ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ και ΔΕΝ μας ΔΙΝΕΙΣ; ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο – Δείτε τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ προτείνει ο Σγουρίδης! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
φωτο

Με μια πολύ… πρωτοποριακή πρόταση του αντιπροέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Σγουρίδη «σημαδεύτηκε» το αναπτυξιακό συνέδριο Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής κατά την ομιλία του, έριξε την… βόμβα: «Οι ταμπέλες στον νέο ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης), και γιατί όχι και σε όλους τους δρόμους της Κρήτης, να είναι γραμμένες στα ελληνικά, στα αγγλικά και στη Γραμμική Β. Για να αναδειχτεί ο μακραίωνος πολιτισμός του νησιού και να μάθουν οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι την ιστορία του»!

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο «μακέτες» που αποτυπώνουν το «όραμα Σγουρίδη», ενώ όπως όλοι παραδέχονται, πρόκειται για την πιο ξεχωριστή πρόταση που ακούστηκε σε όλο το συνέδριο, όπου άλλωστε κυριάρχησαν οι βαρετές, κοινότυπες ομιλίες που δυστυχώς συνεχίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σαφως, κανουμε χαβαλε (μονο αυτο ξερουμε αλλωστε ) με την Μ@λ@κι@ που μας δερνει στα TWitter κλπ νεοταξιτικα κολπα, τα ΓΚΡΙΚ….LISH ειναι καλυτερα……Κανενας Σγουριδης δεν τα σκεφτηκε αυτα περι γραφης με Γραμμικη Β, αυτο ειναι προταση απο ετων του καθηγητη Αιγαιακων Γραφων κ Τσικριτζη Μηνα καθως εχει οργανωσει παμπολες ….διαλεξεις η ….σεμιναρια (για να μην μπερδευονται ορισμενοι) και ηδη παρα πολλοι ξενοδοχοι και επαγγελματιες χρησιμοποιουν την πρωτη γραφη της Ευρωπης κατω απο τις επιγραφες των χωρων τους πχ αριθμο δωματιου,αιθουσα, εστιατοριο,υποδοχη η κατα το ελληνικοτερον …. Reception και λοιπους χωρους των ξενοδοχειων τους, την γραμμικη Β, ενω το ιδιο πραττουν ηδη και πολλοι Κρητες παραγωγοι στις εττικετες των προιοντων τους που εξαγονται η διατιθενται στην τοπικη αγορα για τους τουριστες…..Συγχαρητηρια στον κ Τσικριτζη και οχι στον Σγουριδη…….Αει κλεφτες οι πολιτικαντηδες……

Comments are closed.