εκπροσώπηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

    Μπράβο σου στρατηγέ έχεις πολλά κιλά αρ@δια. Ρίχτους στα αυτιά!

    Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΣΑ…Ο ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΤΟΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΨΥΧΟΣ….ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ…ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ….ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

Comments are closed.