ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ….. ΔΕΙΤΕ αυτή την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…ΔΕΙΤΕ και…την ΕΠΟΜΕΝΗ! ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ «ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ» ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΙ με τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!

Κοινοποίηση:
pap1

Μάλιστα…..

Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ… PAP2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ. ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ,ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΧΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ .ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

  2. Και πως γνωρίζετε δηλαδή ότι όλα ήταν τέλεια επί χούντας; Είχατε ζήσει τότε; Και σε 50 χρόνια μπορεί κάποιοι να λένε ότι ο Τσίπρας ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός και ότι η αριστερά έβγαλε την Ελλάδα από τη κρίση. Εγώ πιστεύω μόνο ότι έχω ζήσει προσωπικά και όχι ότι μου λένε.

    1. Τελεια ποτε δεν ηταν στην Ελλαδα,αλλα τα ατομα αυτα ηταν περηφανα,ειχαν ιδανικα,ηταν εντιμοι και προσπαθησαν να ανοικοδομησουν μια Ελλαδα και να την παραδωσουν δυνατη στους επομενους..και το καταφεραν !! Δεν ηταν δουλοπρεπεις κλεφτες και ζητουλες οπως τωρα οι κυβερνωντες..Αν μιλουσε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ με την μερκελ..η μερκελ θα εσκυβε το κεφαλι..τωρα οι πολιτικοι ειναι στα 4 και ερποντας βλεπουν τους βαρβαρους σαν θεους..Εκεινοι ηταν στρατιωτικοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ..το ιδανικο τους ηταν η Ελλας..δεν ηταν πολιτικαντηδες απο κομματικους σωληνες αναθρεμμενοι σε σκοτεινα υπογεια απο ινστρουκτορες φτιαχνοντας μολοτοφ με σημαιες της ρωσιας και του σταλιν….ουτε στα δωματια της νεας δημοκρατιας η του πασοκ μαθαινοντας πως να βολευτουν αυτοι και το εθνος δεν πειραζει ας καταστραφει.. Δες το πασχα τον τσιπρα που πηγε στην εκκλησια με την αλλη την απλυτη ..αθεοι δηλωμενοι..μια λετσαρια αυτος και η μπολσεβικα..κατα την ανασταση φιλησε την λιγδιαρα στο στομα..ανταλλαξανε ερπη με κραγιον..λες και ηταν σε καμια καταληψη τα σιχαματα..σεβασμος μηδεν..και μετα εκανε χειραψιες και χασκογελουσε με τον καθολικο…οπου πανε ρεζιλι μας κανουν..δες μια αναλογη εορτη της αναστασεως του Κυριου επι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ) και θα καταλαβεις τι εννοω.Κανε μια προσωπικη ερευνα και θα δεις την διαφορα του τοτε με το τωρα..μην διαβασεις τιποτα και μην ακουσεις κανεναν! μονο φωτογραφιες δες και αν εισαι ξυπνιος θα καταλαβεις !!

  3. Ο ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ…!!!
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

  4. Στην πρωτη φωτο κι ο βλακας προδοτης Δ.Ιωαννιδης,που ανετρεψε την 21η Απριλιου

  5. Την χουντα δεν την εζησα, ισως εχασα τα καλυτερα χρονια της ανεξαρτητης χωρας μου,
    Ανεργια 0.
    Δουλεια σε καθε στενο.
    Βαριες βιομηχανιες.
    Ανταγωνιστικη δραχμη παγκοσμιος.
    2η οικονομικη δυναμη μετα την ιαπωνια επι χουντας.
    Προσφυγες κλπ . Μετρημενοι και αυτοι στα δαχτυλα.
    Θρησκεια οικογενεια.
    Περνουσε ο αστυνομικος και σε χαιρετουσε, οχι να πινει φραπε και να σιτ κανει τον μαγκα… Υπηρχε σεβασμος.
    Ληστειες; γεγονος της χρονιας.
    Και εσεις οι μαλ… Την ριξατε. Φατε τγν ψολια τωρα οπως την τρωμε και εμεις οι νεοι….

    1. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !!! ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ .

