“Τι δουλειά έχει η Παναγιωταρέα στην Αμφίπολη; Βρώμικη Προπαγάνδα υπέρ Σαμαρά από την δημοσιογράφο…συνομήλικη με τις Καρυάτιδες”-Ποιοι την καταγγέλλουν

Κοινοποίηση:
panagiotarea

Μια απίστευτη σπέκουλα επιεχειρεί η Άννα Παναγιωταρέα που όχι μόνο “έχει πιάσει στασίδι” στις ανασκαφές της Αμφίπολης, αλλά κάνει σπέκουλα υπέρ του μειοδότη πρωθυπουργού….Διαβάστε τι έγραψε σχετικά το hitandrun: Θα μας πει τελικά κανείς επίσημα από την κυβέρνηση με ποια ιδιότητα η κυρία Αννα Παναγιωταρέα μετέχει των αρχαιολογικών ανασκαφών στην Αμφίπολη; Αν ο πρωθυπουργό κ. Αντώνης Σαμαράς την έχει ορίσει αντ΄ αυτού ή είναι το «μάτι και το αυτί» του, ώστε να μπορεί να ελέγχει την πορεία των ανασκαφών, ή αν, τέλος, ισχύουν οι πληροφορίες που επιμένουν ότι με εντολή του πρωθυπουργού Σαμαρά η Αννα Παναγιωταρέα ορίστηκε υπεύθυνη επικοινωνίας για τον τύμβο, θα πρέπει να βγει και να το ανακοινώσει το Μέγαρο Μαξίμου.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει, επιπλέον, η κυβέρνηση να μας πει από που αμείβεται η κυρία Παναγιωταρέα, ποια είναι η αμοιβή της και ποια θέση καλύπτει στο μηχανισμό επικοινωνίας της κυβέρνησης, καθότι το θέμα αυτό αφορά τη διαχείριση δημόσιου χρήματος.

Αν πάλι η παρουσία της κυρίας Παναγιωταρέα στην Αμφίπολη δεν έχει καμία σχέση με την επικοινωνιακή πολιτική του Μαξίμου, αλλά βρίσκεται στο χώρο λόγω τυχόν γνωριμιών της με μέλη της ομάδας των αρχαιολόγων που πραγματοποιούν τις ανασκαφές, θα πρέπει να σταματήσει αυτή η «προνομιακή μεταχείριση» της, με δεδομένο ότι υπάρχει ρητή δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού ότι θα διασφαλίσει την ισότιμη μεταχείριση των ΜΜΕ.

Υπάρχει φωτογραία που δείχνει την κυρία Παναγιωταρέα να παρακολουθεί την ανασκαφή εκ του μακρόθεν κάτω από τέντα σε πλαστική καρέκλα. Η ίδια έχει αναρτήσει στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook φωτογραφίες από τον τάφο της Αμφίπολης που δεν έχουμε ξαναδεί.

10636208_10203749090359311_2317589890669045584_n

Με κεντρική γραμμή του Υπουργείου Πολιτισμού να υπάρχει από την πρώτη στιγμή πανομοιότυπη ενημέρωση και το ίδιο φωτογραφικό υλικό προς όλους, η κ . Παναγιωταρέα διαθέτει φωτογραφίες των Καρυάτιδων από διαφορετικές γωνίες και σαφώς διαφορετικές λήψεις.

Δείχνοντας τους συντηρητές να εργάζονται δημοσιεύει την φωτογραφία που βλέπετε κάτω γράφοντας «Ζηλεύω τους συντηρητές. Οι μόνοι που τις αγγίζουν. Τι τυχεροί άνθρωποι…»

10665798_869576863060631_8055399894290121054_n

Η δημοσίευση όμως αυτών των φωτογραφιών στο faceboοκ της κυρίας Παπαναγιωταρέα, συνοδεύονται και από αναρτήσεις-σχόλια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως, ο καθένας μπορεί και είναι επιβεβλημένο να έχει τις απόψεις του για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, το να αξιοποιεί όμως μια «προνομιακή θέση» που της έχουν εξασφαλίσει κάποιοι στις ανασκαφές για να επιδίδεται σε μία χοντροκομμένη πολιτική προπαγάνδα- έστω και μέσω του facebook-, είναι ανεπίτρεπτο.

