Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για το επεισόδιο με τον Στέλιο Διονυσίου! Έπεσε το βρισίδι της αρκούδας! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
tatianaliveh-12

Ο κύριος Ηλίας διατηρεί κατάστημα λίγα μέτρα μακριά από εκεί που έγινε το περιστατικό ανάμεσα στον Στέλιο Διονυσίου και τον αστυνομικό.

Ο ίδιος εξηγεί ότι βγήκε από το μαγαζί του όταν ήδη είχε πέσει η κορδέλα και δεν γνωρίζει αν ο γνωστός τραγουδιστής χτύπησε ή όχι με τον καθρέπτη του οχήματός του τον τροχονόμο. Ωστόσο επιβεβαιώνει ότι ο Στέλιος Διονυσίου εξύβρισε, όπως υποστήριξε στην εκπομπή του Epsilon, χυδαία τον αστυνομικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!! ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΚΑΤΑ…….ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΑ………ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!

  2. στην αμερικη να παει να βρισει αστυνομικο …..θα του εβαζε το εοπλο στον κωλο…..εδω ειναι μεταπολιτευτικο ελλαδισταν…….

  3. Ρε παιδια πληρωμένος απο την Σκατιανα Πουτανιδου ειναι δεν μπορείτε να το καταλάβετε;;;; Αφού την μάθαμε ποια, ολα για το καρκίνωμα το μίσος που εχει για την Ελλάδα δεν μπορείτε να την καταλάβετε;;;; Τόσο βλαμενοι ησαστε που ακόμα την ακούτε;;; Αιντε και γαμ….. μαλακες……. πέρνει νούμερα τηλεθεάσεις γι αυτο ακόμα εχει αυτο το καρκινοπρόγραμμα. Αλλάξτε κανάλι ή μην βλέπετε αυτο το κωλο κουτί για ´ενα μήνα ρε παιδια να καθαρίσει οτι μυαλο σας εχει μείνει απο αυτα τα λαμογια ρουφιανακια τους δημόσιοκάφρους. Βάλτε μυαλο…..

  4. ΔΟΣΙΛΟΓΑΡΑΡΑ Ο ΓΕΡΟΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ. ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΤΑΝ ΠΟΤΕΣ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΠΙΟΥΝΟΣ.

Comments are closed.