  6. Αν ο Παναγούλης ειχε πετυχει θα ειχε ξεβρωμισει η χωρα μια ωρα αρχητερα.

  7. Συμφωνω, χουντικαρος με τονο ο Παπαδοπουλος.
    Παμε τωρα: Ποτε ηταν η τελευταια φορα που λειτουργουσε ο κρατικος μηχανισμος?
    Ποτε παραδιδονταν ο κρατικος ισολογισμος ΕΓΚΑΙΡΑ ?
    Ποτε δουλεψε γι αυτη την χωρα ο πολιτης, ο δημοσιος υπαλληλος και εβλεπε τους κοπους του να
    ανταμοιβονται?
    Ποτε η αναπτυξη σε αυτη τη χωρα ειχε θετικο προσημο?
    Ποτε δοθηκαν αυξησεις σε μισθους και συνταξεις που προερχονταν απο υγειες πλεονασμα?
    Ποτε η εγκληματικοτητα ηταν σχεδον μηδενικη?
    Ποτε η χωρα χρωστουσε ποσα “ελεγχομενα”?
    Νομιζω οτι και αλλα πολλα θετικα γινονταν σε αυτη τη χωρα ,παραλληλα ομως και με πολλα αρνητικα.
    Αλλα θελω να ρωτησω, μηπως επι Παπαδοπουλου λειτουργουσε και κατι σε αυτη τη χωρα?
    Τωρα τι λειτουργει σωστα ?

  8. Ο ΓΩΡΓΟΣ ΕΙΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΔΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΘΟΝΙΑ

  9. Κι εγω δεν νομιζω οτι το επαιξε ποτε καταπιεσμενος Και ουτε το αρνηθηκε οτι τραγουδουσε στην εποχη της επταετίας όπως και εκατονταδες αλλοι καλιτεχνες αλλωστε. Δεν ητανε και καλα ολοι υποστηρικτες του καθεστωτος ουτε υποχρεωτικα και αντιθετοι. Αλλα δεν βλεπω να γραφετε και κανενα αρθρα για όλους τους ψευτοδιανοουμενους καλλιτεχνες, που βάλανε το χεράκι τους και αυτοι και καταντησε η Ελλαδα σε αυτο το χάλι. Και υπάρχουν αρκετοι που εκμεταλευτηκανε (με ολη την εννοια του ορου) τις καταστάσεις και τα γεγονότα.

    1. ΝΑΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;; ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

  10. ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ !! ΑΡΧΟΝΤΑΣ !! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ..
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ..ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!

    1. Αν νομίζεις ότι η είδηση περί συνεργασίας Μπιθικώτση-χουντικών είναι ψέμα, ψάξε στο διαδίκτυο να βρεις την επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη προς τον Μπιθικώτση, με την οποία προσπαθούσε να τον πείσει να μην τραγουδήσει τον “ύμνο της επαναστάσεως” (της χούντας δηλαδή) όπως σκόπευε. Φυσικά δεν κατάφερε ποτέ να τον μεταπείσει, καθώς ο “σερ” του ελληνικού τραγουδιού προτίμησε να φροντίσει για την καριέρα του κι όχι να τιμήσει την “αριστεροσύνη” του. Αλλά και ο ίδιος ο Μίκης δεν ήταν και πολύ σταθερός στις αριστερές απόψεις του. Είναι γνωστή η συμμετοχή του στην κυβέρνηση του Μητσοτάκη (της “επάρατης δεξιάς”) ως υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου. Τουτέστιν: αριστερά, συνώνυμο της μπαμπεσιάς, του σφεροντολογισμού και της γεμάτης τσέπης.

  11. Αχ ρε Παπαδόπουλε 40 χρόνια απολαύσαμε δημοκρατία! Όχι στη Μακρόνησο, σε σαπιοκάραβο έπρεπε να τους έβαζες και να τους βύθιζες στον ινδικό μαζί και τον επίσημο διακοπούχο των Παρισίων!

  12. και ποιος σου ειπε οτι ο Μπιθικωτσης το επαιζε καταπιεσμενος? αλλοι τον πιεζαν να μην εχει καλες σχεσεις μαζι τους….

Comments are closed.