Ιδού, λοιπόν, τι γράφει η κυρία Παναγιωταρέα σε αναρτήσεις της στο facebook μεταξύ των αποκλειστικών φωτογραφιών από τις ανασκαφές της Αμφίπολης:

«Ολοι όσοι μιλούν εξ ονόματος των Πολιτών- κυρίως, οι εκ της αριστεράς ορμώμενοι- να πάμε σε εκλογές και να μην εκλεγεί πρόεδρος από την παρούσα Βουλή, ας παραγγείλουν δική τους δημοσκόπιση, για να διαπιστώσουν αν το αίτημά τους “ εκλογές εδώ και τώρα” συναντά την συγκατάθεση των Πολιτών. Ας ρωτήσουν επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροεπιχειρηματίες, μικρομεσαίους, ιδιωτικούς υπάλληλους, αν θεωρούν ως λύση την προσφυγή στις κάλπες.

»Πιθανολογώ ότι οι εκ του ΣΥΡΙΖΑ αδημονούντες νομίζουν ότι θα κάνουν “γιούργια” στην εξουσία ανέξοδα και ο δρόμος προς αυτήν ανθόσπαρτος. Και τούτο γιατί είναι επικίνδυνα αιθεροβάμονες. Αν έβλεπαν με λογική το ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα τους , θα καταλάβαιναν ότι το μόνο τους κέρδος από μια βεβιασμένη εκλογική αναμέτρηση, λόγω συνταγματικού αδιεξόδου, θα είναι …αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, με την ευθύνη τους.

»Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επείγεται να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογες όχι γιατί φοβάται πώς θα έχουμε νέα επιβολή φόρων, όπως διατείνεται, αλλά γιατί θα έχουμε τις φοροελαφρύνσεις, που επείγουν. Θέλει να στηθούν οι κάλπες όχι για την απαλλαγή της Ελλάδας από τα μνημόνια, γιατί αυτό είναι έργο που επιτελεί τώρα ο Σαμαράς αλλά γιατί φοβάται πώς η συστηματική δουλειά που έγινε για την ανασυγκρότηση της χώρας θα αρχίσει από το 2015 να φαίνεται, οπότε και θα καταπίπτουν ένα προς ένα τα επιχειρήματα, που τώρα επικαλείται.

Αν είχαμε περιθώρια, αν δεν είχαμε τραβήξει τόση κακουχία και τέτοια κακοποίηση θα έμπαινε κανείς στον πειρασμό να πεί “να γίνουν εκλογές”. Έτσι κι αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν βλέπει. Αλλά ποιός να παίξει εν εν ου παικτοίς με το μέλλον του τόπου…»

Μήπως θέλετε ακόμη ένα «δείγμα» των πολτικών αναλύσεων της κυρίας Παναγιωταρέα;

«Αν παρακολουθήσετε προσεκτικά τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, σε κάθε τηλεοπτική ευκαιρία αλλά κυρίως όταν χάνουν την ψυχραιμία τους στη Βουλή , μπορεί να έχετε την πλήρη εικόνα του πώς σχεδιάζουν να πολιτευθούν οψέποτε τους δοθεί η διακυβέρνηση. Τα “τέρατα” τα έχουμε κυρίως ακούσει από τον κ. Μηλιό που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του μας στέλνει αδιάβαστους. Γιατί άλλο είναι να λέει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι “θα επαναφέρει τους μισθούς”, ανάμεσα σε δεκάδες παροχές που υπόσχεται δεξιά και αριστερά, μήπως και πάρει ψηφαλάκια ωσεί Μαυρογιαλούρος κι άλλο είναι να ακούς τον καθ ύλην αρμόδιο περί τα Οικονομικά κ.Μηλιό να δηλώνει ότι “ὑπάρχουν λεφτά” στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, χωρίς να διευκρινίζει πού τοποθετεί και το ύψος …της μεγάλης. Εδώ, που τα λέμε η αντίληψη της αφαίρεσης και κρατικοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας, ώστε τα μεν στελέχη του κόμματος να ζουν σε βίλες και σε ντάτσες αλλά οι οπαδοί σε διαμερισματάκια σαράντα τετραγωνικών, έρχεται κατ ευθείαν από την παλαιά Σοβιετία.

»Εχουμε και τον αγαπητό μου Μανώλη Γλέζο να δηλώνει ότι άμα τη αναλήψει της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ ανάγκη πάσα να βρεθούν τα λεφτά τα οποία υπάρχουν. Πού; Μα, στους τραπεζικούς λογαριασμούς ψηφισάντων και μη τον ΣΥΡΙΖΑ, που υποχρεωτικά θα δανείσουν το κράτος! Βέβαια, ο Μανώλης ως ευρωβουλευτής θα εισπράττει 120.000 τον χρόνο αλλά δεν βαριέσαι, λεπτομέρειες. Εδώ το ζήτημα που θέτει για μας είναι σχεδόν πατριωτικό.. Οποιος παίρνει μισθό -ετησίως- 20.000 ευρώ είναι παμπλούσιος και οφείλει να συμπεριφέρεται τουλάχιστον ως Ζάππας, Τοσίτσας και ομού ως Μπενάκης ώστε να ευεργετεί το κράτος…

»Υπάρχει ένας ακόμη εξαίρετος κύριος στον ΣΥΡΙΖΑ που μας αποκαλύπτει τα σχέδα του κόμματος, ο κ.Δρίτσας που αποφάσισε να απαντήσει στον Αδωνη Γεωργιάδη, όταν τον ρώτησε ποια είναι η θέση του κόμματος του για το ΝΑΤΟ. Ο κ. Δρίτσας, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής: “Το κόμμα μου ,είπε ζητάει την απεμπλοκή της χώρας απο το ΝΑΤΟ, και ζητά τη διάλυση της συμμαχίας”῾. Τέλεια. Σε μια περίοδο που διεθνώς χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και που η απομόνωση είναι η πιο επικίνδυνη επιλογή, η Κουμουνδούρου είναι αποφασισμένη αφενός να μας πετάξουν έξω από την Ευρωπαϊκή Ενωση και αφετέρου εμείς να εγκαταλείψουμε την ατλαντική συμμαχία προς μεγάλη χαρά του κ. Ερντογκάν που ονειρεύεται να επανασυστήσει την οθωμανική αυτοκρατία, Τέτοια θέση στην ελληνική Βουλή είχε να ακουστεί σαράντα χρόνια από εκείνο το περιβόητο “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” αλλά τι είναι 40 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα που θα χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβει τα ανάκτορα Μαξίμου….»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η κυρία Παναγιωταρέα, ως εμπλεκόμενη στο στενό κλιμάκιο των ανσκαφέων της Αμφίπολης, δεν γνωρίζει οτι δεν επιτρέπεται να φωτογραφίζονται οι επισκέπτες με τα αγάλματα ; Είναι το Α και το Β κάθε κανόνα μουσείων…

  2. Χίο αν ψάξεις θα βρεις απίστευτα σκάνδαλα της “καθηγήτριας” στο διαδίκτυο.

  3. Χίο αν ψάξεις θα βρεις απίστευτα σκάνδαλα της “καθηγήτριας” στο διαδίκτυο.

  4. Το μάτι και το αυτί της Ελληνικής Δημοσιογραφίας….

Comments are closed.